ВЛ:Лестър-Ливърпул;27.02.2017;22:00
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ:Лестър-Ливърпул;27.02.2017;22:00
Най-големият от многото грехове на Клоп е, че проявява магарешки инат и категорично отказва да реагира на тази невиждана криза. Пуска си все същите играчи, все същата тактика, все същите смени и грешки, мач след мач. Отборът се срива пред очите му, след НГ сме най-слабият отбор във ВЛ, но той промени не прави. Все едно е дрогиран. Вече и емоции не показва, нищо. Сякаш имаме за треньор пън.
realist написа:[offtopic]Gil-galad на 28 Фев 2017 04:28
Офтопик: Виж
Гил, не разбирам какво ми казваш. Погледнах отново коментарите си - цитирал съм мнението, на което отговарям навсякъде.[/offtopic]
[offtopic]Да, няма спор, въпроса ми е, че като цъкнеш копчето "цитат" на самото мнение в последствие излиза по различен начин в поста ти от това, което излиза когато ти цитираш. Имам чувството, че маркираш мнението, копираш го и след това ползваш бутона за цитат и го слагаш вътре?[/offtopic]
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Влизам аз да видя какво става и се натъквам на всякакви глупости от сорта на "Лестър взеха титла , айде и ние " , " в Ливърпул не се дават пари" и фенове на Реал да ми говорят за треньори при положение, че квичат за абсолютно всички , даже и Зидан, в отбора им че са некадърници . Е мислех , че ми липсваха мачове и да има какво да обсъждаме тия 3 седмици пауза , но явно съм бил в грешка
Gil-galad написа:realist написа:[offtopic]Gil-galad на 28 Фев 2017 04:28
Гил, не разбирам какво ми казваш. Погледнах отново коментарите си - цитирал съм мнението, на което отговарям навсякъде.[/offtopic]
[offtopic]Да, няма спор, въпроса ми е, че като цъкнеш копчето "цитат" на самото мнение в последствие излиза по различен начин в поста ти от това, което излиза когато ти цитираш. Имам чувството, че маркираш мнението, копираш го и след това ползваш бутона за цитат и го слагаш вътре?[/offtopic]
[offtopic]Разбрах какво имаш предвид. Така добре ли е?[/offtopic]
- Liverpool_EC
- Контакти:
Liverpool_EC написа:kadett1 написа:неговата тактика може и да беше добра в Борусия, но там имаше нужните изпълнители, а тук ги няма , за съжаление.
Ето виж как разсъждавате: там имал нужните изпълнители. Все едно Суботич, Кагава, Левандовски, Ройс, Гьотце и сие са паднали от Марс на Сигнал Идуна един месец след назначаването му на поста. Ами отне му 3 г да го сглоби този състав на същия този Клоп. Пое ги над чертата с изпадащите (където бяхме ние в последните 2 месеца на Роджърс), втората му година ако не се лъжа беше 5 или 6ти (помня,че играха в Уефа) и на третата станаха шампиони.
Долу-горе идентично със положението му тук. Разликата обаче е в очакванията на феновете и последвалата истерия, ако се почувстват излъгани

Реалисте, само да те питам, ако някой ти гарантира титлата през 2020 но да изчакаш един треньор (не казвам Клоп) да си изгради отбора до тогава или да избираш нов треньор всяка година, с който да се надяваш на титла през прочутата ДОГОДИНА ти кое ще избереш с твоята лъвска душа-да чакаш три години или да се надяваш нови 27 за догодина, понеже ти е писнало да чакаш ?
Liverpool_EC написа:Liverpool_EC написа:kadett1 написа:неговата тактика може и да беше добра в Борусия, но там имаше нужните изпълнители, а тук ги няма , за съжаление.
Ето виж как разсъждавате: там имал нужните изпълнители. Все едно Суботич, Кагава, Левандовски, Ройс, Гьотце и сие са паднали от Марс на Сигнал Идуна един месец след назначаването му на поста. Ами отне му 3 г да го сглоби този състав на същия този Клоп. Пое ги над чертата с изпадащите (където бяхме ние в последните 2 месеца на Роджърс), втората му година ако не се лъжа беше 5 или 6ти (помня,че играха в Уефа) и на третата станаха шампиони.
Долу-горе идентично със положението му тук. Разликата обаче е в очакванията на феновете и последвалата истерия, ако се почувстват излъганиНикой в Дортмунд не му е искал оставката втората година защото нямал план Б, не можел да свикне с немското, не можал да бие Херта и Унтерхахинг, не пускал играча Х, не купил играча Y, и всевъзможните му там истерии, които може да се измислят. Ето онзи ден един пише след мача, че му искал оставката щото не пускал Ориги и не сменял схемата. Точно след мача, в който пусна Ориги и смени схемата. И какво стана, след като ви се сбъдна желанието да смени схемата с план Б ? Обърнахме мача ли ? Най-големия проблем на този отбор е липсата на манталитет. И ако ще и план Ю да има Клоп докато не се вдигне някоя купа все това ще гледаме.Както се сринаха на финала с/у Севиля след като ги мачкахме първото полувреме,а те ни вкараха от съблекалнята и тези наляха гипса, така и Борнемут ни вкараха 2 гола за 3 минути и стана пълен хаос от спечелен мач, а сега след 3 поредни загуби, те съвсем се ошашавиха и ги направиха 10 за 2 месеца. И този проблем не е от вчера, той е от мнооооого години преди Клоп и никой треньор не го реши, само можем да се надяваме той да го реши. Защото докато нашите горди фенове не искали таз купа, щото била тенекиена, другата била Мики Маус, за третата само ще се морим и контузваме...Мауринката си ги вдига през година без да им се цупи и си надъхва играчите, а ние пак ще ревем истерично за нов треньор дето ще ни донесе титлата за една година. Защото на лъвските души им се е изчакало чакането и им се полага титлата по наследство. Просто някой трябва да им я донесе ДОГОДИНА
![]()
Реалисте, само да те питам, ако някой ти гарантира титлата през 2020 но да изчакаш един треньор (не казвам Клоп) да си изгради отбора до тогава или да избираш нов треньор всяка година, с който да се надяваш на титла през прочутата ДОГОДИНА ти кое ще избереш с твоята лъвска душа-да чакаш три години или да се надяваш нови 27 за догодина, понеже ти е писнало да чакаш ?
Браво, добре казано! +1
С търпение чакаме големият магьосник Клоп да си сглоби боеспособен тим, не само с качествени изпълнители, но и такива с ДУХ и борбеност

Liverpool_EC написа:Мауринката си ги вдига през година
Ибрахимката ги вдига, не Мауринката
realist написа:Gil-galad написа:realist написа:[offtopic]Gil-galad на 28 Фев 2017 04:28
[offtopic]Разбрах какво имаш предвид. Така добре ли е?[/offtopic]
[offtopic]Не то и преди беше добре, просто ми беше странно защо само при теб се получава така и от доста време се канех да те питам...и предвид, че не ми се говореше за тоя мач, реших, че момента е удачен

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Liverpool_EC написа:Защото на лъвските души им се е изчакало чакането и им се полага титлата по наследство.
Не бих го казал по добре . Това трябва да е акцента .
Разбирам хора на моята възраст и по-възрастни да дават зор за тази титла , но като гледам основно дават зор някакви дребосъци които никога не са виждали Ливърпул шампион и явно това за тях е някакъв комплекс
Странно , но факт 

[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.