Първото полувреме,като изключим първите 10 минути Ливърпул играха рутинно и със забавление. Въпрос на време беше голът да падне след като около 15 минути не им мръднахме от наказателното поле. Винаги съм стоял зад Хендерсън, но не съм очаквал да направи толкова перфектен пас от такава далечина при първият гол на Суарес. Вижда се че нашият човек и той владее запазената марка голове на Ван Пуси

. На вторият гол много му се изкефих, уругваецът показа че не играе за статистика, а за отбора си. Хендерсън със страхотен поглед(някой идиот преди ми беше казал че си въобразявам,че Хендерсън имал поглед на терена и още някой качества, сигурно се сещате кой е ) . Не ги броя но вече доста му се насъбраха асистенциите на Хендерсън за головете на Суарес

. Искам да обърна внимание и на Шкъртел- добър защитник е без съмнение, защитавах го след автоголовете,но да имаш по 2 рисковани отигравания на полувреме не е приемливо. Има си качествата да играе на Анфилд,но тези грешки трябва да бъдат изчистени, а дотогава на негово място да се върне вицекапитанът

. Още 2 гола и съм доволен, в кръга на шегата