Шансът беше с нас този път, но може да не е така в следващия кръг. Ако имаме реални амбиции за първото място, трябва да не допускаме подобни представяния. Пътят към титлата е широко отворен. Трябват още няколко победи - седем. Това е добро число.
Очаквах подобна развръзка днес. Трябва да победим с повече от един гол "Тотнъм", за да посрещнем последните шест мача със самочувствието на шампион.
Ливърпул - Съндърланд 26.03.2014 | 22:00 | 2-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Съндърланд 26.03.2014 | 22:00
Последна промяна от daniel875 на 26 мар 2014 23:53, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- TEDIMAR99
- Контакти:
Измъчена,но сладка победа!Напред към следващия мач!
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
Честита победа!!!
Ясно беше,че Съндърланд няма да се дадат лесно и доста ни поизпотиха.
Не ми хареса лиготията в нападение,на моменти ми напомняше на играта ''Лаком за гол''.
Важното е,че си взехме трите точки и се надявам да сме си взели поуки!
Не ми хареса лиготията в нападение,на моменти ми напомняше на играта ''Лаком за гол''.

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Уффффффффффффффффффффффффф дейба как мразя да ме нервят така накрая като си помислят че, мача е свършил във 70-тата минута. Ама все пак добре че, спечелихме честито на всички вярващи че, имаме шанса за медалите. 

Alonso_Massa написа:Не очаквах толкова труден мач, но важни са 3-те точки!
Срещу борещите се за оцеляване почти всеки мач е труден.

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
HoUs4oOL написа:Честита победа!!!
Не ми хареса лиготията в нападение,на моменти ми напомняше на играта ''Лаком за гол''.![]()
Би трябвало да си вземем гостуванията, макар и с малко трудности. Истината е в четирите домакинства. Те са сложни за спечелване мачове, но ние сме "Ливърпул" и не бива да се плашим от нищо. Смело напред!
Tzakov написа:Уффффффффффффффффффффффффф дейба как мразя да ме нервят така накрая като си помислят че, мача е свършил във 70-тата минута. Ама все пак добре че, спечелихме честито на всички вярващи че, имаме шанса за медалите.
"Челси" държи титлата, но може да я изтърве, както има допълнителни срещи през седмицата.
"Манчестър Сити" мисля, че ще сгреши изненадващо срещу слабия "Арсенал". Имат нужда лондончани от победа и точно сега е момента. Ако "Кристъл Палас" направят услуга, никой няма да се разсърди.
Пфу, отдъхнах си
Не на майтап, парички за защитници трябват през лятото. Не ми е ясно само защо играхме, мачкахме ги цял мач и в 70 мин. се върнахме?! Няма логика, много рано. Изпатихме си от това. Роджърс май беше забравил, че има още смени, не му е за първи път. Честита победа и продължаваме да мечтаем!!

soccerav написа:Пфу, отдъхнах сиНе на майтап, парички за защитници трябват през лятото. Не ми е ясно само защо играхме, мачкахме ги цял мач и в 70 мин. се върнахме?! Няма логика, много рано. Изпатихме си от това. Роджърс май беше забравил, че има още смени, не му е за първи път. Честита победа и продължаваме да мечтаем!!
Трябва ни и нов треньор на защитниците.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
-
- Контакти:
Браво на Стъридж за прекрасния втори гол. Джерард също показа, че все още умее изпълненията от преки свободни удари. Жалко, че при 2-0 се отпуснаха, вместо да напънат здраво за трети гол и да доиграем мача спокойно. 2-3 ; 4-3 ; 2-1...какво ли още ни очаква до края на сезона. Но характерът е налице.