Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот liverpool96 » 16 юни 2011 20:22

Liverpool Lead Race to Sign £8.5m-Rated Italy Striker

Свързани сме с Антонио Касано от Милан. Според мен това е поредната "жълтинка".

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 16 юни 2011 20:32

liverpool96 написа:

Да,няма логика точно в него да има интерес.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 16 юни 2011 22:42

styopa написа:
liverpool96 написа:

Да,няма логика точно в него да има интерес.

Освен това, Кени набляга само на млади играчи, а Касано наближава 30-те (в момента е на 28). Не виждам логиката в привличането му. Явно статията е за да обогатява листа с трансферни спекулации на отбора. :lol:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 16 юни 2011 22:52

Абе по принцип Касано никак не е лош играч и би помогнал на отбора....но въпреки това не ми се вярва да има някакъв реален интерес, а още по-малко и да го привлечем :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

lfc_fan
Контакти:

Мнениеот lfc_fan » 17 юни 2011 09:21

Силвен Марво е пристигнал в Ливерпул за медицински тестове. 25-годишното крило идва като свободен агент и след това ще подпише официалният си договор на Мелууд.
[offtopic]Man. United 1-6 Man. City[/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 17 юни 2011 10:00

Аз лично нямам абсолютно никакви наблюдения върху играта на Марво и незнам дали да се зарадвам на този трансфер или не ,мисля ,че момчето не е играл повече от половин година поради контузия,но ще се доверим на Кени.Учудва ме факта ,че сме удължили договора на Кирякос вчера,дано това да означава ,че искаме да му вземем някой лев и да го продадем до месец.Тоя дъртия паляк ни взе Джоунс,Йънг и сега иска Адам а ни остави Дан,Даунинг и Хендерсън ..ебати прецакването !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 17 юни 2011 10:09

suareshampion написа:Аз лично нямам абсолютно никакви наблюдения върху играта на Марво и незнам дали да се зарадвам на този трансфер или не ,мисля ,че момчето не е играл повече от половин година поради контузия,но ще се доверим на Кени.Учудва ме факта ,че сме удължили договора на Кирякос вчера,дано това да означава ,че искаме да му вземем някой лев и да го продадем до месец.Тоя дъртия паляк ни взе Джоунс,Йънг и сега иска Адам а ни остави Дан,Даунинг и Хендерсън ..ебати прецакването !

Е защо да е прецакване ? Скот Дан е роден в Ливърпул и със сигурност няма да има проблем да играе за нас, дори това сигурно му е мечта, защото до колкото знам е фен на отбора от дете. И поне ще знае за кого играе. За КРАЛЯ ! А Даунинг е много добро крило, просто във Вила не му оставяха много шансове за изява заради Йънг и Агбонлахор, които по-често играха по крилата, пък и Олбрайтън беше налаган много този сезон. В Мидълзбро беше звезда, и още е, просто ако дойде при нас ще разберете за какво говоря. Що се отнася до Хендерсън - той е един млад и много перспективен английски полузащитник. Джерард и Лампард бяха на това ниво на неговите години, защо той да не се превърне в новия Стиви Джи ? Всичко с времето си, според мен след 3-4 години под ръководството на Кени ще струва не 20, ами 60 милиона...
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 17 юни 2011 10:22

RedMagic написа:
suareshampion написа:Аз лично нямам абсолютно никакви наблюдения върху играта на Марво и незнам дали да се зарадвам на този трансфер или не ,мисля ,че момчето не е играл повече от половин година поради контузия,но ще се доверим на Кени.Учудва ме факта ,че сме удължили договора на Кирякос вчера,дано това да означава ,че искаме да му вземем някой лев и да го продадем до месец.Тоя дъртия паляк ни взе Джоунс,Йънг и сега иска Адам а ни остави Дан,Даунинг и Хендерсън ..ебати прецакването !

Е защо да е прецакване ? Скот Дан е роден в Ливърпул и със сигурност няма да има проблем да играе за нас, дори това сигурно му е мечта, защото до колкото знам е фен на отбора от дете. И поне ще знае за кого играе. За КРАЛЯ ! А Даунинг е много добро крило, просто във Вила не му оставяха много шансове за изява заради Йънг и Агбонлахор, които по-често играха по крилата, пък и Олбрайтън беше налаган много този сезон. В Мидълзбро беше звезда, и още е, просто ако дойде при нас ще разберете за какво говоря. Що се отнася до Хендерсън - той е един млад и много перспективен английски полузащитник. Джерард и Лампард бяха на това ниво на неговите години, защо той да не се превърне в новия Стиви Джи ? Всичко с времето си, според мен след 3-4 години под ръководството на Кени ще струва не 20, ами 60 милиона...

Aко нямам наблюдения върху даден играч гледам статистика а не кой къде е роден ,Бирмингам изпаднаха и имат допуснати към 70 гола плюс купите ! Това не говори добре за защитата ;) за мен Йънг е по добър от Даунинг,Адам веднага можем да разчитаме на него във важните мачове срещу отборите от четворката и със сигурност няма да ни подведе ,докато Хендерсън както казваш сто процента ще израстне под ръководството на Кени ,но на тоя етап с нищо не може да ни помогне а нали търсим бързи успехи или само аз се надявам на титла още този сезон ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 17 юни 2011 10:24

RedMagic написа:Е защо да е прецакване ? Скот Дан е роден в Ливърпул и със сигурност няма да има проблем да играе за нас, дори това сигурно му е мечта, защото до колкото знам е фен на отбора от дете. И поне ще знае за кого играе. За КРАЛЯ ! А Даунинг е много добро крило, просто във Вила не му оставяха много шансове за изява заради Йънг и Агбонлахор, които по-често играха по крилата, пък и Олбрайтън беше налаган много този сезон. В Мидълзбро беше звезда, и още е, просто ако дойде при нас ще разберете за какво говоря. Що се отнася до Хендерсън - той е един млад и много перспективен английски полузащитник. Джерард и Лампард бяха на това ниво на неговите години, защо той да не се превърне в новия Стиви Джи ? Всичко с времето си, според мен след 3-4 години под ръководството на Кени ще струва не 20, ами 60 милиона...

Напълно съм съгласен, особено за Даунинг, много хора не са го гледали като крило, защото във вила не играеше на тази позиция, но той има страхотно центриране отляво, бързина и техника, всичко което се иска от едно крило, аз лично го предпочитам пред Йънг.

П.С. Най-новия слух е за Кристиан Запата от Удинезе, централен защитник.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

john barnes

Мнениеот john barnes » 17 юни 2011 10:39

дано дадем гърка,щом са му подновили договора...иначе няма логика да търсим централен защитник.за марво-това трябва да е трансфер на комоли,опарили сме се от тия свободни агенти,тоя много време беше контузен...да не стане като акуилани? видях последните свободни агенти-йованович и джо коул...тоя ще е нещо подобно.докато другите големи отбори ги свързват със имена като:агуеро,кака,йънг,азар,санчес,снайдер,модрич-нас ни свързват със:адам,дан,даунинг,марво,клиши,енрике...и разни такива. ако влезем в топ 4 със такива играчи,ще е геройство.не купим ли класни попълнения,сме загубени...сити вече ни минаха и по финанси и по играчи,мангала и челси са ясни,остава само да се борим с арсенал за 4-тото място,но нека не отписваме и тотнъм...много ще е трудно да се върнем във шампионската лига със такива играчи...не виждам тоя хендерсън каква класа ще придаде на отбора,защо го взехме като си имаме 6 център халфа? май старата песен на нов глас-според мен вече не сме привлекателна дестинация за големите играчи,ей това е истината...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”