Venezuelan centre-half, Fernando Amorebieta, may replace Martin Skrtel should the Slovakian opt to leave the club.
Този добър ли е ?
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
- tisho_ynwa
- Контакти:
Avrameca написа:Venezuelan centre-half, Fernando Amorebieta, may replace Martin Skrtel should the Slovakian opt to leave the club.
Този добър ли е ?
е добре, ти не с ли гледал билбао ? дето толко нашумяха последния сезон.
tisho_ynwa написа:Avrameca написа:Venezuelan centre-half, Fernando Amorebieta, may replace Martin Skrtel should the Slovakian opt to leave the club.
Този добър ли е ?
Този го знаеш, а Шурле не си го чувал а?
- tisho_ynwa
- Контакти:
nev3rm1nd написа:tisho_ynwa написа:Avrameca написа:Venezuelan centre-half, Fernando Amorebieta, may replace Martin Skrtel should the Slovakian opt to leave the club.
Този добър ли е ?
откъде ти хрумна че не съм чул за шурле ?
е добре, ти не с ли гледал билбао ? дето толко нашумяха последния сезон.[/quote]
[/quote]
[/quote]
Май беше казал че не си го чувал, както и да е може да съм се объркал, не ми се търси сега
Май беше казал че не си го чувал, както и да е може да съм се объркал, не ми се търси сега
- tisho_ynwa
- Контакти:
nev3rm1nd написа:е добре, ти не с ли гледал билбао ? дето толко нашумяха последния сезон.
разбрах те, имаш предвид едно мое мнение където изразих желание да дойде в Пул и казах че НЕ СЪМ ЧУЛ ДРУГ ОТБОР ДА Е ПРАВИЛ ОФЕРТА ЗА НЕГО, а не че не съм чувал за шурле
tisho_ynwa написа:nev3rm1nd написа:е добре, ти не с ли гледал билбао ? дето толко нашумяха последния сезон.
разбрах те, имаш предвид едно мое мнение където изразих желание да дойде в Пул и казах че НЕ СЪМ ЧУЛ ДРУГ ОТБОР ДА Е ПРАВИЛ ОФЕРТА ЗА НЕГО, а не че не съм чувал за шурле[/quote]
Да т'ва ясно, ама имаше и някой дето не беше чувал за него и беше питал...явно просто не си бил ти...човека каза, че не му се рови
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
tisho_ynwa написа:Avrameca написа:Venezuelan centre-half, Fernando Amorebieta, may replace Martin Skrtel should the Slovakian opt to leave the club.
Този добър ли е ?
питам за футболиста , не за отбора
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
-
john barnes
върти ми се нещо в главата-даваме шкъртел и вземаме 15 млн.+адебайор.с тия пари купуваме джо алън,после даваме шелви под наем да се обиграва,даваме и адам за демпси,а спиро ако не ще да си ходи-отива във дубъла.после вадим 10-тина милиона за аморебиета или кяер и сме готови за новия сезон.също така продаваме джо коул за 2-3 млн.както и белами на кпр за също толкова.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- tisho_ynwa
- Контакти:
john barnes написа:върти ми се нещо в главата-даваме шкъртел и вземаме 15 млн.+адебайор.с тия пари купуваме джо алън,после даваме шелви под наем да се обиграва,даваме и адам за демпси,а спиро ако не ще да си ходи-отива във дубъла.после вадим 10-тина милиона за аморебиета или кяер и сме готови за новия сезон.също така продаваме джо коул за 2-3 млн.както и белами на кпр за също толкова.
предпочитам да гледам шелви, който напоследък много му върви, отколкото да дадем излишни пари (15 млн) за алън който не мисля че кой знае колко по добър от шелви. спокойно тези 15 може да се спестят. а колкото до щъркела - ич не ми се иска да го продаваме. и извинете ама 15 за най-добрия ни играч през сезона - т'ва е смешно. едни 25 , 30 млн спокойно може да се сложат на щъркела като цена. по нищо не отстъпва на тиаго силва и компани да речем. джо коул нека го махнем. белми да остане за резерва. и да вземем едно свястно крило вече щото ми писна. адам джонсън или скот синклеър или люис холтби. които не са повече от 17, 18 млн. а за нападател да даваме керъл и да взимаме леандро дамиао или йоренте