Манчестър Юнайтед - Ливърпул 16.03.2014 | 15:30 | 0:3 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kadett1
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул 16.03.2014 | 15:30

Мнениеот kadett1 » 15 мар 2014 21:59

0007 написа:Утре Юнайтед задължително трябва да си вземе трите точки - не се и съмнявам,че ще се опитат да прецакат мърсисайдци за титлата.Да не говорим,че Пул няма как да бият и Челси,и Сити,и Юнайтед ;) Все още Сити са основният претендент на Челси и утре Юнайтед и Тотнъм ще ни покажат защо 8-)

Аз пък си мисля, че човека е прав и утре логично ще загубим. Много ви завъртя главата тази титла, но още не сме готови и тези изхвърляния за 1:4 са само в главата на някой псевдоспециалисти и подлогите им. Аз се моля до края на сезона да влезем в топ 4, те титли им се привиждат - имаме само добро нападение, но в средата и отзад сами виждате как сме. Айде всичко по реда си - нека вземем малко класа лятото, ако пак не се окъкаме , което между впрочем правим 2 трансферни прозореца, а пък после да мислим за титла.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 15 мар 2014 22:05

kadett1 написа:
0007 написа:Утре Юнайтед задължително трябва да си вземе трите точки - не се и съмнявам,че ще се опитат да прецакат мърсисайдци за титлата.Да не говорим,че Пул няма как да бият и Челси,и Сити,и Юнайтед ;) Все още Сити са основният претендент на Челси и утре Юнайтед и Тотнъм ще ни покажат защо 8-)

Аз пък си мисля, че човека е прав и утре логично ще загубим. Много ви завъртя главата тази титла, но още не сме готови и тези изхвърляния за 1:4 са само в главата на някой псевдоспециалисти и подлогите им. Аз се моля до края на сезона да влезем в топ 4, те титли им се привиждат - имаме само добро нападение, но в средата и отзад сами виждате как сме. Айде всичко по реда си - нека вземем малко класа лятото, ако пак не се окъкаме , което между впрочем правим 2 трансферни прозореца, а пък после да мислим за титла.

Ей няма отърване от тебе ей .Казах ти ,остави поне едно нормално форумче бе момче бе ??? Тук няма място за песимисти . Вън ! Утре бием а ти сменяш отбора ,разбираме ли се ? Остави момчетата да вярват и да се надяват бе неверник с неверника ти . Има сумати форумчета ,които само ръсят лайна против Суарес и Роджърс и не вярват в отбора ,кво прайш тук ? Кво прайш тук те питам ??? И не само ти ...има още няколко черногледи паразита ,като теб дето ми бъркат в гъзъ ...ебати напаста аз братче
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 15 мар 2014 22:08

Аз пък ще ви кажа, че ако Дейвид Мойс мисли за отбора, би трябвало да починат някой футболисти, защото след няколко дни имат мач с Олимпиякос и ако не го вземат шансовете да играят в Европа са никакви. Предполагам обаче, че Мойс ще иска да се докаже и ще се хвърли за този двубой, който дори да спечелят не знам как биха стигнали до четворката.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 15 мар 2014 22:10

suareshampion написа:
kadett1 написа:

Ей няма отърване от тебе ей .Казах ти ,остави поне едно нормално форумче бе момче бе ??? Тук няма място за песимисти . Вън ! Утре бием а ти сменяш отбора ,разбираме ли се ? Остави момчетата да вярват и да се надяват бе неверник с неверника ти . Има сумати форумчета ,които само ръсят лайна против Суарес и Роджърс и не вярват в отбора ,кво прайш тук ? Кво прайш тук те питам ??? И не само ти ...има още няколко черногледи паразита ,като теб дето ми бъркат в гъзъ ...ебати напаста аз братче

И, какво грешно казах пак- по едно време и ти взе да се чудиш на решенията на БР. Сега какво ти дава основание да мислиш, че ще ги разпорим утре - стабилната защита и средна линия или ще разчитаме само на нападателите?

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 15 мар 2014 22:11

9lives написа:Аз пък ще ви кажа, че ако Дейвид Мойс мисли за отбора, би трябвало да починат някой футболисти, защото след няколко дни имат мач с Олимпиякос и ако не го вземат шансовете да играят в Европа са никакви. Предполагам обаче, че Мойс ще иска да се докаже и ще се хвърли за този двубой, който дори да спечелят не знам как биха стигнали до четворката.

Ако искаш направо да играете срещу резервния отбор на Юнайтед :lol:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 15 мар 2014 22:14

kadett1 написа:
suareshampion написа:
kadett1 написа:

И, какво грешно казах пак- по едно време и ти взе да се чудиш на решенията на БР. Сега какво ти дава основание да мислиш, че ще ги разпорим утре - стабилната защита и средна линия или ще разчитаме само на нападателите?

Не пък Манчесът една защита и едни халфове имат направо ще ни смачкат в средата не терена :(. Защо да не вземем титлата при положение, че играе добре и печелим мачове. Юнайтед миналият сезон без да играят кой знае какво я спечели а ние не можем. Според мен просто феновете ни нямат самочувствието, че можем да спечем най - важният трофей в Англия :)
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 15 мар 2014 22:21

Кадетчо, дай едно положително мнение бе мама му стара!!! Кога за последно загубихме мач, че да не сме оптимисти? От Декември месец не сме губили мач в първенствотвото! Това са близо 3 месеца!!! Бихме ли Арсенал 5:1 докато бяха първи? Бихме ли Евертън 4:0? Бихме ли Тотнъм 5:0? Почнахме ли да обръщаме мачове? Имаме ли най-доброто нападение? Защо питам да не сме оптимистично настроени тогава??? 8-)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Tzakov
Контакти:

Мнениеот Tzakov » 15 мар 2014 22:27

Абсолютно съм съгласен, че ако утре вземем мача след като челси се издъни, вече определено ще мога да си отдъхна. Много от приятелите ми са фенове на МЮ, и сега просто не могат да преживеят случващото се. Постоянно ми повтарят, че само тази година ще ни е силна понеже, видиш ли лятото разни балерини като реал щели да ни купят звездите и пак да сме били посредствени, а те щели да се завърнат като шампиони на бял кон.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 15 мар 2014 22:44

Alonso_Massa написа:Кадетчо, дай едно положително мнение бе мама му стара!!! Кога за последно загубихме мач, че да не сме оптимисти? От Декември месец не сме губили мач в първенствотвото! Това са близо 3 месеца!!! Бихме ли Арсенал 5:1 докато бяха първи? Бихме ли Евертън 4:0? Бихме ли Тотнъм 5:0? Почнахме ли да обръщаме мачове? Имаме ли най-доброто нападение? Защо питам да не сме оптимистично настроени тогава??? 8-)

Да , имаме най доброто нападение, ама нямаме най добрата защита и средна линия..И , нали знаеш, че когато много се надъхаме - обикновено падаме.Дано този път не е така, ама ме съмнява.
За мене най-важния ни мач ще бъде с Тотнъм - него ако не вземем може и да се простим с топ 4.Там вече ще е грехота , ако не го вземем, а не този.
Последна промяна от kadett1 на 15 мар 2014 22:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 15 мар 2014 22:45

песимисти да искаш, вечно превъзнасят "големите" конкуренти. видяхме ги какви уникати са всичките, едните днес другите оня ден.

Върни се в “Ливърпул”