Сезонът на Ливърпул до 14-я кръг
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Сезонът на Ливърпул до 14-я кръг
Дайте време на Краля той знае как да реши проблемите на отбора, нужен ни е и малко късмет ,ако тези греди бяха голове в момента щяхме да се борим за титлата а не за влизане в топ4.Просто надявам се този карък да спре и да завършим 4-ти, от там ще имаме повече пари от приходите за ШЛ и класните играчи ще искат при нас.Да не говорим че ще изглеждаме още по добре със Стиви в състава
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."
- Mighty Reds
- Контакти:
Късметът застига само силните, значи не сме достатъчно силни за момента. Чисто игрово - отбора играе добре, има наченки на спортна злоба, но няма лидер - Капитана е контузен, Кара вече е резерва, Суарез би могъл да поеме щафетата, но пламенния му латино-нрав му играе лоша шегичка, Пепе също е пич, но с няколкото евтини допуснати гола през годините сякаш няма тва влияние в/у отбора. Останалите просто не стават за водачи, изключая Дани Агер, който обаче не иска.
Класа също липсва, а както виждам - привържениците искат на момента отбора да е over the top, от новите момци Адам би могъл да поеме нещата в свои ръце, но прехода от "мандаринка" до "скаузър" отнема известно време.
Останалото вече е казано от списващите преди мен.
Класа също липсва, а както виждам - привържениците искат на момента отбора да е over the top, от новите момци Адам би могъл да поеме нещата в свои ръце, но прехода от "мандаринка" до "скаузър" отнема известно време.
Останалото вече е казано от списващите преди мен.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
-
сияйния вече 1 година е начело...това малко време ли е? за кога да го чакаме...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- Hakercheto
- Контакти:
споко де,миналата година на кое място бяхме по-това време. Както сега сме 7 топ 4 ни е в кърпа вързано,а от там наистина големите играчи
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
john barnes написа:сияйния вече 1 година е начело...това малко време ли е? за кога да го чакаме...
ами САФ се е нуждаел от 5 години ,Шенкли също се е нуждаел от няколко години.За да започнат 11 човека на терена да мислят като 1 е нужно повече от 3-4 месеца.Просто ни трябва един голаджия и едно крило които да се сработят с останалите и сме напълно готови нищо повече.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."
Е нали си взехма голаджия за 35 млн.паунда и крило за 20 млн. Тях какво ще ги правим? Виждам тук някои се разсмятали колко пари сме били взели от трансфери. Дори да приспаднем тези суми остатъка от 42 млн.паунда похарчени са повече от всички отбори във ВЛ с изключение на Ман Сити и Челси и то само заради простотията с Торес. Това означава, че трябва поне да се борим за топ 4. Оптимисти бол, но без покритие. Аз не знам къде я видяхте тая страхотна игра. С Тотнъм ли играхме страхотно, със Стоук ли? Ами със Съндърланд и Уувърхемптън добре ли играхме? Ами гаврата с Норич и Суонзи? Ми те станаха половината мачове - безобразна игра. И другите отбори удрят греди и пропускат дузпи, но и вкарват. Не можем да бием новаците вкъщи, тръгнали сме шампиони да ставаме. Моля ви, свалете си розовите очила и вижте реалността - тънем в посредственост, това е.
- Hakercheto
- Контакти:
realist написа:Е нали си взехма голаджия за 35 млн.паунда и крило за 20 млн. Тях какво ще ги правим? Виждам тук някои се разсмятали колко пари сме били взели от трансфери. Дори да приспаднем тези суми остатъка от 42 млн.паунда похарчени са повече от всички отбори във ВЛ с изключение на Ман Сити и Челси и то само заради простотията с Торес. Това означава, че трябва поне да се борим за топ 4. Оптимисти бол, но без покритие. Аз не знам къде я видяхте тая страхотна игра. С Тотнъм ли играхме страхотно, със Стоук ли? Ами със Съндърланд и Уувърхемптън добре ли играхме? Ами гаврата с Норич и Суонзи? Ми те станаха половината мачове - безобразна игра. И другите отбори удрят греди и пропускат дузпи, но и вкарват. Не можем да бием новаците вкъщи, тръгнали сме шампиони да ставаме. Моля ви, свалете си розовите очила и вижте реалността - тънем в посредственост, това е.
Какъв си ти бе ? Достатъчно негативно настроени фенове се насъбраха,сега още 1.
Ако не продадохме Торес нямаше за вземем Керъл,така че това е пълна глупост където си писал.
Къде я видяхме страхотната игра ли ? С/у Стоук,с/у Норич, Уулвс, Евертън,Ман Сити,Челси,пак Челси,Фулъм,УБА,с/у Арсенал,Болтън. Еми това не са половината мачове........
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
Реалиста са го изтървали от диспансера след прекарано лечение - ефект естествено няма. Цъфна и почна да нарежда като за световно, дигни си първо гащите и вземи поне една единствена читава обосновка на това което мислиш, че се нагледах на хвърчащите ти твърдения. Били 100млн, после се оказва че не са 100млн. Собствениците сигурно вече 3-4 пъти заявиха че за тях да харчат изобщо не е проблем и вече са минали през това в Ред Сокс. Сити от кога го гради тоя отбор? Тотнъм откога го гради? Всички искаме бързи успехи но не всичко е възможно. Сити с кого почнаха като завладяха пазара, някой може ли да ми каже? А вярно, точно с британците - Бари, Милнър, Джонсън, Лескът, Бридж и Джо Харт. Чак после почнаха гръмките трансфери и накрая се стигна до покупките на суперзвезди.
Пускайте Макси централен нападател на мястото на дъската Керъл, със сигурност ще вкара 2 пъти повече голове !!!
-
Pichichi написа:Пускайте Макси централен нападател на мястото на дъската Керъл, със сигурност ще вкара 2 пъти повече голове !!!
и аз съм на това мнение,ама няма кой да ме чуе...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.