john barnes написа:Alonso_Massa написа:ChelseaFUN написа:Alonso_Massa написа:john barnes написа:тренер,видя ли пак какви палави голчета ни вкараха снощи? ужасен съм от защитата,тоя път го няма канибала да компенсираме напред...що не купува защитници твоя човек бе,какво чака?
Абе Джони ти правиш ли се или имаш някакви отколонения?
Тези двамата със суаресшампион наистина имат някакви отклонения, толкова са филмирани, че не може да бъде. Всеки път им се смея на тия двамата. Особено на суаресшампион. Този Джон Барнс му пише и той му отговаря, цитирам - "E аз какво ви говоря от сумати време ? Ще ме слушаш ей", като прочетох това се скъсах от смях, тези са влезнали във филма отдавна и не излизат от него.![]()
![]()
Не бе нищо им няма на хората просто от време на време Джонката пише някоя глупост, като този път. Защо не купува Брендо защитници и защо защитата била слаба. Ами те първо че не играят титулярите и второ Брендо купи Ловрен, който е... защитник и сигурно ще купи Морено, който е... защитник. За това го питах. Иначе си е готин Джонито. Суарезчо и той е готин, въпреки че е малко краен понякога.
чакай бе,да не си мислиш,че ловрен ще ти оправи защитата? морено го купуваме цяло лято и май няма да го купим.прав е тренера,че бековете са трагедия.айде кажи ми,кои бекове е взел лебеда досега? то е ясно,че не бяха титулярите,но като знам кои са те...
Аз не съм чул Брендо да е вземал някакви бекове. Взе само за един сезон под наем Сисоко. Винаги е се е оправял с наличното. А дали Ловрен ще оправи нещата отзад? Само стой и гледай двойката Сако-Ловрен какво ще прави. Взимаме и Морено и само Джонсън остава за смяна. Лека полека ги оправя нещата Брендо оставени от Кени, Рой и твоя любимец.