venomcho написа:Karsa Orlong написа:Абе ясно е, че най - големият проблем е селекцията
едва ли някой ще го отрече
аз все още мисля, че като изключим манчестърските отбори, от които единия класата му е извън това първенство, а за другия знаем как си взима мачовете..
...та като погледна останалите около нас, а те по случайност са само лондонски отбори, единствено Челси е напред по качество на състава.
арсенал имат късмета РВП тва да му е годината, иначе създават по-малко положения - ако и ние имахме един такъв даже щяхме да сме на разменени позиции
а тотнъм от вече доста време имат опитен и обигран състав, чиято халфова линия меко казано не вреди на останалото, но и те без само един от Модрич и РВДВ едва ли биха задържали такова ниво
с две думи - с точните хора на точните места, четвъртото място все още е постижимо, вече кой ще трябва да се измести оттам е рано да се каже, още повече, че и останалите ще подсилват, а някои дори започнаха
ето да видите, че не съм толкова черноглед
И аз мисля така, само дето не вярвам да вземем който и да било или пък ако вземем - ще бъде нещо точно като Тейшейра, млад и перспективен, който ще разгърне пълния си потенциал чак след 2-3 сезона.