Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Re: Ливърпул на път да осигури първи трансфер на Далглиш

Мнениеот Mighty Reds » 21 яну 2011 10:50

Пазарна икономика, колега, продавача определя цена, ако на купувача не му отърва - прав му път :mrgreen:, виж, ако имаше таван на трансферите - става друга работа.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 21 яну 2011 11:07

Mighty Reds написа:Пазарна икономика, колега, продавача определя цена, ако на купувача не му отърва - прав му път :mrgreen:, виж, ако имаше таван на трансферите - става друга работа.

Е да съгласен съм с теб, но ако не го продадат и той остане след време няма да могат да му вземат изобщо и 15 милиона. Така че нали знаеш лакомията до къде води колега :mrgreen: ;)

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 21 яну 2011 11:11

Хм, Суарез е младо пишлеме, докато му падне цената до 15 млн, бая годинки ще изтекат. :mrgreen:
Соломоновското решение бях го писал нейде напред - 18 млн в кеш и Райън за 7 млн, 25 млн са си добър приход в тия времена на криза. ;)
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 21 яну 2011 11:22

Mighty Reds написа:Хм, Суарез е младо пишлеме, докато му падне цената до 15 млн, бая годинки ще изтекат. :mrgreen:
Соломоновското решение бях го писал нейде напред - 18 млн в кеш и Райън за 7 млн, 25 млн са си добър приход в тия времена на криза. ;)

Да но колко време остава до края на договора му. И колкото по-малко остава, толкова по-лесно можа да бъде взет за по-малко пари. Но аз не знам до кога му е договора с Аякс. Но от лакомия само можеш да загубиш, а не да спечелиш. :mrgreen: Сега вместо да ни го дадат на нас и да си стиснем ръцете, те правят цигански номера.

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 21 яну 2011 11:25

2.5 години има още договор с Аякс, така че лятото цената му няма да е по-ниска
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 21 яну 2011 11:29

MaCuMo написа:2.5 години има още договор с Аякс, така че лятото цената му няма да е по-ниска

Аха, мерси колега, но не виждам смисъла защо задържат момчето, след като той е заявил, че иска да дойде да играе при нас. Не намирам за правилно това, което правят от Аякс.

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 21 яну 2011 11:32

Liverpool forever_95 написа:
MaCuMo написа:2.5 години има още договор с Аякс, така че лятото цената му няма да е по-ниска

Аха, мерси колега, но не виждам смисъла защо задържат момчето, след като той е заявил, че иска да дойде да играе при нас. Не намирам за правилно това, което правят от Аякс.

Просто искат да вземат колкото се може повече пари, те знаят че така или иначе тази година той си тръгва. Не мога да ги виня, ако някой поиска Торес няма да го пуснем за 30М нали
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 21 яну 2011 11:44

MaCuMo написа:
Liverpool forever_95 написа:

Просто искат да вземат колкото се може повече пари, те знаят че така или иначе тази година той си тръгва. Не мога да ги виня, ако някой поиска Торес няма да го пуснем за 30М нали

Докато изтече договора на Торес с Ливърпул остават 3 години мисля с опция за продължаване с още една. Така че Торес няма как да го продадем толкова евтино. От друга страна Торес е вече доказан голмайстор и завършен футболист, докато Суарес има още накъде да се развива. Така че Торес няма да го пуснем за по-малко от 50 милиона. ;)

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 21 яну 2011 11:48

Liverpool forever_95 написа:Докато изтече договора на Торес с Ливърпул остават 3 години мисля с опция за продължаване с още една. Така че Торес няма как да го продадем толкова евтино. От друга страна Торес е вече доказан голмайстор и завършен футболист, докато Суарес има още накъде да се развива. Така че Торес няма да го пуснем за по-малко от 50 милиона. ;)

Това ми беше мисълта, както ние не искаме да продаваме Торес, така и те. Ако дойде клуб и предлага 30М и Торес иска да отиде в този клуб ние ще го пуснем ли. Не. Така действа и Аякс сега!!! Но аз се надявам че всичко ще завърши добре за нас и Суарез скоро ще чуе на YNWA живо

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 21 яну 2011 11:58

MaCuMo написа:
Liverpool forever_95 написа:Докато изтече договора на Торес с Ливърпул остават 3 години мисля с опция за продължаване с още една. Така че Торес няма как да го продадем толкова евтино. От друга страна Торес е вече доказан голмайстор и завършен футболист, докато Суарес има още накъде да се развива. Така че Торес няма да го пуснем за по-малко от 50 милиона. ;)

Това ми беше мисълта, както ние не искаме да продаваме Торес, така и те. Ако дойде клуб и предлага 30М и Торес иска да отиде в този клуб ние ще го пуснем ли. Не. Така действа и Аякс сега!!! Но аз се надявам че всичко ще завърши добре за нас и Суарез скоро ще чуе на YNWA живо

Да, разбрах те, но има една много малка разлика. Торес не е казал, че иска да напусне. Докато Суарес вече иска да го направи. Той просто вече няма желание да играе за този отбор. И ако го задържат не знам как ще изкара сезона с Аякс, след като няма желание да играе за този отбор. И след като го е казал това на мениджъра на отбора, той вече му отнема и капитанската лента. И от тази гледна точка все си мисля, че трябва да го продадат и за 20 милиона. Те също имат желание да вземат повече пари, но не виждам смисъла в това играч, който не иска да играе за клуба си, защо го държат. Това е моето мнение. Насила хубост не става.

Върни се в “Ливърпул”