Фулъм-Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Фулъм-Ливърпул

Мнениеот wolf » 10 май 2011 00:48

kingofpop написа:
wolf написа:При равни точки освен преките двубой - 0:3/3:0 какво се гледа?

Головата разлика на Сити е с 3 гола по - добра засега но ако вземат само 2 точки докрая, а Ливърпул 2 победи на червените ще стане по-добра....лошото е, че мача със Стоук 100% ще бъде спечелен от Сити, тъй като Стоук ги устройва Сити да са в 4 ката и ще паднат нарочно, за да играт и те в Лига Европа :evil: :evil: ( като финалисти във FA cup)

Головата разлика ще я оправим, не ме притеснява бием като брашнян чувал всеки напоследък :lol:

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 10 май 2011 00:59

Avrameca написа:Страхотна игра на целия отбор , отново вкарахме много голове , Макси явно най после осъзна че играе за отбор с традиций и невероятна публика , головете за Фулъм (особено втория) бяха неспасяеми , но важното е че успяхме да победим и то с разлика ;) ЧЕСТИТА ПОБЕДА !!!
П.С. иначе за травмата на Раул - не е толкова лека такава контузия - от такава травма в бедрото страда и Мартин Кели и вижте колко време не играе вече.Ще стискам палци да не е нищо сериозно.

Като излизаше от терена си ходеше.. Сигурен съм, че ще е онлайн за мача с Тотнъм :)

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 10 май 2011 01:02

Честита поредна красива победа колеги! При цялото ми уважение към Ман. Юн., които тази година ще станат шампиони за 19ти рекорден път, от февруари насам Ливърпул демонстрира най-добрия и най-красив футбол в Англия. При очакваното оставане на Краля на мениджърския пост за постоянно и подсилване на отбора с няколко футболисти на проблемни за нас постове, аз просто не виждам кой отбор ще ни спре следващия сезон... вече нямам търпение да дойде август :)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 10 май 2011 01:13

Dzheff написа:Честита поредна красива победа колеги! При цялото ми уважение към Ман. Юн., които тази година ще станат шампиони за 19ти рекорден път, от февруари насам Ливърпул демонстрира най-добрия и най-красив футбол в Англия. При очакваното оставане на Краля на мениджърския пост за постоянно и подсилване на отбора с няколко футболисти на проблемни за нас постове, аз просто не виждам кой отбор ще ни спре следващия сезон... вече нямам търпение да дойде август :)

+1 Не само ти чакаш да дойде Август... и аз съм така! Ливърпул се възражда под ръководството на този човек... сякаш имаме по-дълга резервна скамейка... можем да рачитаме на Кели,Фланаган,Робинсън,Шелви ... имаме един невероятен капитан от който очаквам да направи по-добър следващ сезон! С сърцатия Каут,който непрекъснато бяха и показва добро пласиране,Макси,който в последните 3 мача има 7 гола с 2 хеттрика! Керъл очаквам да вкара с левачката и да сваля топки с глава към Суарез и разбира се да бележи с глава и като вземем няколко нови играча и ще сме реален претендент за титлата... да,да,да и аз нямам търпение да почне следващия сезон,а този още не е свършил! :lol: LIVERPOOL FOREVER!!! ;)

P.S. Същност и лятото няма да ми е скучно,защото с голям интерес ще следа летния трансферен прозорец!
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 10 май 2011 08:02

Честито на всички за невероятната победа!!!
Бяхме неудържими вчера, просто много красив футбол!
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 10 май 2011 08:49

Страхотна игра на Ливърпул снощи. Тримата младоци се справиха прекрасно, за разлика от коментатора на мача. Най-много се смях, като каза: "Поздравявам феновете на Фулъм, който не спират да подкрепят своя тим, дори при такъв резултат" (1:4), а на стадиона пееха YNWA :)

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 10 май 2011 10:24

Pupper_ написа:Страхотна игра на Ливърпул снощи. Тримата младоци се справиха прекрасно, за разлика от коментатора на мача. Най-много се смях, като каза: "Поздравявам феновете на Фулъм, който не спират да подкрепят своя тим, дори при такъв резултат" (1:4), а на стадиона пееха YNWA :)

Братле грешиш той каза това когато мисля че Лукас изкара топката в Ъглов. А публиката на Фулам поздравяваше Боби Замора за добрата атака. Така че не е направил грешка тук.

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 10 май 2011 11:08

Браво направихте страхотен мач, а с Макси Родригес уцелихте джакпот ;)
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 10 май 2011 11:11

Доволно :) , най ме зарадва настроението, усмивките и вярата във собствените възможности на играчите, което е изцяло резултат от The Return Of The King.
Между 45 и 60 минута 'Пул определено изпитваха затруднения, но изнесоха играта за около 5 минутки в по-предни позиции и в резултат на т'ва падна "успокоителното" и "прекършващо" 4-то попадение на Макси.
Остана червените да си вземат своето в двата оставащи мача, за да запазят безценното на този етап 5-то место, а който от привържениците на Ливърпул е оптимист - да си помечтае и посмята за нещо повече ;) .

п.с. А пасовете на Шелви ? :mrgreen:
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 10 май 2011 18:44

две думи имам: Irressistable Liverpool !!

Уникални в всяко едно отношение Шелви е много проспериращ, Суарез е машина, Макси е невероятен късметлия (как му тръгна играта само), а Манчестър Юнайтед да му мисли през сезон 2011/12
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”