Евертън - Ливърпул 01.10.2011, 14:45 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача според вас ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

PeterForsberg
Контакти:

Re: Евертън - Ливърпул 01.10.2011, 14:45 ч.

Мнениеот PeterForsberg » 01 окт 2011 17:05

Честита победа на всички фенове на клуба.Трябва да си призная,че до пресиленото изгонване на Родуел Евъртън имаха малко по-голямо териториално превъзходство.Карамелите имат доста солидна халфова линия/Коулмън-Фелайни-Родуел-Озмън,като само за последния съм с особено мнение/ и съм сигурен,че доста отбори ще страдат на Гудисън.Засега се справяме сравнително добре с изключение на трагичния мач със Спърс.С оглед на тежката програма/гостувания на Арсенал,Тотнъм,Евъртън,Стоук/,липсата на ключови фигури/Джерард,Агер,Джонсън/ и сериозния малшанс/две пропуснати дузпи,едната фатална,а срещу Стоук уникална серия от пропуски/ 13 точки са доста добра база за клуба.След паузата се надявам Джерард да е готов да стартира,а останалите национали да се върнат здрави и във форма.
Иначе отлична оценка за отбраната,като специално внимание за двата бека и особено испанецът,който изяде с парцалите един от най-обещаващите халфове в Премиършип/Шеймъс Коулмън/,а и асистира за така важния първи гол.Кели е готов за национала,ако се запази от травми.Кара и Шкъртел имаха късмет,че червения картон на Родуел върна Кейхил по-назад иначе щеше да има още моменти като този в 10 минута,когато австралиецът надскочи Джейми с лекота и добре че беше Пепе.
Халфовата линия игра сравнително добре със специално отбелязване на Лукас и Кайт,който е фундаментален играч за нас въпреки пропуснатата дузпа.Даунинг беше тотално анонимен,и то срещу един от посредствените бекове в Лигата-Хибърт.Адам игра не лошо първото полувремем,но второто тотално спря да помага на защитата,а срещу по-класен отбор това ще е убийствено.Влизането на Джерард и Белъми тотално обърна мача.Странно,но типичен нападател като Крейг показа на Стюърт как трябва да играе едно крило.
Анди Каръл-въпреки всички критики,които Анди понася,днес вкара много важен гол,който се надявам да му даде повече самочувствие за в бъдеще.
Суарез-играч на мача-изработи червен картон,спечели дузпа и вкара втория гол :lol:.Какво повече може да искаме от него.
Трябва да останем здраво стъпили на земята,потенциала на този отбор,както сме си говорили вече,е 4 място.Ако искаме повече,ще трябва да добавим още доста класа.Ако бием манксовете,отборът/в серия от 3 поредни победи/ направо ще лети,набрал самочувствие,а на доста от новите попълнения им трябва точно това.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 01 окт 2011 17:12

Frankie Lampard написа:
liverpool96 написа:Добре де, защо изкарва Чарли? Един от малкото ни силни играчи през мача и го изкарва, а Керъл стои. Не знам просто, поредна треньорска грешка ...

Специалист :lol:

+1
един фен на Челси коментира тук, а имам чувството че той е по-наясно с нещата в нашия отбор от всички "фенове" на Ливърпул, които коментират тук взети заедно :? Чарли (един от любимците ми в отбора) беше изваден, защото полузащитата на клуба трябваше да придобие по-офанзивен вид, което се постигна с включването на негово място на Стиви. Така Лукас пое задължението основно да отбива противниковите атаки, област в която той е по-добър от Чарли. Керъл в никакъв случай не трябваше да се вади от игра, защото при добре структурираната отбрана на Евъртън можеше да се очаква, че най-добри шансове можем да имаме при статични положения и центрирания - там където Анди е най-добрия в състава....
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 01 окт 2011 17:26

Играта като цяло не ми хареса ,но съм много радостен от трите точки.Червения картон беше абсолютно същия, когато изгониха Джерард при подобен фаул в средата на терена срещу мангалите преди една година.Още на полувремето се виждаше ,че ако се направят смени гола ще падне .Много добро включване на Белами и Джерард.. а през целия мач бих отличил отново обичайните Суарес,Лукас и невероятния ни ляв бек -крило Енрике ,този футболист ми пълни душата ,не стига ,че отнема отзад и я изнася бързо и точно а и се включва и постоянно в атака.. МОТМ ! Даунинг трагичен ,Керъл въпреки гола също игра слабичко.С връщането на Джерард се връща и стабилноста в средата на терена ,което няма как да не ме радва и ми дава големи надежди за следващите ни мачове !
Последна промяна от suareshampion на 01 окт 2011 19:34, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 01 окт 2011 17:41

Честита победа и от мен , жалко че нямах как да гледам мача :x Сега видях головете само и съм много радостен че Керъл най после вкара и че успяхме да победим ;) Като качат клипове ще видя нещата по обстойно , но сега се кефя на победата ;)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 01 окт 2011 18:42

Слабо играхме, но въпреки това се радвам за 3-те точки.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 01 окт 2011 18:44

Е сега видях и червения картон на Родуел.Е какво му е толкова пресиленото , представете си ако беше уцелил крака на Суарез :o Влизане в стил рендето Шоукрос , чист червен картон и заслужени 3 точки ;)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 01 окт 2011 19:00

Avrameca написа:Е сега видях и червения картон на Родуел.Е какво му е толкова пресиленото , представете си ако беше уцелил крака на Суарез :o Влизане в стил рендето Шоукрос , чист червен картон и заслужени 3 точки ;)

Чакай малко пич. Ако не беше червения картон можеше и една точка да не вземем... Не може да се разчита на грешки... Искам следващия мач да излезем и да смажем Юнайтед както смачкахме Болтън, но да си вакараме всичките положения, защото Болтън трябваше да бием 5-1 минмум... Болтън ги смачкахме с игра, аа днес определено не спечелихме с добра игра, а с възползване от ситуацията...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 01 окт 2011 19:07

Alonso_Massa написа:
Avrameca написа:Е сега видях и червения картон на Родуел.Е какво му е толкова пресиленото , представете си ако беше уцелил крака на Суарез :o Влизане в стил рендето Шоукрос , чист червен картон и заслужени 3 точки ;)

Чакай малко пич. Ако не беше червения картон можеше и една точка да не вземем... Не може да се разчита на грешки... Искам следващия мач да излезем и да смажем Юнайтед както смачкахме Болтън, но да си вакараме всичките положения, защото Болтън трябваше да бием 5-1 минмум... Болтън ги смачкахме с игра, аа днес определено не спечелихме с добра игра, а с възползване от ситуацията...

Напълно съм съгласен.Говоря за изгонването на Родуел и за мен това си е правилно отсъждане.Освен Болтън , Стоук и Съндърланд трябваше да ги бием но не стана.Затова предпочитам грозен футбол и победа , отколкото красива игра и загуба но съм сигорен че срещу МЮ ще играем перфектно и ще вземем 3-те точки ;)

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 01 окт 2011 20:41

бавна и мудна игра,без елемент на изненада,без скрити пасове и извеждащи подавания....тоя даунинг от мач на мач става по-зле,за керъл няма да коментирам-тоя гол и сина ми ще го вкара...адам един удар в гредата и му свърши въздуха второто полувреме.добре,че белами и стиви раздвижиха играта,а и тоя път съдията помогна.играч на мача очаквано е суарес-изкара червен картон и спечели дузпата,както и вкара гола на успокоението...с такава игра,нищо добро не ни чака...иначе рутинно познах,че ще има красная карточка в мача и спечелих някой лев... :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 01 окт 2011 21:14

john barnes написа:бавна и мудна игра,без елемент на изненада,без скрити пасове и извеждащи подавания....тоя даунинг от мач на мач става по-зле,за керъл няма да коментирам-тоя гол и сина ми ще го вкара...адам един удар в гредата и му свърши въздуха второто полувреме.добре,че белами и стиви раздвижиха играта,а и тоя път съдията помогна.играч на мача очаквано е суарес-изкара червен картон и спечели дузпата,както и вкара гола на успокоението...с такава игра,нищо добро не ни чака...иначе рутинно познах,че ще има красная карточка в мача и спечелих някой лев... :)

Поредния ти "оптимистичен" коментар.Като и сина ти ще го вкара прати го него да играе за 70 хилки на седмица за сметка на Керъл.Да не говорим че имаше две изчиствания от голлинията именно след негов удар.Квото и да направи пак разбирачите ще го плюят дори и след мача със сити когато вкара 2 гола сигурно пак си го плюл...Иначе незнам какво трябва да стане да за напишеш оптимистичен коментар може би да бием юнайтед с 20:0?Адам си игра много добре като тези са с човек по малко се прибраха с 9 в защита и имам чувството че стана дори и по трудно да вкараме гол когато не оставят никакви пространства не е толкова лесно колкото ти изглежда.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Върни се в “Ливърпул”