Манчестър Сити - Ливърпул, 03.01.2012, 22:00 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Сити - Ливърпул, 03.01.2012, 22:00 ч.
Като фен на Арсенал ми се иска Ливърпул да паднат, за да може да се отдалечат още повече от 4-тото място, но сърцето ми крещи, че иска победа на Ливърпул над богаташчетата от Сити....... 1:2 би бил много приятен резултат, с уговорката, че Арсенал ще победи Фулъм като гост 
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ
Много се надявам да ги ударим, но шанса според мен не е в нападението, а аз разчитам повече на отбраната, където Агер и Шкъртел все повече се стиковат взаимно. Дано ги ударим, ако е победа на Ливърпул мисля, че ще е с един гол разлика - 0:1 или 1:2.
- Пловдивчанин
- Контакти:
0-5! Come on you Mighty Reds!
ЕДНА ЛЮБОВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!
Очаквам победа за Ман Сити с 1-0 или 2-1
Аз очаквам Каут и Белами да играят по-крилата заради пословичната им борбеност, която ще е много важна в този двубой. Също така и Спиъринг вероятно ще започне като "разбивач" което ще даде повече свобода на Адам и Джерард в средата.
Преди няколко седмици показахме на Сити, че не са отбора за който се мислят, като за цял мач те имаха само едно чисто голово положение. Мисля, че със защитата която притежава Ливърпул и добрата форма като гост мача ще е х2. Ако Джерард играе титуляр (и отново покаже блестяща игра, както срещу Нюкасъл) твърда победа за Ливърпул.
Преди няколко седмици показахме на Сити, че не са отбора за който се мислят, като за цял мач те имаха само едно чисто голово положение. Мисля, че със защитата която притежава Ливърпул и добрата форма като гост мача ще е х2. Ако Джерард играе титуляр (и отново покаже блестяща игра, както срещу Нюкасъл) твърда победа за Ливърпул.
Иска ми се двойка,но ще съм доволен и на хикс
Време е 35 млн. покупка да наказва
2:2
2:2
Ливърпул има играчите за игра на контра и мисля че Кени Далглиш ще разчита точно на това. Плътно в половината и борба(Ливърпул това го умее), всяка спечелена топка ще се мята към Белами и Кайт най-вероятно. Ман Сити изпитва големи трудности в сгъстена защита, видя се срещу Съндърланд. Естествено всичко опира и до настройка, една беше за мача със Съндърланд ,съвсем друга ще е срещу Ливърпул.
Прогноза - 2 (два гола разлика) . Сега ще се обоснова.Ливърпул достига до много чисти положения.Сити ще търси победа на всяка цена и ще се разкрие отзад .
Ливърпул ще чака точно такива шансове за да им го вкара (гола естествено) . 
Прогноза - 2 (два гола разлика) . Сега ще се обоснова.Ливърпул достига до много чисти положения.Сити ще търси победа на всяка цена и ще се разкрие отзад .
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
Троен мач, но все ми се струва, че Сити ще спечели с един или два гола разлика.
Само Левски!
Футболистите на Сити са в най-добра форма в момента от всички големи отбори във Висша лига.
Треньорчето им обаче е слабичко ...
Въпреки това, смятам че Сити ще вземат този мач противно на очакванията.
Ливърпул обаче си е голям отбор, дори когато не е в най-добрите си години. Затова да не ги отписваме напълно ...
Все пак прогнозата ми е: 3:1 за Сити
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]