моето мнение е че трябва да се освободим от не малко играчи и да купим МИНИМУМ 3 класни футболиста. да се освободим от: керъл хендо дани уилсън джо коул и алберто акуилани за да се вземат на техните места по-добри попълнения. мисълта ми е че неможе ние да играем с керъл в атаката коул на фланга и акуилани в центъра а другите отбори приперно арсенал да играят с човек като подолски на фланга човек като перси или жиру в атаката или челси с хора на фланга като мата и азар. определено трябва да махнем тези футболисти които изброих + даунинг и с парите от тях заедно с още пари от собствениците да се купят играчи които биха били полезни. със сигурност има такива които ще са от полза и няма да са много скъпи например даунинг се маха адам джонсън идва, акуилани се маха идва монтоливо, евер банега или лукас биглиа от андерлехт да речем, дани уилсън се маха а ние защитници си имаме само трябва да задържим "китайската стена" и да се надяваме че тя ще си върне супер формата говоря за ( джонсън агер шкъртел енрике и разбира се + рейна ), джо коул си тръгва а при нас може да акостира афелай, икер муниан от билбао, навас, уолкот или андре шурле, а защо не и скот синклеър на местото на джо коул, тоест опции за класни и сравнително евтини играчи колкото щете, а евентуално за резерва ще задържим белъми, хендо също няма място при нас според мен, а и на негово място мисля че няма нуйда да се взема играч тъй като имаме опции в центъра, лукас джерард чарли адам шелви преподписа договор евентуален нов играч който евентуално да дойде вместо акуилани, така че тука сме горе долу снабдени с играчи в центъра и от хендо няма нужда нито пък от негов заместник. за керъл се появиха доста оферти и мисля че ще е разумно да го продадем и да спрем да чакаме неговата "супер голова форма от нюкасъл" и да вземем нападател с цена около 20, 25 милиона а защо да не бръкнем и с 30 млн ето опциите джеко пато йоренте. това е моето мнение