Манчестър Юнайтед - Ливърпул|12.09.2015|19:30|

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул|12.09.2015|19:30|

Мнениеот suareshampion » 12 сеп 2015 23:46

Първо ще кажа най важното ,заради което сме на това положение и то е разбира се липсата на скоростните ,бързи и креативни Суарес и Стрълинг.
Пак питам за хиляден път ...как е възможно един гранд да няма 25 години титла и в един момент да намери,напипа,открие ,създаде невероятно нападателно каре ,с което едва не стана шампион и това каре да се разбие веднага след това ??????????? :lol: :lol: :lol: Как е възможно да сме толкова близо до титлата и да не запазим отбора си ??? Как ? Някой може ли да ми обясни ? Единственото ми обяснение е ,че собствениците не искат титлата .Ок ,вече не сме този голям гранд ,атрактивен за класните играчи ,но собствениците ,като погледнат историята ,като погледнат нас изстрадалите фенове ,бяха длъжни да направят и невъзможното и да запазят отбора . Но не го направиха и логичното се случва . Отбора отслабва видимо .Даже съм сигурен ,че и Коутиньо ще се продаде следващото лято .А ако Стъридж не беше контузен толкова ,може би и той вече щеше да е пътник .
Правят се опити да се вземат заместници ,но на тоя етап не се получава . Роджърс всяка година тръгва да прави нов отбор .Но това е дълъг процес ,иска сработване ,адаптиране и така нататък . НО за мен най страшното е ,че Роджърс леко полеко избяга от стила и философията си . Той изгуби идентичноста си . Той практикуваше стил с раздвижени нападатели ,с една голяма скорост и динамика .С много креативност ,с много извеждащи подавания зад гърба ,с много положение ,с много голове а сега нищо не е останало от това .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 сеп 2015 23:47

За мен той тръгна да слуша легенди или някои други хора ,но той определено не е същия . Повечето фенове и легенди ревахте за по директни стилове и май ги получихте . Да ,но това не е стила на Роджърс .Той ИЗГУБИ СЕБЕ СИ ! Той се обърка нацяло .И много е вероятно да си тръгне .
Каква е тая игра ? Аз си мислих ,че ще бием манафите ,защото виждах в предни мачове ,че те са пълни трагедии . Мислех ,че нашите играчи ,като влязат в добра физическа форма и ще тръгнат нещата .Но трудно влизат ,виждаме че още не могат да ходят повечето . Ок това е една от причините за слабата игра ,НО къде е креативноста ...къде е скороста ...къде е спокойствието ...къде е хитроста ...къде са положенията ,головете ?
Ай стига бе ,не ги ли е срам ? Ми те се крият ,като изнасяме бе ? Никой не търси топката ,никой не я иска ?????? Никой не поема отговорност да се нагърби ,да измисли нещо по нестандартно ,по интересно ? Ми ние не можем да я изнесем бе ? Ок ,има много нови ,няма сработеност ,няма физическа форма ,но това не ги оправдава . Те много зле бе бах му майката аз .Един Джонджо беше идеален за един такъв мач.
Питам пак какво прави лицето Дани Ингс в Ливърпул ? Защо бе Брендъне ? Какво видя в това момче бе ? Ми мисли малко бе ...миналата година видя кви куци магарета ти доведоха и тая трябваше доста да се мисли ,преди да се действа . Ебати аматьора тоя Ингс ,ми вижте му мисленето ,ми вижте му бягането бе ,ми вижте му неразчетените действия ? Ми той много смешен бе ,ебати смешника аз . Аз съм по добре от него и то не малко а много по добре . Как ще продадеш Рахим Стърлинг бе Хенри ??? Имаш един единствен читав здрав ,скоростен, бърз нападател/крило и ти ще го продадеш и него ? Ебах му майката аз . Разбиха ми любимия Ливърпул тия безамбициозни янки ,плаче ми се :cry:
Аз винаги съм делял играчите на умни и прости преди всичко ....и тоя е от простите .
Последна промяна от suareshampion на 13 сеп 2015 00:04, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 сеп 2015 23:59

Какво прави вече 8 година некадърник като Шкъртел в Ливърпул ? Видяхте ли го при третия гол бе ? Ми ония малкия Марсиал го направи за смях бе ????? Как може така да мине покрай тебе бе палячо ? Ебати нещастника аз братче. Аз казах ,заради кои играчи Брендън ще бъде изгонен и е на път това да се случи . Глупак .Ми изгони го тоя палячо бе ,не виждаш ли че 8 години само СРАМ имаме с него ? Изгони сумати мърши ,ми изгони ги всичките бе .
Малкия Гомез и той как може да посяга там така опасно бе ? Ами на първия гол ,как може така да ни излъжат бе ? Ми нали винаги трябва да има един от нашите да среща на отбитата бе а те всички се втурнаха като стадо овце навътре .Ако имаше някой който да внимава за Блинд ,щеше да я вкара на 36 май .
Ок Бентеке е класен нападател ,ок днес пак затвори усти с тая УНИКАЛНА ножица ама е различен тип нападател бе Брендъне от твойта философия ??? Незнам ,за мен тоя човек вече не е същия . Ето ония ден Ръш каза ,че Ингс бил страхотен нападател и още тогава си викам ся нашия ако не го пусне срещу манафите пък на .И ето че го пусна . Не не ,Роджърс се наведе за мен ,промени се и може би е пътник .
Ок ,имаме Стъридж ,имаме Коутиньо ,имаме тепърва да се обиграват новите ,тепърва да навлизат в оптимална физическа форма ....ще почакам още малко...

Mar70
Контакти:

Мнениеот Mar70 » 13 сеп 2015 00:07

suareshampion написа:Какво прави вече 8 година некадърник като Шкъртел в Ливърпул ? Видяхте ли го при третия гол бе ? Ми ония малкия Марсиал го направи за смях бе ????? Как може така да мине покрай тебе бе палячо ? Ебати нещастника аз братче. Аз казах ,заради кои играчи Брендън ще бъде изгонен и е на път това да се случи . Глупак .Ми изгони го тоя палячо бе ,не виждаш ли че 8 години само СРАМ имаме с него ? Изгони сумати мърши ,ми изгони ги всичките бе .
Малкия Гомез и той как може да посяга там така опасно бе ? Ами на първия гол ,как може така да ни излъжат бе ? Ми нали винаги трябва да има един от нашите да среща на отбитата бе а те всички се втурнаха като стадо овце навътре .Ако имаше някой който да внимава за Блинд ,щеше да я вкара на 36 май .
Ок Бентеке е класен нападател ,ок днес пак затвори усти с тая ножица ама е различен тип нападател бе Брендъне от твойта философия ??? Незнам ,за мен тоя човек вече не е същия . Ето ония ден Ръш каза ,че Ингс бил страхотен нападател и още тогава си викам ся нашия ако не го пусне срещу манафите пък на .И ето че го пусна . Не не ,Роджърс се наведе за мен ,промени се и може би е пътник .
Ок ,имаме Стъридж ,имаме Коутиньо ,имаме тепърва да се обиграват новите ,тепърва да навлизат в оптимална физическа форма ....ще почакам още малко...

Няма какво да се чака. Тия неща, които ги казваш са така. Аз видях и друго, обаче. Нямаше никакъв хъс, желание, горене. Емре Джан лети нагоре надолу и изнася топката и я подава на вратаря ... Дани Ингс не е слаб нападател. Въпроса е обаче, че не е крило, нито пък Фирмино. Ама да прав си, можеше да купи бърз нападател и да не взима Ингс, след като има Ориги. Със Стъридж и Коутиньо най - вероятно ще е друго, но не можем само на тях да разчитаме. Нямаше халфове в тоя мач ... Отделно Бентеке - супер изолиран, Фирмино - изолиран. И най - ужастното е, че в 2 от последните 18 мача сме вкарали повече от 1 гол, а пък да вземем мач, след като са ни повели е направо невъзможно. От мача ни с манафите пролетта играем с една и съща умряла схема и ни бият, като гайда в дзид, а нашия не може и не може да се усети.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 13 сеп 2015 00:53

Някъде имаше една тема за най-слабия треньор в А група. Не знам за А група, но откакто съм фен на Ливърпул, някъде от 96-а година, това е най-слабият треньор, който сме имали. Слаб и тъп. С една камара пари около него и се върти като муха без глава и вече трета година не може да направи стабилен отбор. Вчера отборът беше отчайващо неграмотен и не знаещ, какво да прави. То, как да изглежда по друг начин, като повечето футболисти въобще не са за Ливърпул, но БР стопля изключително бавно.
Яд ме е много и на тия американци. Изключителна грешка БР да не бъде уволнен още май месец.Така само си пръснаха за пореден трансферен прозорец парите на вятъра.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 13 сеп 2015 01:01

ehh написа:Някъде имаше една тема за най-слабия треньор в А група. Не знам за А група, но откакто съм фен на Ливърпул, някъде от 96-а година, това е най-слабият треньор, който сме имали. Слаб и тъп. С една камара пари около него и се върти като муха без глава и вече трета година не може да направи стабилен отбор. Вчера отборът беше отчайващо неграмотен и не знаещ, какво да прави. То, как да изглежда по друг начин, като повечето футболисти въобще не са за Ливърпул, но БР стопля изключително бавно.
Яд ме е много и на тия американци. Изключителна грешка БР да не бъде уволнен още май месец.Така само си пръснаха за пореден трансферен прозорец парите на вятъра.

Нищо не са дали, пак сме сред рекодьорите по най-ниски нетни суми дадени за играчи

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 13 сеп 2015 01:14

Най-голямата калъфка БР, за пореден път го доказа. За 4 години 1 важен спечелен мач няма един бе. Прекалено много ли искаме? Уволнение бе, как може да го чакат толкова време. Като дойде Клоп или Анчелоти нещата ще тръгнат нагоре. Разполагаме с играчи, който да се борят за титлата, но калъфката си е калъфка, нито може да ги мотивира, нито нищо.
Няма мотивация в този отбор бе, поне този фактор зависи почти изцяло от Браян. Щом не може да мотивира играчите да играят да му бият шута на този кретен и загубеняк. Ливърпул трябва да бъде воден от човек, който си вярва и има дух - като Клоп и Анчелоти, те имат дух на победители. Наш путьо е средняче от всякаде бе. Как искате голям клуб като Ливърпул да печели с нулебалист като Северноирландската сексуална палавница?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 сеп 2015 02:55

МЮ е по-класният отбор и победата(още повече на Олд Трафорд) не подлежи на съмнения!Да не би някой да се е надявал на нещо друго???
Емре "Шише" Джан/м изобщо няма място в отбор,претендиращ за Топ 4!!!Както и Роджърс.
Както и някои други...

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 13 сеп 2015 03:06

Тряагедия...гледах мача, но нямах възможност да пиша...но положението е трагично...сбъркана тактика, трагична защита за пореден път....не знам даже вече какво да кажа....ще ви представя по-долу мнения на хора, които дори до скоро защитаваха Роджърс....

If aliens abduct Dejan; BR will build a space ship within a week to ensure Sakho doesn't get a sniff.

FFS Mignolet Skrtel and Lovren are a joke

Gary Neville: "Someone needs to explain to Liverpool's centre-backs and their goalkeeper that they're not good on the ball." Agreed. #LFC
:!: :!:

Still can't get my head around using Firmino as a right sided midfielder. Wastes him.

The way in which #Darmian assists attack and overlaps is something #LFC are yet to exploit with #Clyne's attributes in any of their 5 games

If we keep hoofing the ball away it's a matter of when not if United score. We can't repel them playing like this for 90 mins.

We're trying to counter United but we've got no pace.

Whatever striker #LFC sign, they seem intent on isolating them and limiting their effectiveness! #Benteke #Balotelli #Lambert

Фирмино вместо да играе зад двама нападатели и да сме с Ромб в средата, забит от дясно където е неефективен...същи като Ингс, който не е ляво крило в никакъв случай.
Firmino wasted on the wing.

Yeah let's keep hoofing the ball to Benteke who doesn't have another Liverpool player within 30 yards of him.

Ings standing with 4 men around him - Firmino with zero options. No movement at all once we are in the final third. Come on lads!!!

We signed a striker that single handedly destroyed defences last season yet we've done the generous thing of nullifying him ourselves.

Benteke, Balotelli and Sturridge. All different types of strikers yet all isolated when playing for Liverpool. Defo not a system problem...

#LFC set up all season (4.5 games I know!) has been reactive as opposed to proactive, but without players to do so!

Is there a law that says a deep sitting side has to lump the ball forward? I get we want to counter but you can counter by dribbling ..

Ings and Firmino effectively playing wide midfield, playing for a draw?

Edging back towards the Rodgers Out camp with this performance. Completely inept tactical setup. Why play Ings and Firmino as wing-backs?

Нямаме нужда от треньор за защитата...нее, в никакъв случай
Tony Barrett ‏@TonyBarretTimes 6h6 hours ago

Neville's commentary spot on. You could see that free kick coming a mile off.

Since the infamous defensive coach comment after the Southampton game #LFC have conceded, on average 2.5 goals per game when they concede.

That's awful. I'm actually embarrassed at how we set up for that freekick.

Ben Smith ‏@BenSmithBBC 6h6 hours ago

#LFC defensively woeful at that free-kick. Defenders drawn away from the danger area like schoolboys

The set piece was as predictable as the word "character" in BR's press conferences.

Four and a half games and we've shown absolutely nothing going forward. No creativity, no movement, no pace, no ideas.

We've been shit but should be scoring them. Same with the Ings chance earlier. #LFC

Game over. Absolute Shite. Fuck off. Total utter shambles #LFC

Cheers Brendan ...

Here's to another £100m splurge

Whatever happens to Brendan now, he's brought it on himself showing no heart today. Sad really. He's lost 99% of fans now. #LFC

Well done Brendan, sterling effort in proving those nasty people wrong that accused you of not being able to coach a defence, well done sir

Ben Smith ‏@BenSmithBBC 6h6 hours ago

#MUFC deserve this. #LFC, insipid, not inventive, lacking in courage and ambition. More awkward questions for Brendan Rodgers

United have been so average and are up 2-0, says everything about our performance..

Няма да извадим дефанзивен играч при положение, че губим с 2-0, а ще правим смени ек-за-ек
Yep. Take Firmino and Ings off. Good shout, Brendan. #LFC

For all Rodgers talk of character. There's little in this side. No backbone, no battle, no spark.

The experienced James Milner offering fuck all in central midfield. No leadership and no quality. City didn't use him there for a reason.

We are as likely to score as the sheep leading a bunch of lions. To spend so much and not be able create a single good chance is ridiculous.

Don't want to call for the managers head. But can't defend it anymore. 5 games in & we're absolute shite. A pitiful display. Shambolic @LFC

Не че искам да защитавам Бало, но хубав въпрос
Does Balotelli get equal or more criticism than Benteke for similar performance?

A Liverpool captain being so blasè in any match against United is just so wrong, even more so when we're losing badly.

Rory Smith ‏@RorySmithTimes 6h6 hours ago

Think one thing we can conclude from the first 5 games is that the race for the top 4 is not going to be this season's selling point.

Още един добър въпрос
Football is a simple game. When you are set up not to lose, and your defenders are not good enough you will get beat?

We all know he's gone if we don't get top four and a trophy. We're literally waiting for the inevitable. Let's make a change NOW.

Сигурно бързат за метрото...
Kristian Walsh ‏@Kristian_Walsh 6h6 hours ago

Some #LFC fans leaving early. Don't blame them.

The Hodgson era was overshadowed by H&G and the time at the club, the feeling of the fans. In terms of football alone, this is worse.

United haven't been playing great. A brave Liverpool manager comes to Old Trafford and attacks, utilising the players in their squad.

За Шкъртел няма какво да говорим, на всички е ясно, че отдавна трябваше да е заминал....
Martin Skrtel - Arse served up on a plate

Oh look, Martial squared up his centre-back in channel and breezed past him. Who would've thought it...

And the other Martin... the one that plays for us... How did you get a new contract? I've no idea.

How Skrtel has survived so many years at this club is amazing.

Far too many players simply aren't good enough. We shouldn't really be surprised.

Struggling to see Rodgers turning things round for LFC to the extent they need turning.

Struggled against possibly the worst United side in recent memory. SMH.

И нещо позитивно...
65% of the time #LFC concede 2 they go on to concede again. At least we're consistent at something.

Benteke's wonder goal doesn't disguise a witless, gutless, unworthy #LFC performance against one of the poorest #MUFC teams of this century.

А де....
Kristian Walsh ‏@Kristian_Walsh 5h5 hours ago

A big problem for #LFC - and has been for a while under Rodgers - is that losing a goal usually means losing two or three.

What use is it keeping clean sheets if in the games you do concede it's generally 2 or more goals? That's not resilience.

I don't understand the notion of buying expensive players & then neither using them to their strengths nor playing them in their position

За какво повече да говорим
3 against West Ham.
3 against Palace.
3 against United, twice.
4 against Arsenal.
6 against Stoke.
This within the last 12 league games?

Не само Роджърс няма идея какво говори...
Brendan is a "forward-thinking coach... and will bring to Liverpool attacking, relentless football" -- #LFC chairman Tom Werner in 2012.

Carragher: I don't see the point in playing Danny Ings out wide.

Carragher: I don't understand the obsession with playing 433. Liverpool had success with 2 players up front [in 2013/14].

That was as predictable as it was dreadful. Terrible formation, players playing out of position, absolutely clueless selection.

Not even blaming individuals for this. We concede with Sakho and with Lovren. Only constant is Skrtel. It's a system failure.

Souness: Squad pegs in round holes. Ings spent most of first half running back to his own goal.

:!: :!: :!:
Liverpool have conceded 3 or more goals in 4 of their last 7 league games.

I'll argue with anyone on this, that 3rd goal was not class. A normal good centre half deals with the tackle.

Coming out of OT now, we're all looking at each other asking: "Who are Liverpool Football Club?" No-one has a clue anymore. Abysmal.

That was absolutely horrendous. Players look clueless. Losing like that to one of the worst United teams we've seen is disgraceful. #lfc

Дори и Фъргюсън не се е бъзикал така с нас...
Ben Smith ‏@BenSmithBBC 5h5 hours ago

LVG: "For me, Liverpool is a fantastic club. Because I have won every game against Liverpool."

Поредните безумни изказвания от нашия...
Rodgers: We're obviously disappointed with the result. Some of our players stood up and were outstanding. Technically not good enough.

МОЛЯЯЯЯЯЯ?????? :o :o :o
Rodgers: 'The only positive for me is that we had a defeat here last year and we got better.'

И във връзка с горното:
This is on par with Roy when he said Liverpool are not too big for a relegation battle

Rodgers comes out pre West Ham praising our defensive solidarity & we go & concede 6 in two games. It never changes. #lfc

actually feel sorry for Rodgers, he's completely out of his depth. He looks like a broken man, just put him out of his misery please!

he needs a break away from football in my opinion. Totally lost, no idea how he wants his team to play and it shows.

We all need a fresh start, you can see it in the players, the manager and crucially the supporters. Just end this nightmare.

Ironic really, considering the amount he talks about it, Rodgers teams don't seem to have much character...

I highly doubt FSG care enough to do the right thing, they've already dodged that decision once.

Tony Evans ‏@TonyEvans92a 5h5 hours ago

Reasonable run of games coming up for Liverpool. By the Everton game the hysteria will probably have faded. The mediocrity will not, though

Tony Evans ‏@TonyEvans92a 5h5 hours ago

Hope Martial doesn't think all Premier League defenders are like Skrtel, though

I've seen arguments that it's the defence, midfield, maybe even the attack. The cold hard truth is its all three, completely dysfunctional!

17 games, 7 clean sheets yet 25 goals have been conceded.

That's not even a small sample. That's half a season so if we carry it on we're looking at conceding around the 50 mark yet again.

Абсолютно правилно - не можеш да излезеш н*сран срещу Юнайтед(както ние излезнахме днес)
The "5 games in" factor doesnt matter. Even if positively inclined fans see WH as a blip, we simply dont play like that against Utd. End of

Martin Skrtel, Dejan Lovren and Lucas Leiva are the root of #LFC's problems at the moment. It's alarming that it's not being addressed.

Both can definitely make it at #LFC, but this misuse could define Ings and Firmino's time at the club. Much like Lazar Markovic et al.

The Kop needs to act now! Only like that can things change! Similarities to Hodgson aren't farfetched any longer. Baffling quotes from BR!

A Liverpool manager should never use a United defeat as a positive! Just never! No excuses, for the sake of the club, owners need to act!

I can't say I feel sorry for Liverpool players, but I don't know what Rodgers is playing at. Firmino out wide? Ings at...I dunno, wing-back?

Losing to Utd always hurts. Bt losing to this Utd team - which quite frankly is piss poor - in such a pathetic, clueless way, is a disgrace.

Jonathan Northcroft ‏@JNorthcroft 3h3 hours ago

Has there ever been a goal so out-of-character with his team's performance than Benteke's? Sublime. Everything else from Liverpool: mediocre

Tony Barrett ‏@TonyBarretTimes 3h3 hours ago

@JNorthcroft Mediocre is very generous.

Just remembered we've scored two worldies and an offside goal so far this season. Hardly something to build on is it.

Liverpool were awful. #lfc (Chris Bascombe)

Rodgers needs results & performances to improve immediately or FSG will be assessing the qualities of out-of-work managers. (Bascombe)

И въпреки всичко, ето как вечерта става още по-лоша, след като прочетеш това
It’s unthinkable that the owners will reach for the panic button in mid-September. (James Pearce)

Fenway Sports Group aren’t going to give Rodgers the bullet after two defeats. #lfc (James Pearce)

But there is doubt that support for the manager among the club’s fanbase is waning fast. #lfc (James Pearce)

In pre-season Rodgers spoke about taking the club in a “new technical direction” but if this is the future then it’s bleak. (James Pearce)

Ings bizarrely found himself stuck out on the left flank. Why he wasn’t partnered with Benteke will remain a mystery. (James Pearce)

The damage can still be repaired but for Rodgers the clock is ticking. #lfc (James Pearce)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 13 сеп 2015 05:38

Лебеда тактик ако продължава така ще бъде уволнен и преди края на декември каквато е прогнозата ми пак ще е късно де ама по-добре късно отколкото никога. Точния момент беше лятото и дим да го няма ама ще изчакам до зимата след зимата ако издържи ще е рекорд, а нов сезон да започне няма как въпрос на време е да го махнат колкото по-бързо толкова по-добре :lol: :lol:
Честито на феновете на МЮ важни 3 точки, но има още много какво да желаят и ЛВГ не изглежда точния човек.
Не гледах мача и по-добре, че бях на работа да не се дразня толкова много ;)
Щом и тренера прогледна и започна да сменя плочата и да говори как ще го махнат всичко е ясно вече ;)
Само Илиев няма да може да прогледне, но и това е ясно на всички във форума :lol: :lol:
Вижда се, че без късмет Брендито точки не може да вземе, а късмета не е вечен върза ни първите 3 мача и след като късмета или рефера не ни покрива ни разкриват и БР затваря усти :lol: Сега като влезне в период от мачове през 3-4 дена тотално ще се оака, защото ем не може да нареди 11 човека на най-силните им позиции, ем не може да ротира състава и смените винаги са му нулеви :lol:
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”