Нюкасъл - Ливърпул 06.12.2015 |18:00| 2-0 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Нюкасъл - Ливърпул 06.12.2015 |18:00|
Разочароващо, но това е футбола къде тото, къде късмет...
- slash1912
- Контакти:

Ако не бяха отменили този гол,мача го взимахме!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Обединяваме се около търпение + разкарването на Милнър, Алън, Лукас, Шкъртел, Бентеке.Радващо !
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
Gil-galad написа:Liverpool forever_95 написа:Тая загуба е изцяло заради Клоп. Как може при отсъствието на най - добрия ти играч в лицето на Коутиньо, да оставиш направилите страхотен мач Стъридж и Ориги на пейката и да пуснеш Бентеке и Фирмино. Бентеке не е за тоя отбор, както и Лалана, Милнър и Лукас. Тия четиримата трябва да изчезнат.
Лалана като влезе ни беше най-добрия играч - какви пасове даде на Стъридж дето не можа да ги вкара....виж Алън дето е в "страхотна форма" и ще мачка наред трябва да е сред първите на сергията още през януари...имаме 6 вътрешни халфа и 4 от тях не са за тоя отбор...
Дразни ме Лалана, защото притъпява всяка атака, тича като муха без глава и се върти като пумпал. Просто не мога да го трая!
Liverpool forever_95 написа:Gil-galad написа:Liverpool forever_95 написа:Тая загуба е изцяло заради Клоп. Как може при отсъствието на най - добрия ти играч в лицето на Коутиньо, да оставиш направилите страхотен мач Стъридж и Ориги на пейката и да пуснеш Бентеке и Фирмино. Бентеке не е за тоя отбор, както и Лалана, Милнър и Лукас. Тия четиримата трябва да изчезнат.
Лалана като влезе ни беше най-добрия играч - какви пасове даде на Стъридж дето не можа да ги вкара....виж Алън дето е в "страхотна форма" и ще мачка наред трябва да е сред първите на сергията още през януари...имаме 6 вътрешни халфа и 4 от тях не са за тоя отбор...
Дразни ме Лалана, защото притъпява всяка атака, тича като муха без глава и се върти като пумпал. Просто не мога да го трая!
По принцип е така, но днес беше далеч от най-големия ни проблем...а и от време на време прави добри мачове...за разлика от Милнър примерно или Бентеке...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- Alonso_Massa
- Контакти:
Айде пак Алън виновен... Алън днеска изигра един стабилен мач, докато Милнър и Лукас бяха потресаващи, като за Лукас това е новост, но за Милнър това вече е очаквано... Другите нулеви в този мач бяха Фирмино и Бентеке...Айб се опитваше да прави по-интересни неща, но му липсва още последното докосване. Шкъртел пак доказа, че може да изиграе 5 силни мача, но на 6-я ще допусне фатална грешка, която ще ни издъни. Морено и Клайн бяха стабилни. Яд ме е за гола на Морено. Трябваше да бъде не повече от 5 см по-назад и щеше да вкара гола на кръга. Ловрен беше стабилен. Стъридж опита да направи нещо като влезе, но и на него ще му трябва малко време и головете, които вкара през седмицата не трябва да заблуждават никого, че ще започне да вкарва като луд веднага. Ориги се включи не лошо и за мен лично е мистерия защо той не започна вместо Бентеке, който беше ужасно слаб в този мач. Не знам какво става с Коутиньо, но липсата му е очевидна. Днес обаче липсваше и Джан, който при всички случаи щеше да е с класа над Лукас и както казах капитанът ни е трагичен от 2 месеца насам. Пускан е крило, но не му се получава. Не му се получава и в центъра и е крайно време да седне на пейката да почине малко. Усеща се липсата на типично крило. Черния Данчо още е малък и не може да ни решава мачове. Още малко трябва да израсне и ще стане играч, но му е рано още. Лазар щеше да е много полезен в този момент, но за съжаление го няма. Фирмино продължава да ме разочарова. Очаквах след мача с Челси да започне да играе добре, но от тогава няма силен мач. Много незабележим, не играе достатъчно с топката и не малко грешни отигравания. Дори не е и заплаха за вратата на противника. Според мен днес се закъсня с неговата смяна, която не в 60+ минута трябваше да дойде, ами малко след 50-тата минута. През седмицата имаме още един мач, който е мач без значение и ще се надявам там да бъдат оставени голяма част от титулярите да починат, тъй като и многото мачове в един момент ще започнат да се отразяват зле. Имаме лесна програма и не трябва по никакъв начин да се отпускаме. Нищо не е загубено и ако останем концентрирани със сигурност ще мръднем напред в класирането.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
suareshampion
Е как ще паднеш от тия паляци ,дето ги налива който ги хване бе Юргене ???????????? Ебати срама ,ебати чудото . Бях се ентусиазирал след разгромните победи ,но явно се вижда че тоя отбор не може да играе срещу затворени отбори . Всеки един малък отбор ще ни ебе !!
Клоп не може да измисли начина . Е аз ли да го измисля ? Нали за това го взехме ? Нали за това взима 10 млн ? Защо не започна със Стъридж ??????
Как може бе ? Два паса не можаха да си подадат днес ? Некадърници .След тоя мач намразих още повече лицето Мартин Шкъртел -Автогола.
Лукас и той незнаеше къде се намира .Фирмино кога най накрая ще разбере ,че вече не е в Германия а в Англия ? За Милнър в началото казах ,че щом 10 години не ми е направил впечатление ,значи не е нищо особено ,но целия форум ми скочихте .Ай ся пак скачайте. Целия отбор не знаеха как да спечелят мача . K.р за страничния съдия ,който отмени чист гол .
Щом и тия паляци не можахме да бием ,не виждам на къде сме тръгнали ??????? Креативните и хитри Коутиньо и Стъридж трябва дори и на патерици да са вътре на терена ,иначе жална ни майка .
Всеки един по затворен отбор ще ни ебе !!! Клоп не може да бие затворените отбори .Факт. Неуспорим факт.Болезнен факт.
Да гледа и да се учи от великата Барса ! Всеки един отбор им се затваря на тях ! Но с повече движение ,с пасове с едно докосване,с повече далечни удари ,с извеждащи пасове и с индивидуална игра ,надхитрят противника ,бият го и го унижават . Клоп да се учи от Барса !
Ебати срама .
Клоп не може да измисли начина . Е аз ли да го измисля ? Нали за това го взехме ? Нали за това взима 10 млн ? Защо не започна със Стъридж ??????
Как може бе ? Два паса не можаха да си подадат днес ? Некадърници .След тоя мач намразих още повече лицето Мартин Шкъртел -Автогола.
Лукас и той незнаеше къде се намира .Фирмино кога най накрая ще разбере ,че вече не е в Германия а в Англия ? За Милнър в началото казах ,че щом 10 години не ми е направил впечатление ,значи не е нищо особено ,но целия форум ми скочихте .Ай ся пак скачайте. Целия отбор не знаеха как да спечелят мача . K.р за страничния съдия ,който отмени чист гол .
Щом и тия паляци не можахме да бием ,не виждам на къде сме тръгнали ??????? Креативните и хитри Коутиньо и Стъридж трябва дори и на патерици да са вътре на терена ,иначе жална ни майка .
Всеки един по затворен отбор ще ни ебе !!! Клоп не може да бие затворените отбори .Факт. Неуспорим факт.Болезнен факт.
Да гледа и да се учи от великата Барса ! Всеки един отбор им се затваря на тях ! Но с повече движение ,с пасове с едно докосване,с повече далечни удари ,с извеждащи пасове и с индивидуална игра ,надхитрят противника ,бият го и го унижават . Клоп да се учи от Барса !
Ебати срама .
Последна промяна от suareshampion на 06 дек 2015 21:05, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
sunscres92
- Контакти:
Свалиха ни на земята, не сме далеч от Топ 4, нито от Арсенал - но все пак....
Морено ако не бяха свирили засадата, никакъв шанс да бие от там, щеше да я центрира.
Е явно трябват и такива мачове, най-малкото, за тръпане на опит - било то и болезнен, Клоп е умен треньор и ще си вземе бележка.
Морено ако не бяха свирили засадата, никакъв шанс да бие от там, щеше да я центрира.
Е явно трябват и такива мачове, най-малкото, за тръпане на опит - било то и болезнен, Клоп е умен треньор и ще си вземе бележка.
suareshampion написа:Е как ще паднеш от тия паляци ,дето ги налива който ги хване бе Юргене ???????????? Ебати срама ,ебати чудото . Бях се ентусиазирал след разгромните победи ,но явно се вижда че тоя отбор не може да играе срещу затворени отбори . Всеки един малък отбор ще ни ебе !!
Лукас и той незнаеше къде се намира .Фирмино кога най накрая ще разбере ,че вече не е в Германия а в Англия ? За Милнър в началото казах ,че щом 10 години не ми е направил впечатление ,значи не е нищо особено ,но целия форум ми скочихте .Ай ся пак скачайте. Целия отбор не знаеха как да спечелят мача .
Да гледа и да се учи от великата Барса ! Всеки един отбор им се затваря на тях ! Но с повече движение ,с пас с едно докосване,с повече далечни удари ,с извеждащи пасове и с индивидуална игра ,надхитрят противника ,бият го и го унижават . Клоп да се учи от Барса !
Ебати срама .
Клоп сбърка състава ама при него до момента от 12 изиграни мача имаме 7 победи, 3 равни и 2(!!!) загуби - това при предишния ни треньор нямаше да е така и всички го знем...и айде няма нужда да се учи от Барса...и Роджърс се учеше от Барса и малките отбори пак ни биеха под път и над път...как да се затвори някой срещу Барса като там срещу него(като изключим Меси) са Иниеста, Неймар, Суарез, Ракитич и т.н.....а тука имаш Бентеке, Милнър, Алън, Лалана - еми то срещу тея 4-мата и от форума да направим отбор ще успеем да се затворим...Фирмино като имаше раздвижено и технично нападение до него срещу Челси и Сити беше страхотен...ама като му сложат Бентеке и Милнър и се почне едно кюскане от крилото в наказателното и от вратаря към Бентеке какво как и с кого да играе Фирмино....че стартовия състав беше сбъркан е ясно, но пък е ясно и че няма как да печелим всеки мач....лошото е, че тоя точно трябваше да го спечелим, но загубата така или иначе щеше да дойде един ден - по-добре сега да ни свали малко на земята...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- SgtLiberty
- Контакти:
Хора не можем да печелим всеки мач,и не мога да ви разбера като биехме в купом всички завикаха за шампионски титли и финали в ШЛ рано ни е още нека и другият сезон да се обиграваме да изградим отбора както трябва и следващият сезон да мислим по мащабно. И нека да спрем с тия изказвания за сумати играчи като изиграят слаб мач или направя грешка и айде да се махат и че не стават,всеки има слаби дни и мачове. И за бога даже и има хора недоволни от Клоп вече няма угодия значи щом не сте на негово място значи има защо той е треньор на Ливърпул а ние сме във форума на гонг.