Cicero написа:Този Клоп не е от нашата планета![]()
Със същите играчи, правим три гостувания: 3 на Челси, 4 на Сити и сега 3 за едно полувреме ...
А сега си представи Клоп + Суарез + Дани ако беше дошъл по-рано .
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Със същите играчи, правим три гостувания: 3 на Челси, 4 на Сити и сега 3 за едно полувреме ...
Onq написа:Само да сменим Лалана с Ройс и им ебахме майката на всички,ако ще и без защита да играем.
pzahariev написа:Cicero написа:Този Клоп не е от нашата планета![]()
Аз пък искам да отлича играчите, които Роджърс доведе. Проблема му беше, че изневери на стила си от сезон 2013/2014 и започна да игра тики ми таки ми, разни странни схеми и тъпотии. Клоп ще бере плодовете! Клоп е супер треньор и виждам игра подобна на тази от онзи великолепен сезон на БР, с разликата - подобрение на играта в защитен план. Трябва му още малко време и този Ливерпул ще мачка отново!
slash1912 написа:Тия защо толкова усърдно освиркват Ловрен при всяко докосване?
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
Потребители, разглеждащи този форум: Kotzata и 14 госта