Кени Далглиш - уволнен. Кой ще го наследи на поста?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Кени Далглиш - уволнен

Мнениеот Liverpool forever_95 » 16 май 2012 23:16

Avrameca написа:Ей палячо , за кво се правиш на интересен не мога да разбера ? Подкрепям мениджъра на отбора ми който и да е той , а не отделната личност Далглиш разбираш ли това ? При слаби резултати се опитвам да гледам позитивно на нещата а не само да пиша по форумите за оставки , уволнения и такива.Ти като прочете новината, че Кени вече не е мениджър и сигурно си изпитал първата ерекция в живота си ;) Спирам да се занимавам с теб ...

Сигурно е първата, глупендер! Иначе кой бил тъпак, като питах "ко стана е" къ'в ти беше отговора бе, форумен цървул ?!?

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 16 май 2012 23:20

john barnes написа:все си мислех,че не си заблуден...ама момче,ти явно си фен не на Ливърпул,ами на кралицата...ЗАПОМНИ ГО ОТ МЕНЕ-ЛИВЪРПУЛ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ПО-ВАЖЕН ОТ КОЙТО И ДА БИЛО ИГРАЧ ИЛИ МЕНИДЖЪР!!!

дали съм бил заблуден или не времето ще покаже... така или иначе откакто се помня като осъзнат фен на Ливърпул Кени Далглиш винаги за мен е бил символ на надеждата, че добрите времена и успехите ще се върнат един един... е днес тази надежда ми беше отнета и няма как да скачам от радост при този факт... който иска да ме разбира, който не иска или не може жив и здрав да е - не всеки може да се постави на мястото на другия...
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

A/N/C
Контакти:

Мнениеот A/N/C » 16 май 2012 23:26

За мен в Ливърпул липсва последователноста в действията , няма изграден план който да се следва . Ливърпул харчи достатъчно средства последните години ,но липсва човек който да ги влага правилно . Във връзка със последователността времената са такива ,че успехите трябва да са мигновенни иначе си ''некадърен'' или ''неспособен'' . Едно време не е било така . Дори незнам как може човек като Далглиш да бъде наричан ''слаб''

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 май 2012 23:29

Роберто ди Матео?След като го сменят в Челси,де... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 16 май 2012 23:37

A/N/C написа:За мен в Ливърпул липсва последователноста в действията , няма изграден план който да се следва . Ливърпул харчи достатъчно средства последните години ,но липсва човек който да ги влага правилно . Във връзка със последователността времената са такива ,че успехите трябва да са мигновенни иначе си ''некадърен'' или ''неспособен'' . Едно време не е било така . Дори незнам как може човек като Далглиш да бъде наричан ''слаб''

Най-шокиращото е че пред епитетите, с които беше наричан Краля на Коп-а, думата "слаб" звучи като комплимент. Това не беше поведение на фенове, които заслужават завръщането на своя Крал. колкото до непоследователността - това е причината в момента да сме и в тази дупка и пълна липса на яснота какво ще става с отбора от тук нататък - няма хора за половината управленски постове, няма мениджър и помощници, няма яснота дали основните играчи на отбора още утре няма да подадат молба за трансфер, няма яснота ще имаме ли нов стадион... имаме само един голям гол х*й....

john barnes

Мнениеот john barnes » 16 май 2012 23:40

янките знаят какво правят,спокойно...щом имаха топки да махнат твоя човек,съм обнадежден...стига да не ни разиграват после като ония на арсенал,за които е по-важно класирането в топ 4,а не титли или купи... :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

aks75
Контакти:

Мнениеот aks75 » 16 май 2012 23:50

Тъжно :cry:

A/N/C
Контакти:

Мнениеот A/N/C » 16 май 2012 23:58

Dzheff написа:
A/N/C написа:За мен в Ливърпул липсва последователноста в действията , няма изграден план който да се следва . Ливърпул харчи достатъчно средства последните години ,но липсва човек който да ги влага правилно . Във връзка със последователността времената са такива ,че успехите трябва да са мигновенни иначе си ''некадърен'' или ''неспособен'' . Едно време не е било така . Дори незнам как може човек като Далглиш да бъде наричан ''слаб''

Най-шокиращото е че пред епитетите, с които беше наричан Краля на Коп-а, думата "слаб" звучи като комплимент. Това не беше поведение на фенове, които заслужават завръщането на своя Крал. колкото до непоследователността - това е причината в момента да сме и в тази дупка и пълна липса на яснота какво ще става с отбора от тук нататък - няма хора за половината управленски постове, няма мениджър и помощници, няма яснота дали основните играчи на отбора още утре няма да подадат молба за трансфер, няма яснота ще имаме ли нов стадион... имаме само един голям гол х*й....

Четох ,че Шкъртел и Каут щели сте да ги продавате . И двамата бяха стълбове във отбора на Бенитес преди години ,а сега щели да напускат :shock: . Ливърпул започва да се превръща във стоков пазар от който всеки може да си пазарува когато ще и всеки може да си ходи когато му писне . Това не отива за такъв голям отбор .

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 17 май 2012 00:00

john barnes написа:янките знаят какво правят,спокойно...щом имаха топки да махнат твоя човек,съм обнадежден...стига да не ни разиграват после като ония на арсенал,за които е по-важно класирането в топ 4,а не титли или купи... :)

много се надявам да си прав... имам една едничка капчица надежда, която ми е останала и тя разчита на това да съм грешил през всичките тези години и това което казваш ти да е правилното... за съжаление обаче за първи път от времето когато видях феноменалните изпълнения на Мака и Роби и се влюбих в този отбор, вярата ми в светлото бъдеще на този отбор я няма... вярвал съм до последния сигнал на съдията че можем да обърнем резултат от 2-3 гола разлика, вярвал съм че можем да стопим разлики от 10+ точки, до миналата година докато МЮ не станаха и на теория шампиони вярвах, че Ливърпул никога няма да изостава от МЮ по титли, вярвал съм в много неща... сега, за първи път от 16-17 години обаче вярата я няма и остана само надеждата....

john barnes

Мнениеот john barnes » 17 май 2012 00:03

Dzheff написа:
john barnes написа:янките знаят какво правят,спокойно...щом имаха топки да махнат твоя човек,съм обнадежден...стига да не ни разиграват после като ония на арсенал,за които е по-важно класирането в топ 4,а не титли или купи... :)

много се надявам да си прав... имам една едничка капчица надежда, която ми е останала и тя разчита на това да съм грешил през всичките тези години и това което казваш ти да е правилното... за съжаление обаче за първи път от времето когато видях феноменалните изпълнения на Мака и Роби и се влюбих в този отбор, вярата ми в светлото бъдеще на този отбор я няма... вярвал съм до последния сигнал на съдията че можем да обърнем резултат от 2-3 гола разлика, вярвал съм че можем да стопим разлики от 10+ точки, до миналата година докато МЮ не станаха и на теория шампиони вярвах, че Ливърпул никога няма да изостава от МЮ по титли, вярвал съм в много неща... сега, за първи път от 16-17 години обаче вярата я няма и остана само надеждата....

ами значи се чувстваш като мен,останал само с надежда.и после що съм бил остър,що съм хранил и нареждал по форумите...ами ето затова,защото ми остана само една гола надежда! моята вяра угасна доста по-назад във времето,още след краха на сунес!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”