leoric написа:Супер игра. Нямам какво да кажа. Питам се един въпрос. Как БР успя за 3 месеца да ги научи и стикова, а легендата за година и половина не можа да ги научи да връзват 3 последователни паса, а само искаше да се сипе в полето? Все въпроси без отговор. Купата е наша тая година.
Що бе те и при Далглиш играеха супер след 3 месеца-виж април 2011,громяхме всякви средняци с по 3,4,5 гола.Играеха си както през 80те "пас анд муув".После обаче А.Керъл се оправи от контузията, а от него ни пас ни муув можеш да видиш,лятото Кени смени кон(Мейрелеш)за кокошка(Адъм) и праволинейката Даунинг и всичко отиде по-дяволите.И все пак аз продължавам да твърдя ,че с Далглиш не бяхме надиграни повече от 6,7 пъти през мин сезон-уви крайните резултати бяха мнг зле...
john barnes написа:dsadsadasdasdasd написа:И кое по-точно от играта ви харесва? Как цял мач Хендерсън;Карагър;Коатес;Шахин;Уисдъм и Робинсън си подаваха топката в нашето поле ли? Това определено не е добра игра абсолютно никаква връзка няма между нападение и защита, добре, че имахме късмет при първият гол и добре, че Сусо се оказа точно тази връзка, която я нямаше не само вчера. Глупаво е как всички казвате, че сме ги смазали. С кое ги смазахме с владение на топката иначе и положенията са долу-горе по равно. Сусо е човека от който отбора има нужда в момента и е единсвтения, който хваща топката и подава само напред. Аз не виня Хендерсън и Шахин, защото проблема не е в тях а в това, че всички играчи търсят топката или на тъча или зад владеещия. Това не е никакъв стил стил на късмета, ако се плуче някоя грешка. Мисля, че отбор като Ливърпул трябва да играе пред противниковата врата там да се учат да подават. Просто в момента виждам един страхлив Ливърпул така, че БР определено не е много смел. Това не е Суонси това е Ливърпул подяволите и неможе цял мач да си цъкаш в твоята половина. Странното е, че малките са много добри, но трябва да се научат да комбинират, а не като хване топката и се лъже все едно гледам някой Български отбор
явно си гледал друг мач...тия УБА ми се струва,че имаха 1-2 положения за цял мач,а играха със почти всички титуляри,за сметка на наште,които бяха със децата и малките ги направиха сами да си говорят по едно време.дайте време на роджърс,търпяхте легендата цяла година,гледахте му многомилионните издънки и нищо не казвахте,а сега се нахвърляте на млад,смел и амбициозен тренер...
Пича е малко краен,но явно има впредвид,че тики-таката е предимно м/у защитниците и Д.Алън по принцип(не говоря за вчера,защото не гледах мача) и е донякъде прав.На това на тренировка му се вика квадрат,а в наше село сандър