Liverpool Lead Race to Sign £8.5m-Rated Italy Striker
Свързани сме с Антонио Касано от Милан. Според мен това е поредната "жълтинка".
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Liverpool Lead Race to Sign £8.5m-Rated Italy Striker
liverpool96 написа:Liverpool Lead Race to Sign £8.5m-Rated Italy Striker
styopa написа:liverpool96 написа:Liverpool Lead Race to Sign £8.5m-Rated Italy Striker
Да,няма логика точно в него да има интерес.
suareshampion написа:Аз лично нямам абсолютно никакви наблюдения върху играта на Марво и незнам дали да се зарадвам на този трансфер или не ,мисля ,че момчето не е играл повече от половин година поради контузия,но ще се доверим на Кени.Учудва ме факта ,че сме удължили договора на Кирякос вчера,дано това да означава ,че искаме да му вземем някой лев и да го продадем до месец.Тоя дъртия паляк ни взе Джоунс,Йънг и сега иска Адам а ни остави Дан,Даунинг и Хендерсън ..ебати прецакването !
RedMagic написа:suareshampion написа:Аз лично нямам абсолютно никакви наблюдения върху играта на Марво и незнам дали да се зарадвам на този трансфер или не ,мисля ,че момчето не е играл повече от половин година поради контузия,но ще се доверим на Кени.Учудва ме факта ,че сме удължили договора на Кирякос вчера,дано това да означава ,че искаме да му вземем някой лев и да го продадем до месец.Тоя дъртия паляк ни взе Джоунс,Йънг и сега иска Адам а ни остави Дан,Даунинг и Хендерсън ..ебати прецакването !
Е защо да е прецакване ? Скот Дан е роден в Ливърпул и със сигурност няма да има проблем да играе за нас, дори това сигурно му е мечта, защото до колкото знам е фен на отбора от дете. И поне ще знае за кого играе. За КРАЛЯ ! А Даунинг е много добро крило, просто във Вила не му оставяха много шансове за изява заради Йънг и Агбонлахор, които по-често играха по крилата, пък и Олбрайтън беше налаган много този сезон. В Мидълзбро беше звезда, и още е, просто ако дойде при нас ще разберете за какво говоря. Що се отнася до Хендерсън - той е един млад и много перспективен английски полузащитник. Джерард и Лампард бяха на това ниво на неговите години, защо той да не се превърне в новия Стиви Джи ? Всичко с времето си, според мен след 3-4 години под ръководството на Кени ще струва не 20, ами 60 милиона...
RedMagic написа:Е защо да е прецакване ? Скот Дан е роден в Ливърпул и със сигурност няма да има проблем да играе за нас, дори това сигурно му е мечта, защото до колкото знам е фен на отбора от дете. И поне ще знае за кого играе. За КРАЛЯ ! А Даунинг е много добро крило, просто във Вила не му оставяха много шансове за изява заради Йънг и Агбонлахор, които по-често играха по крилата, пък и Олбрайтън беше налаган много този сезон. В Мидълзбро беше звезда, и още е, просто ако дойде при нас ще разберете за какво говоря. Що се отнася до Хендерсън - той е един млад и много перспективен английски полузащитник. Джерард и Лампард бяха на това ниво на неговите години, защо той да не се превърне в новия Стиви Джи ? Всичко с времето си, според мен след 3-4 години под ръководството на Кени ще струва не 20, ами 60 милиона...

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта