Арсенал-Ливърпул 1:1 (FT)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Тодор Крахтов
- Контакти:
Re: Арсенал-Ливърпул 1:1 (FT)
Феновете на Юнайтед трябва да благодарят на Ливърпул.
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
1912 SINCE 1912
1912 SINCE 1912
Типично див мач между двата отбора. Винаги има драма в края която решава титлата или самия развой, но задължително е в последните мигове 
styopa имаше си чиста дузпа, Ебуе връхлетя почти на гърба на Лукас което беше предостатъчно да му наруши баланса.
styopa имаше си чиста дузпа, Ебуе връхлетя почти на гърба на Лукас което беше предостатъчно да му наруши баланса.
batмanlive написа:за Арсенал определено имаше дузпа,но за Ливерпул беше повече от смешна.И този дето я вкара явно е нещо превъртял да направи така,че манчестър да стане шампион и да им отнеме рекорда от шампионски титли
Във футбола любовта към отбора е по-силна от омразата към съперника. Ако това не го разбираш, смени спорта
Истината е че този Х идва прекрасно за Манчестър Юнайтед!!
GGMU!
GGMU!
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
Фен съм на ВЕЛИК отбор 
batмanlive написа:за Арсенал определено имаше дузпа,но за Ливерпул беше повече от смешна.И този дето я вкара явно е нещо превъртял да направи така,че манчестър да стане шампион и да им отнеме рекорда от шампионски титли
Това се нарича ЧЕСТ , притежават го МЪЖЕТЕ , за разлика от теб !!! Няма как да разбереш !!!
Евала на Ливерпул , че не направиха грозна загуба . Честно казано , аз лично не вярвах да се напънат , НО се показаха като МЪЖЕ !!!!
Кажете повече за мача , аз неможах да го гледам .
- Frankie Lampard
- Контакти:
А феновете на МЮ миналата година се скъсаха да реват, че Ливърпул са ни легнали ... Още ли го мислите ? Това да не е България ?
Frankie Lampard написа:А феновете на МЮ миналата година се скъсаха да реват, че Ливърпул са ни легнали ... Още ли го мислите ? Това да не е България ?
Миналата година си е за миналата . Аз съм на друго мнение , но няма смисъл да спорим . Важното е , че сега се показаха като МЪЖЕ !
wolf написа:styopa имаше си чиста дузпа, Ебуе връхлетя почти на гърба на Лукас което беше предостатъчно да му наруши баланса.
Закачи го наистина,но въпреки това за мен това не е дузпа.Просто си го имаше момента за симулация.
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
Frankie Lampard написа:А феновете на МЮ миналата година се скъсаха да реват, че Ливърпул са ни легнали ... Още ли го мислите ? Това да не е България ?
Е, легнахме ви.