Манчестър Юнайтед - Ливърпул 25.09.2013 | 21:45 | 0-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- we are the champions
- Контакти:
Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул 25.09.2013 | 21:45
Еми честито на победителите ... ние си изпуснахме шансовете за гол ...
-
suareshampion
Джерард заспа на гола и като цяло отново не помага изобщо в офанзивен план,Стъридж не беше концентриран ,Хендерсън ужасен и лошо включване на Стърлинг. Останалите добре .Особено Сако ми хареса много.
Изтървахме много .Бяхме нервни пред гола.НО играхме със желание . Това е начина . Въпреки загубата ,поздравявам отбора.
Изтървахме много .Бяхме нервни пред гола.НО играхме със желание . Това е начина . Въпреки загубата ,поздравявам отбора.
Последна промяна от suareshampion на 25 сеп 2013 23:39, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- slash1912
- Контакти:
Жалко,играхме добре,но пропуснахме да си вкараме положенията...
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- Alonso_Massa
- Контакти:
Въпреки, че загубихме днес играхме по-добре и определено имаше повече желание в играта. Честито на феновете на Юнайтед!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
Скапани безхарактерни човеченца. Един гол да допуснем, една загуба да направим и целия сезон се преобръща за нас.
Какво се случва бе ??? Защо влиза Мартин Кели, защо не могат да ходят след 70 мин отново ? Не може да не скъсат от разиграване от 80 мин нагоре. Те не могат да тичат ... Тука циганите от махалата повече ше тичат ... 5 пореден мач нашите след 60 мин не могат да отлепат, еба*л съм им подготовка еб*л съм им чудесиите. Кво като ше сме свежи в Ноември, като до тогава ще паднем 10 мача подред, къв е смисасала ?
Равностоен мач като цяло, но вместо да си вкараме положенията паднахме...много изтървахме, а и Стъридж нищо не игра цял мач....Джерард не успя да изчисти от корнера, ама според мен Енрике си изтърва човека....Ернандез беше с него и Енрике просто остана на място...а логиката на смяната на Кели, който да играе на крилото не я разбирам...ако е само, за да запише минути да го беше пуснал от началото.....но както и да е....играта поне беше значително по добра от тази срещу Саутхямптън....гледаме напред към Съдърланд...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
-
PeterForsberg
- Контакти:
Аз лично не съм доволен,загубихме от втория отбор на Скъмчестър.Отново получихме гол от корнер,и то безумен и за пореден път издишаме в средата на полузащитата.Джерард и Лукас бяха слаби.Хубаво е,че Суарес се връща,но не видях голям смисъл да хвърляме титулярите за тая смешна купа.Така или иначе си отпаднахме,пон е да бяхме дали шанс на повече млади момчета.Навремето на Далглиш главата му изяде същата Карлинг,където загуби за 9 месеца най-добрия си играч и след тва след два финала го уволниха.Не видях смисъл и в пускането на Кели,Мартин може да даде стабилност в защита,но в офазнивен план не може да помогне много,особено в ролята на халф бек при 3-5-1-1.Странно защо не се дава шанс на Алън,въпреки че определено имаме нужда от енергия в полузащитата.Енрике показа защо е трябвало да бъде ляв бек още срещу светците.
За нас важния мач тази седмица е срещу Съндърланд
Alonso_Massa написа:Въпреки, че загубихме днес играхме по-добре и определено имаше повече желание в играта. Честито на феновете на Юнайтед!
Мерси.
PeterForsberg написа:Аз лично не съм доволен,загубихме от втория отбор на Скъмчестър.Отново получихме гол от корнер,и то безумен и за пореден път издишаме в средата на полузащитата.Джерард и Лукас бяха слаби.Хубаво е,че Суарес се връща,но не видях голям смисъл да хвърляме титулярите за тая смешна купа.Така или иначе си отпаднахме,пон е да бяхме дали шанс на повече млади момчета.Навремето на Далглиш главата му изяде същата Карлинг,където загуби за 9 месеца най-добрия си играч и след тва след два финала го уволниха.Не видях смисъл и в пускането на Кели,Мартин може да даде стабилност в защита,но в офазнивен план не може да помогне много,особено в ролята на халф бек при 3-5-1-1.Странно защо не се дава шанс на Алън,въпреки че определено имаме нужда от енергия в полузащитата.Енрике показа защо е трябвало да бъде ляв бек още срещу светците.
Кели става за бек но е перманентно контузен като играе там, за халф-бек абсурд, Енрике да но Кели никога повече. 3-5-1-1 не помня някога преди да сме играли. Суарез ще му трябват няколко мача да стане машината от предния сезон. Мики Маус къп която като я спечелим питате защо я спечелихме, като паднем що паднахме... Там където трябва ги бихме и си личи че това не е баш Юнайтед на дъртия, онея ключовите мачове от по 1-0 цял сезон нещо липсват и те като цяло издишат.