Нямам обяснение за него.Бало си се бори , но тези се пазиха да не фаулират близо до наказателното.Не знам защо не стрелят от разстояние - нито Стиви , нито Коу.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
iliev72 написа:Поне за мен е странно държането на Стърлинг в определени ситуации.Миналата година в такива ситуации ги отиграваше и всичко беше ок, а сега
Нямам обяснение за него.Бало си се бори , но тези се пазиха да не фаулират близо до наказателното.Не знам защо не стрелят от разстояние - нито Стиви , нито Коу.
wolf написа:Ние просто сме мега неадекватни от началото на сезона, и продължават да се налагат същите хора. Защитата все още е жив ташак, Джерард не е за тая позиция и за капак вече и напред сме нули. Къде е тренерчето да чуем защо солташака му води така отбора. Липсата на Суарес не оправдава почти нищо, особено пък отзад
iliev72 написа:wolf написа:Ние просто сме мега неадекватни от началото на сезона, и продължават да се налагат същите хора. Защитата все още е жив ташак, Джерард не е за тая позиция и за капак вече и напред сме нули. Къде е тренерчето да чуем защо солташака му води така отбора. Липсата на Суарес не оправдава почти нищо, особено пък отзад
Съгласен съм с теб , но още не мога да си обясня формата на Стърлинг.Имам чувство , че с мач на мач му спада формата.Дано като се върне Стърижд и да влезе в ритъм и Стърлинг.
smoothc написа:Базел - "Убиецът на английски отбори"![]()
Скаузъри,ще е хубаво още веднъж да прочетете анализа ми(от темата за Шампионската лига) в началото!
ми действителността си е 3 точкиsmoothc написа:На практика Ливърпул дотук има +3 точки,но колко в действителност трябваше да бъдат те?
да успокоите малко топката и да анализирате действителността малко по-трезво!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта