ACDC написа:Защо няма кой да го банне този паляк?
Ами модераторите ги е жал за него.Виждат,че е толкова смачкан от живота,че това му е единствената радост.
Как и нея да му отнемат?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ACDC написа:Защо няма кой да го банне този паляк?
Liverpool forever_95 написа:К'во пискате толкова много, че нямаме класен нападател бе? Луис Суарес е човекът, миналия сезон ни беше каръшки и пропускаше много, но този сезон има 7 гола в 10 мача от ВЛ. Малко ли е?
Трябва ни ВРАТАР, ляв бек, десен бек, дефанзивен халф, офанзивен халф, едно крило и един нападател. Не е да нямаме класен нападател, трябва ни просто втори такъв. С тия олигофрени Алън, Енрике и тем подобни, няма да стане. Имаме и много млади и дефакто Суарес няма с кого да играе, младите не могат да решават все още мачове.
DerrickRose написа:CTAHKO написа:DerrickRose написа:Какъв убиец бе? Едвам го закачи,класически жълт картон.
Поредната ''грешка'' в английското първенство.
Едвам го закачи,защото не го уцели![]()
![]()
Къци?Не бе готин,просто е малко тъпо,и става банално че гледате положенията според отбора,щото това ако бяха Тотнъм,Сити или Юнайтед според вас щеше да е класическо подпиране![]()
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Liverpool forever_95 написа:К'во пискате толкова много, че нямаме класен нападател бе? Луис Суарес е човекът, миналия сезон ни беше каръшки и пропускаше много, но този сезон има 7 гола в 10 мача от ВЛ. Малко ли е?
Трябва ни ВРАТАР, ляв бек, десен бек, дефанзивен халф, офанзивен халф, едно крило и един нападател. Не е да нямаме класен нападател, трябва ни просто втори такъв. С тия олигофрени Алън, Енрике и тем подобни, няма да стане. Имаме и много млади и дефакто Суарес няма с кого да играе, младите не могат да решават все още мачове.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
HoUs4oOL написа:ACDC написа:Защо няма кой да го банне този паляк?
Ами модераторите ги е жал за него.Виждат,че е толкова смачкан от живота,че това му е единствената радост.
Как и нея да му отнемат?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
KingKenny написа:Liverpool forever_95 написа:К'во пискате толкова много, че нямаме класен нападател бе? Луис Суарес е човекът, миналия сезон ни беше каръшки и пропускаше много, но този сезон има 7 гола в 10 мача от ВЛ. Малко ли е?
отново се доказа къв си идиот... виж ударите на Суарез 1 гол от 7 удара.... !? Класа ! Суарез не е централен нападател. При разиграването на топката се вижда как Суарез и Сусо се връщаха назад за да я поемат, следва, че в нак. поле остават само играчите на Нюкасъл, следва - безсмислено владеене на топката. Не сме Барселона и слава Богу. Нямаме играчите за тоя стил и нормалните резултати си личат. В 80 мин дори и по-рано можеше да се пусне Каръл(ако беше още тук) и щеше да увлече защитниците на "свраките" с присъствието си и тогава щеше да има на кого да се изсипе тая топка.
За мача: ПОРЕДНА ФУТБОЛНА ЛЕКЦИЯ изнесена от недоразуменията, които се наричат играчи, на Футболен Клуб Ливърпул.
petar123 написа:Какво очаквате от треньор, чието най-добро постижение е 11 място във ВЛ!? С Брендито - толкова! Най-много догодина да имаме честа да гледаме "Правилния му футбол" в Чемпиъншип. ((( Алън -бил гений, Борини - още по-голям. С какво са по-добри от Хендерсън и Керъл не разбрах. Дори Чарли Адам даваше по някой хубав пас, ако не друго. И понеже има много разбирачи, които миналата година по същото време плюеха Далглиш, само искам да им припомня къде се движеше отборът тогава и за какво се бореше (дори спечели една от планираните купи). Между другото - къде е Бромич на Стив Кларк!? А Уест Хем с "дървото" Керъл!? Разбирачи - поне веднъж в живота си да бяхте излезли на кварталното игрище и да бяхте поиграли играта ФУТБОЛ, то само пред компа във Фифата и Топ 11 не става!
На истинските фенове на Великия отбор мога да кажа само едно - дано янките осъзнаят грешката си и инвестират в доказано добър треньор! А иначе аз пак ще подкрепям този отбор, дори и да стигне до Чемпиъншип! В крайна сметка и Шенкли е тръгнал оттам! YNWA!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта