styopa написа:Liverpool forever_95 написа:Aз си мисля че в близко бъдеще трофея няма да го спечелим. Освен ако не се инвестират около 100 милиона през лятото, както направиха Ман Сити. Но това ме съмнява да стане. Затова да се инвестират около 50 или 60 милиона и да се върнем в Топ4. Когато се върнем в Топ 4 и влезем в ШЛ, тогава по-лесно ще можем да вземаме класни играчи. И тогава вече ще трябва да се надгражда и да влезем в борбата за титлата
Нищо не се знае.Такива абонаменти с този отбор еди си колко ще постигнем няма.Така че според мен няма смисъл да си правим планове след колко време какво ще постигнем.
Прав си, но ако говорим за титлата в Англия, ако Торес отиде в Челси и с милионерите на Сити много трудно ще се преборим. Трудно още първата година да направим нещо кой знае какво. Сити ако тази година не вземат трофей, визирам Премиърлийг, ЛЕ или Ф.А за тях ще е трагедия и ще инвестират през лятото още. Така че първо трябва да направим добра селекция и следващия сезон да влезем в Топ 4. След това ще се надгражда и тогава можем да говорим за нещо повече. Но на този етап първо трябва да се замислят шефовете как ще върнат Ливърпул в Топ 4 и съответно в ШЛ.