Gerrard congrats Mignolet
https://vine.co/v/Op0YejQYbVx
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
dNelbandian написа:Кавани и Лавеци даже не да са в групата на ПСЖ. Акде да взимаме Кавани или Лаказет.
Който и да вземем ще съм доволен
 Трябва малко вяра
 Трябва малко вяра 

iliev72 написа:Митак какво стана с 1:1 или 2:2Трябва малко вяра
Нещо не чувам призива за уволнение и колко дървен е бил Маркович.
Май някой е забравил , че на сърбите(плави) им викаха , че са европейските бразилци
Май в края на сезона ще има много разочаровани

suareshampion написа:iliev72 написа:Митак какво стана с 1:1 или 2:2Трябва малко вяра
Май някой е забравил , че на сърбите(плави) им викаха , че са европейските бразилци

Илиев ,представяш ли си Роджърс още десет години да е начело ? Половината и повечето тук сигурно ще сменят отбора мухаххаха
 Ако вземат и наистина разберат значение на думата фен/поддръжник ще си улеснят значително живота
 Ако вземат и наистина разберат значение на думата фен/поддръжник ще си улеснят значително живота 
suareshampion написа:Илиев ,представяш ли си Роджърс още десет години да е начело ? Половината и повечето тук сигурно ще сменят отбора мухаххаха

iliev72 написа:suareshampion написа:iliev72 написа:Митак какво стана с 1:1 или 2:2 Трябва малко вяра
Илиев ,представяш ли си Роджърс още десет години да е начело ? Половината и повечето тук сигурно ще сменят отбора мухаххаха
Техен проблемАко вземат и наистина разберат значение на думата фен/поддръжник ще си улеснят значително живота
 Направо се чудя понякога ,как може да станеш фен на футбола а толкова да ти е сложна и далечна тая игра
 Направо се чудя понякога ,как може да станеш фен на футбола а толкова да ти е сложна и далечна тая игра   От три години и повече ,ми се пукна смешката да се смея на простотиите им .
 От три години и повече ,ми се пукна смешката да се смея на простотиите им .  
  Как си Мите ?
  Как си Мите ?   Направи грешка ,че тръгна срещу Роджърс а и срещу мен .Прекрасно знаеш ,че който е тръгнал срещу мен ,винаги рано или късно рискува да стане за смях.
  Направи грешка ,че тръгна срещу Роджърс а и срещу мен .Прекрасно знаеш ,че който е тръгнал срещу мен ,винаги рано или късно рискува да стане за смях.  Много ми е ясна Мите ,много.
 Много ми е ясна Мите ,много. Оценявам високото му самочуствие ,след като Стиви го няма на терена ,но все пак тия пряк свободни удари не са за всеки
 Оценявам високото му самочуствие ,след като Стиви го няма на терена ,но все пак тия пряк свободни удари не са за всеки  
iliev72 написа:До колкото имам спомен докато беше в Милан Бало биеше преки свободни и то доста успешно.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта