УБА - Ливърпул (26 Септември ; 22:00)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: УБА - Ливърпул (26 Септември ; 22:00)

Мнениеот Liverpool_EC » 28 сеп 2012 01:24

leoric написа:Супер игра. Нямам какво да кажа. Питам се един въпрос. Как БР успя за 3 месеца да ги научи и стикова, а легендата за година и половина не можа да ги научи да връзват 3 последователни паса, а само искаше да се сипе в полето? Все въпроси без отговор. Купата е наша тая година.

Що бе те и при Далглиш играеха супер след 3 месеца-виж април 2011,громяхме всякви средняци с по 3,4,5 гола.Играеха си както през 80те "пас анд муув".После обаче А.Керъл се оправи от контузията, а от него ни пас ни муув можеш да видиш,лятото Кени смени кон(Мейрелеш)за кокошка(Адъм) и праволинейката Даунинг и всичко отиде по-дяволите.И все пак аз продължавам да твърдя ,че с Далглиш не бяхме надиграни повече от 6,7 пъти през мин сезон-уви крайните резултати бяха мнг зле...
john barnes написа:
dsadsadasdasdasd написа:И кое по-точно от играта ви харесва? Как цял мач Хендерсън;Карагър;Коатес;Шахин;Уисдъм и Робинсън си подаваха топката в нашето поле ли? Това определено не е добра игра абсолютно никаква връзка няма между нападение и защита, добре, че имахме късмет при първият гол и добре, че Сусо се оказа точно тази връзка, която я нямаше не само вчера. Глупаво е как всички казвате, че сме ги смазали. С кое ги смазахме с владение на топката иначе и положенията са долу-горе по равно. Сусо е човека от който отбора има нужда в момента и е единсвтения, който хваща топката и подава само напред. Аз не виня Хендерсън и Шахин, защото проблема не е в тях а в това, че всички играчи търсят топката или на тъча или зад владеещия. Това не е никакъв стил стил на късмета, ако се плуче някоя грешка. Мисля, че отбор като Ливърпул трябва да играе пред противниковата врата там да се учат да подават. Просто в момента виждам един страхлив Ливърпул така, че БР определено не е много смел. Това не е Суонси това е Ливърпул подяволите и неможе цял мач да си цъкаш в твоята половина. Странното е, че малките са много добри, но трябва да се научат да комбинират, а не като хване топката и се лъже все едно гледам някой Български отбор

явно си гледал друг мач...тия УБА ми се струва,че имаха 1-2 положения за цял мач,а играха със почти всички титуляри,за сметка на наште,които бяха със децата и малките ги направиха сами да си говорят по едно време.дайте време на роджърс,търпяхте легендата цяла година,гледахте му многомилионните издънки и нищо не казвахте,а сега се нахвърляте на млад,смел и амбициозен тренер...

Пича е малко краен,но явно има впредвид,че тики-таката е предимно м/у защитниците и Д.Алън по принцип(не говоря за вчера,защото не гледах мача) и е донякъде прав.На това на тренировка му се вика квадрат,а в наше село сандър :) при БР е(първа фаза на) тики-така.Но нали трябва да се почне от някъде,като вземем да го правим и в атака ще стане супер,досега сме беззъби напред,но имаше наченки на това-2рия гол с Гомел,4тия с Й.Бойс,2рия вчера.Като ги научи да си я подават в нак.поле и да не се лакомят ,а да я дават назад на връхлитащ човек,ще се получат такива разстрели като вчера Шахин и Шелви мин.седмица.Това го правят мнг Барса и Дортмунд,преди време и Арсенал.Мисля,че и на това ще му дойде времето.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 28 сеп 2012 11:26

john barnes написа:
dsadsadasdasdasd написа:И кое по-точно от играта ви харесва? Как цял мач Хендерсън;Карагър;Коатес;Шахин;Уисдъм и Робинсън си подаваха топката в нашето поле ли? Това определено не е добра игра абсолютно никаква връзка няма между нападение и защита, добре, че имахме късмет при първият гол и добре, че Сусо се оказа точно тази връзка, която я нямаше не само вчера. Глупаво е как всички казвате, че сме ги смазали. С кое ги смазахме с владение на топката иначе и положенията са долу-горе по равно. Сусо е човека от който отбора има нужда в момента и е единсвтения, който хваща топката и подава само напред. Аз не виня Хендерсън и Шахин, защото проблема не е в тях а в това, че всички играчи търсят топката или на тъча или зад владеещия. Това не е никакъв стил стил на късмета, ако се плуче някоя грешка. Мисля, че отбор като Ливърпул трябва да играе пред противниковата врата там да се учат да подават. Просто в момента виждам един страхлив Ливърпул така, че БР определено не е много смел. Това не е Суонси това е Ливърпул подяволите и неможе цял мач да си цъкаш в твоята половина. Странното е, че малките са много добри, но трябва да се научат да комбинират, а не като хване топката и се лъже все едно гледам някой Български отбор

явно си гледал друг мач...тия УБА ми се струва,че имаха 1-2 положения за цял мач,а играха със почти всички титуляри,за сметка на наште,които бяха със децата и малките ги направиха сами да си говорят по едно време.дайте време на роджърс,търпяхте легендата цяла година,гледахте му многомилионните издънки и нищо не казвахте,а сега се нахвърляте на млад,смел и амбициозен тренер...

Не разграничавам БР с Кени Далглиш в момента БР е начело на отбора и говоря за неговата игра и нашите имаха реални 5 положения като дори единият гол не може да се счита за реална голова заплаха. Играта на отбора в момента е в нашето поле. Големите отбори не играят пред своята половина !!! Това правят малките за да може да у
убиват темпото Ливърпул голям или малък отбор е ?
Последна промяна от dsadsadasdasdasd на 28 сеп 2012 11:34, променено общо 1 път.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 28 сеп 2012 11:33

Liverpool_EC написа:
leoric написа:Супер игра. Нямам какво да кажа. Питам се един въпрос. Как БР успя за 3 месеца да ги научи и стикова, а легендата за година и половина не можа да ги научи да връзват 3 последователни паса, а само искаше да се сипе в полето? Все въпроси без отговор. Купата е наша тая година.

Що бе те и при Далглиш играеха супер след 3 месеца-виж април 2011,громяхме всякви средняци с по 3,4,5 гола.Играеха си както през 80те "пас анд муув".После обаче А.Керъл се оправи от контузията, а от него ни пас ни муув можеш да видиш,лятото Кени смени кон(Мейрелеш)за кокошка(Адъм) и праволинейката Даунинг и всичко отиде по-дяволите.И все пак аз продължавам да твърдя ,че с Далглиш не бяхме надиграни повече от 6,7 пъти през мин сезон-уви крайните резултати бяха мнг зле...
john barnes написа:

Пича е малко краен,но явно има впредвид,че тики-таката е предимно м/у защитниците и Д.Алън по принцип(не говоря за вчера,защото не гледах мача) и е донякъде прав.На това на тренировка му се вика квадрат,а в наше село сандър :) при БР е(първа фаза на) тики-така.Но нали трябва да се почне от някъде,като вземем да го правим и в атака ще стане супер,досега сме беззъби напред,но имаше наченки на това-2рия гол с Гомел,4тия с Й.Бойс,2рия вчера.Като ги научи да си я подават в нак.поле и да не се лакомят ,а да я дават назад на връхлитащ човек,ще се получат такива разстрели като вчера Шахин и Шелви мин.седмица.Това го правят мнг Барса и Дортмунд,преди време и Арсенал.Мисля,че и на това ще му дойде времето.

Точно за това говоря, ако ще се играе с пасове да са такива, че да вкарват острота а не само банални подавания между защита вратар и халфове. Тези последните са най-важните стигне ли топката до тях при такъв стил веднага трябва да търсят някой от крилото или от нападателите, който обаче да се върне леко назад зада поеме след това той да върне към халфа и така да се разиграва. Т.е Нападател халф, а не халф защита това е тик-так футбол или там както го наричате, а в момента отбора практикува някакъв позиционален стил в който никой не се стреми да навлезе напред стоят и я разиграват предимно на позицията, на която треньорът им ги е сложил. И още нещо има при положение, че иска да играе такъв стил топката също трябва да се отнема още при противниковата половина(ПРЕСА), ако няма преса всичко се убива и от там идва и това, че си я цъкат пред нашата врата, когато вземеш топката в атака е много по лесно да се измисли нещо докато иначе в случая нашето вземане на топката е все едно изпълняваме аут щом я вземат. Съгласен съм, че трябва да се почне от някаде, но за мен е по добре 2 мача да играят пред другата половина и да загубят, но да трупат опит над този стил отколкото да свикват да играят в защита.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 28 сеп 2012 11:47

Ако става въпрос за КД и БР, за вторият ще говоря за в бъдеще т.е имам очакванията че ще започнат да играят пред противниковата врата иначе ако е така ще е много слабо. Та стиловете не са толкова различни стига глупости, и при Кени топката се подаваше и то доста въпроса там беше че имахме Анди и точно за това, което говоря да се подава на нападателя и той да връща назад се получаваше само че него го търсиха предимно по въздух и за това не се получаваше. Ще се повторя на Ливърпул и тогава и сега им трябва човек, който играе за нападението и пасовете му предимно целят да намерят нападателя или крилото. В момента ние разполагаме само с 1 такъв и това е Сусо. Джерард не го слагам към този тип играчи има усета, но не винаги го прави!

И да ви кажа разликата между мен и вас е: Аз никога няма да кажа БР трябва да бъде уволнен и никога няма да искам да видя отбора с нов треньор в рамките на 6-12 месеца. Просто говоря, че в момента Ливърпул играе дори по слабо от миналата година и се надявам нещата да се обърнат. С този стил в момента, ако се изправят КД(С неговитите "ДРЪВЧЕТА") срещу БР с неговите уникално играещи футболисти. Ще ви кажа каквъв ще е резултата. 0 на 0, защо ли защото просто момчетата на БР няма да имат смелоста да си подават пред вратата на КД, вие само плюехте това, което той правеше замислете се малко имахме 4тата по сила защита, а и тогава може да се каже, че сме смазвали някой отбори помня мачове в които имахме по 30 положения и не побеждавахме. А сега и на те 5 викате, че сме ги смазвали за разлика от тогава, замислете се дали аз съм, човека който не подкрепя БР или по-точно вие сте хората, които мразите КД

Потребителски аватар
stenmark
Контакти:

Мнениеот stenmark » 28 сеп 2012 20:26

Убеден ли си.че ако играят Даунинг,Адам,Хендерсън,Керъл че дори и Сураес срещу надъханите младежи резултата ще е 0:0?Това е абсурд.Едно е сигурно че младите имат много повече желание за игра от всички.

john barnes

Мнениеот john barnes » 29 сеп 2012 02:42

малките ще претрепят британските дървета на мухлясалата легенда и то със резултат! аз казах...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

aks75
Контакти:

Мнениеот aks75 » 29 сеп 2012 08:58

john barnes написа:малките ще претрепят британските дървета на мухлясалата легенда и то със резултат! аз казах...

Ти си палячо.Бягай в цирка

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 29 сеп 2012 10:21

john barnes написа:малките ще претрепят британските дървета на мухлясалата легенда и то със резултат! аз казах...

Тренер, да те питам случайно забелязвал ли си ,че помощник-мумията е 15 места пред нас в класирането ?
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 29 сеп 2012 10:29

smart написа:

Тренер, да те питам случайно забелязвал ли си ,че помощник-мумията е 15 места пред нас в класирането ?

"Помощник - мумията" е страхотен специалист и много загубихме, че не остана ...

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 01 окт 2012 11:09

Аууу ти каза и ние трябва да те слушаме така ли? Хахаха ами със този стил надали ще имат възможност да направят атака за това казвам 0:0

Върни се в “Ливърпул”