Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 18 юни 2011 00:26

Сега излезе инфо, че НГог може да не отиде в Съндерланд а да бъде използван за размяна с Крис Брънт от Уест Бромич, но не се знае колко е сигурен източника, а и е само слух :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 18 юни 2011 00:40

Азар вече не попада в сметките на Ливърпул след като преди 2-3 дни Лил са отхвърлили оферта от 23 милиона паунда....Също така се появиха информации, че Ливърпул ще купуват играчи от континента едва след като са продали поне 2-ма или 3-ма от настоящия състав...дотогава се очакват само трансфери от Острова....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 18 юни 2011 01:03

Според мен Чарли Адам трябва да е последният играч от Острова. Оттам нататък не знам колко играчи ще продаваме, но трябва да се насочим към играчи извън Албиона. Не си заслужава да си хвърлим целия бюджет за трима надценени британци, при положение че можем да вземем 4-5 други и то не по-малко добри. А за Азар не съжалявам особено, Мата си беше по-добър вариант още от самото начало.

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 18 юни 2011 01:07

Трябва ви някой, който да умее да центрира добре за Керъл. Такова крило все още нямате ;) А в това Даунинг е по-добър от Азар и Мата, ако говорим за техника обаче, нещата са на другия полюс :)
Изображение
ImageImageImage
KРАЛ КАРЛЕС :!:

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 18 юни 2011 01:13

И според мен ви трябва именно Даунинг, който умее да центрира, а на другото крило някой техничен-Мата, Азар, Санти...
Изображение
ImageImageImage
KРАЛ КАРЛЕС :!:

john barnes

Мнениеот john barnes » 18 юни 2011 01:49

чета тука и се чудя,какво толкова му харесвате на тоя чарли адам? мейрелеш е 10 класи над него,а ако адам дойде-най вероятно ще го продадат...това ли искате,единствения ни играч с фантазия и поглед и техника да бъде натирен,за сметка на дървото адам? не стават ли твърде много дървета в отбора-адам,хендерсън,керъл? трябват ни спешно две крила тип ашли йънг-бързи и технични,а ние купуваме вътрешни халфове...ляв бек нямаме,а купуваме централен защитник,на тая позиция имаме 4 човека+кели и уилсън...мога и още да изброявам и посочвам,ама и това стига засега....
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 18 юни 2011 03:36

john barnes написа:чета тука и се чудя,какво толкова му харесвате на тоя чарли адам? мейрелеш е 10 класи над него,а ако адам дойде-най вероятно ще го продадат...това ли искате,единствения ни играч с фантазия и поглед и техника да бъде натирен,за сметка на дървото адам? не стават ли твърде много дървета в отбора-адам,хендерсън,керъл? трябват ни спешно две крила тип ашли йънг-бързи и технични,а ние купуваме вътрешни халфове...ляв бек нямаме,а купуваме централен защитник,на тая позиция имаме 4 човека+кели и уилсън...мога и още да изброявам и посочвам,ама и това стига засега....

Адам, Хендерсън, Керъл - дърва. Ашли Йънг - типа крило което ни трябва. Кажи ми че се шегуваш, защото явно си написал това в момент да прекомерна емоция.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 18 юни 2011 08:23

john barnes написа:чета тука и се чудя,какво толкова му харесвате на тоя чарли адам? мейрелеш е 10 класи над него,а ако адам дойде-най вероятно ще го продадат...това ли искате,единствения ни играч с фантазия и поглед и техника да бъде натирен,за сметка на дървото адам? не стават ли твърде много дървета в отбора-адам,хендерсън,керъл? трябват ни спешно две крила тип ашли йънг-бързи и технични,а ние купуваме вътрешни халфове...ляв бек нямаме,а купуваме централен защитник,на тая позиция имаме 4 човека+кели и уилсън...мога и още да изброявам и посочвам,ама и това стига засега....

За Ашли Йънг съм съгласен. Но да кажеш, че Чарли Адам ще ни е безполезен... Момчето има супер точен пас, може да изпълнява статични положения, а и играе много нахъсано. Мейрелеш и аз го харесвам, но е много непостоянен. Ти спомняш ли си последните мачове как игра? Айде сега е простено, защото беше почти ясно, че едва ли ще се вредим в Топ 4, но този сезон без такива. А и сезонът е дълъг, мисля Кени ще ги ротира двамата в зависимост от противника и формата им. Керъл вярно не е от най-повратливите футболист, но това не значи, че няма да ни е супер полезен. А си мисля и че Хендерсън ще играе по-скоро като крило, отколкото като вътрешен халф, там място няма. :)

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 18 юни 2011 11:58

Ах, тези Юнайтед ако ни вземат и Чарли Адам... Пича си има супер точен пас, както каза колегата преди мен, много силен шут, а духа на Шотландеца печели мачове. Той е невероятен.
Относно крилата: Радвам се, че Марво е в Нюкасъл вече. От самото начало не го исках. Искам Мата. Ляв бек Енрике + Джордън Хендерсън, който имаме, дотук стават четирима. Според мен напълно достатъчни ще са ни тези футболисти да гоним титлата или поне Топ 4.
П.С. Както винаги скапан старт на сезона, писна ми вече, до гуша ми дойде. Все на Ливърпул старта им е един от най-трудните. Дано един евентуален провал на Емирейтс не ни провали и да продължим да си гоним титлата докрай.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 18 юни 2011 12:08

Liverpool forever_95 написа:Ах, тези Юнайтед ако ни вземат и Чарли Адам... Пича си има супер точен пас, както каза колегата преди мен, много силен шут, а духа на Шотландеца печели мачове. Той е невероятен.
Относно крилата: Радвам се, че Марво е в Нюкасъл вече. От самото начало не го исках. Искам Мата. Ляв бек Енрике + Джордън Хендерсън, който имаме, дотук стават четирима. Според мен напълно достатъчни ще са ни тези футболисти да гоним титлата или поне Топ 4.
П.С. Както винаги скапан старт на сезона, писна ми вече, до гуша ми дойде. Все на Ливърпул старта им е един от най-трудните. Дано един евентуален провал на Емирейтс не ни провали и да продължим да си гоним титлата докрай.

На Арсенал е по-труден, повярвай ми... Те в първите три кръга имат сблъсъци с нас и Юнайтед, а както обичат да се излагат, като нищо може да ги треснем пред публиката им. Аз бях казал, че ако Фабрегас отиде в Барселона и Венгер не вземе нито един завършен играч, по-опитен, който да бъде лидер на тима - той ще се срине отново и ще избягат всички мераци за титли, купи и т.н. Според мен ще си вземем и трите мача през Август !
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][/center]

Върни се в “Ливърпул”