ВЛ:Съндърланд-Ливърпул 02.01.2017
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ:Съндърланд-Ливърпул 02.01.2017
Хахаха, вече направо се моля да паднем от Юнайтед, че да загубя баса с тенесиста и да разкарам от тоя форум на "реалистите", които изпълзяват от дупките само при негативен резултат. Как пък не видяхте, че това ни е най-добрия полусезон в историята на Висшата лига? Тъжни, черногледи хорица. Трябва да ви е много тъжен живота за да насъбирате толкова негативна енергия. Не се отнася за Liverpool_EC, gogovcite, Gil и още няколко момчета, те си знаят кои са.
mitko9311 написа:Няма какво да се оплакваме дузпите се свирят друг е въпроса, че на друг отбор от топ 4 няма да се свирят 2 дузпи дори и да са по-явни, но както и да е това не може да ни е оправдание. Не трябва и да се оправдаваме с програмата то е ясно, че сме крив отбор и единствените който играят през най-малко дни в периода от най-много мачове![]()
![]()
Нямахме късмет и играта не ни беше толкова трагична колкото я изкарвате. Стига Маноне имаше от 15 точни удара 13 спасени което въобще не е зле за гостуване след тежък мач със Сити и няма и 46 часа почивка
При победа на Тотнъм нещата не изглеждат толкова зле колкото ги изкарватеЗа титла реално може да говорим след като мине домакинството на Тотнъм и се види къде сме в класирането и колко титуляра са в лазарета
Сега само мечтая да задържиме разликата от 1-вия нормална за финалната част от сезона
Доста добре казано. И аз така ги виждам нещата. Съдий-мъди, програми - не трябва да ни спират да печелим мачовете си. Играхме доста прилично, даже на моменти(кратки
- Liverpool_EC
- Контакти:
slash1912 написа:Лукас заминава за Интер,колкото по-бързо,толкова по-добре!Днес влезе по принуда,просто защото контузените са половин отбор.
И на Бешикташ и Галатасарай няма да им се разсърдя. Въпросът е, че беше предпочетен пред един Кевин Стюърт например, единствено и само заради опита си и той пак се изсра на метеното. Този сезон от 5 мача в които игра ни вкараха 4 гола след негови "намеси". Бахти наказанието е тоя.
mitko9311 написа:Няма какво да се оплакваме дузпите се свирят друг е въпроса, че на друг отбор от топ 4 няма да се свирят 2 дузпи дори и да са по-явни, но както и да е това не може да ни е оправдание. Не трябва и да се оправдаваме с програмата то е ясно, че сме крив отбор и единствените който играят през най-малко дни в периода от най-много мачове![]()
![]()
Нямахме късмет и играта не ни беше толкова трагична колкото я изкарвате. Стига Маноне имаше 13 спасени удара към вратата и 2 допуснати гола което въобще не е зле за гостуване след тежък мач със Сити и няма и 46 часа почивка
И 3те положения си бяха дузпи за мен, няма какво да ревем и играта беше долу-горе ок, ама със Стъридж отпред по-тегаво вървят нещата, това неговото заставане на Ф, като ни вземат топката сигурно побърква Клоп
slash1912 написа:Лукас заминава за Интер,колкото по-бързо,толкова по-добре!Днес влезе по принуда,просто защото контузените са половин отбор.
Последно четох, че нещо се дърпат. Не искат да подпишат клауза за задължително откупуване. Имат си причина хората...
Hala Madrid
Liverpool_EC написа:slash1912 написа:Лукас заминава за Интер,колкото по-бързо,толкова по-добре!Днес влезе по принуда,просто защото контузените са половин отбор.
И на Бешикташ и Галатасарай няма да им се разсърдя. Въпросът е, че беше предпочетен пред един Кевин Стюърт например, единствено и само заради опита си и той пак се изсра на метеното. Този сезон от 5 мача в които игра ни вкараха 4 гола след негови "намеси". Бахти наказанието е тоя.mitko9311 написа:Няма какво да се оплакваме дузпите се свирят друг е въпроса, че на друг отбор от топ 4 няма да се свирят 2 дузпи дори и да са по-явни, но както и да е това не може да ни е оправдание. Не трябва и да се оправдаваме с програмата то е ясно, че сме крив отбор и единствените който играят през най-малко дни в периода от най-много мачове![]()
![]()
Нямахме късмет и играта не ни беше толкова трагична колкото я изкарвате. Стига Маноне имаше 13 спасени удара към вратата и 2 допуснати гола което въобще не е зле за гостуване след тежък мач със Сити и няма и 46 часа почивка
И 3те положения си бяха дузпи за мен, няма какво да ревем и играта беше долу-горе ок, ама със Стъридж отпред по-тегаво вървят нещата, това неговото заставане на Ф, като ни вземат топката сигурно побърква Клоп
За мен нямаше дузпа при първата свирена - по-скоро жълт картон за симулация. Виж дето се опита Ларсон да скъса шортите на Клайн можеше да е дузпа с жълт картон. Ръката в Джан - много такива положения имаше този сезон неотсъдени, поради изрични инструкции, че при удар от близо не винаги трябва да се свири дузпа. 2-та дузпа - 100% ОК, но нарушение преди това - смешно - особено на фона на ръчканията и единоборствата през мача. Разбира се, това не ни оправдава....
Liverpool_EC на 02 Яну 2017 18:40
realist написа:
Стъридж като гледам приключи сезона, Мане няма да го има един месец, Коутиньо е с неясно състояние и още по-неясна форма, Фирминьо ми прилича на Йовов в последните 5-6 мача, Хендерсън се контузи... Чакат ни тежки седмици и много загубени точки. За титлата е ясно, че няма смисъл да говорим, но и топ 4 започва да ми изглежда непосилна цел. Освен ако Клоп не реши да развърже кесията и не направи една наистина мащабна селекция. Поне 3-4 футболисти, готови да влизат веднага са необходими, при нова във всички линии. Иначе това прекрасно представяне до момента ще остане просто в историята.![]()
![]()
![]()
Реалист, къде се загуби бе човек. Не си се вяскъл с месеци...а да забравих, че ти се появяваш само при негативен резултат на Ливърпул. В такъв случай за Новата Година ти пожелвам да се видим догодина![]()
![]()
![]()
Това са пълни глупости. Първо, можеш да провериш (ако си достатъчно грамотен) кога са ми последните постове и да прецениш дали са при загуби. Второ, това е един от малкото мачове, които гледах вкъщи и започнах да пиша коментари още при 0:1. Или ме имате за екстрасенс и съм знаел, че тоя мач няма да го вземем, та да поствам точно на него. Айде полека със злобата. Аз още в трети кръг изразих мнение че този сезон топ 4 е максималната ни възможна цел и то доста трудно постижима. Тогава ме налазихте, че съм бил песимист и т.н. Никога не съм променял мнението си и не съм говорил врели-некипели за титли и сега мнението ми е същото. Казах тогава защо мисля така и няма да се повтарям. И не обвинявам Клоп в нищо, освен в това, че не прави селекция. Имаме нужда от много материал - от вратар до централен нападател. Само стой и гледай какъв месец ни предстои, ако не се направи мощна селекция. Ако вземем повече от 6-7 точки в следващите 5 кръга ще е сензационно за мен. Пак казвам, освен ако не се поразмърдаме на пазара. Не може всички да пазаруват като обезумели, ние да пасуваме и да сме конкуретнти.
- Liverpool_EC
- Контакти:
Milkoy написа:Хахаха, вече направо се моля да паднем от Юнайтед, че да загубя баса с тенесиста и да разкарам от тоя форум на "реалистите", които изпълзяват от дупките само при негативен резултат. Как пък не видяхте, че това ни е най-добрия полусезон в историята на Висшата лига? Тъжни, черногледи хорица. Трябва да ви е много тъжен живота за да насъбирате толкова негативна енергия. Не се отнася за Liverpool_EC, gogovcite, Gil и още няколко момчета, те си знаят кои са.
Е що го приемате толкова лично всичко, че чак искате да се махате. Мнението на един човек(било то глупаво или умно) не трябва да ви спира да си кажете вашето. Знам, че понякога става нанагорно да се разправяш с чукундури
Няма да му свикнете на Клоп
Човека купува само при определена цена и играча пасва на вижданията му 
А първо не беше дузпа ! А за фаула не мисля въобще да коментирам ! Между 85-90 м почти не се игра и продължение само 5м.Този явно имаше друга представа за времето.Поне за мен продължение от 7-8 мин си беше напълно нормално.
А първо не беше дузпа ! А за фаула не мисля въобще да коментирам ! Между 85-90 м почти не се игра и продължение само 5м.Този явно имаше друга представа за времето.Поне за мен продължение от 7-8 мин си беше напълно нормално.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
- Liverpool_EC
- Контакти:
gogovcite написа:slash1912 написа:Лукас заминава за Интер,колкото по-бързо,толкова по-добре!Днес влезе по принуда,просто защото контузените са половин отбор.
Последно четох, че нещо се дърпат. Не искат да подпишат клауза за задължително откупуване. Имат си причина хората...
Да италианците само гледат да минат на аванта, единственото ни спасение от този ще са някой турци или китайци, никой по-читав отбор няма да се набута с Лукчо, само при нас може да има такава "легенда".
- Liverpool_EC
- Контакти:
realist написа: Първо, можеш да провериш (ако си достатъчно грамотен)
Като та знам какви неща пишеш тука от години и честно ти казвам: По-добре да бях неграмотен, че да не можех да ги чета