Лукас Лейва е със скъсани кръстни връзки

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Re: Лукас Лейва

Мнениеот Hakercheto » 01 дек 2011 19:48

RedMagic написа:Само като се замисля, преди година всички викаха, че е най-слабият ни футболист, че не става за ник'ъв чеп, че е дървар, а сега е един от най-важните ни играчи. Преди година-две бих се зарадвал изключително много на тази новина, но сега определено не е така...

+1
И все пак ако е само до края на сезона контузията,това е много добра новина. Все пак не са ни толкова трудни мачовете и евентуално Спиъринг ще се справи с ролята си. Дано се оправя бързо Лукас!
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 01 дек 2011 19:50

Nightfate написа:
emarkon написа:
Nightfate написа:Каквото и да кажа за Лукчо е малко ! Според мен най-добрия дефанзивен халф в цяла Англия !

Кажи ми само,че си сериозен!!!!

Посочи ми по-добър ? Рамирес ? Оби Микел ? Флетчър ? Карик ? Сонг ? ...

Шейк Тиоте. :)

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 01 дек 2011 19:51

Лукас е пример за това , колко малко разбират феновете от футбол , колко го плюхте преди , колко му се радвате сега.

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 01 дек 2011 19:52

Шейк Тиоте. :)[/quote]
Според мен отстъпва на Лукас .. ;)
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 01 дек 2011 19:54

Просто вижте показателите на Лукас през сезона и си направете сметка кой е най-добрия играч на този пост в Англия .. ;) Та дори Боби Борисов сам си го каза ..

YNWA

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 01 дек 2011 19:55

stanislav89 написа:Лукас е пример за това , колко малко разбират феновете от футбол , колко го плюхте преди , колко му се радвате сега.

Никога не съм плюл Лейва и съм вярвал в него,така както сега вярвам в Хендо и Керъл
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 01 дек 2011 19:57

Всеки има право на мнение, но освен Тиоте, може би и Найджъл Де Йонг. Разбира се и Лукас е адски добър. На първо четене се сещам за един велик негов мач срещу Челси миналия сезон. Тогава играчите на Челси изглеждаха направо жалки, защото в центъра бяха тотално надиграни от Лукас. Не случайно мача завърши 2-0. Според мен обаче вие не признавате Тиоте все още, защото играе в Нюкасъл. Съвсем скоро обаче той ще премине в по-голям клуб и тогава ще разберете що за играч е. :twisted: ;)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 01 дек 2011 20:01

Още като го видях как падна предчуствах ,че е скъсал връзки..много много жалко ,той беше най важния ни играч в момента !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 01 дек 2011 20:01

Хендерсън не може ли да го пробвате като вътрешен халф, защото ако не се лъжа в Съндерланд игра точно такъв? :?
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 01 дек 2011 20:01

fireblood написа:Всеки има право на мнение, но освен Тиоте, може би и Найджъл Де Йонг. Разбира се и Лукас е адски добър. На първо четене се сещам за един велик негов мач срещу Челси миналия сезон. Тогава играчите на Челси изглеждаха направо жалки, защото в центъра бяха тотално надиграни от Лукас. Не случайно мача завърши 2-0. Според мен обаче вие не признавате Тиоте все още, защото играе в Нюкасъл. Съвсем скоро обаче той ще премине в по-голям клуб и тогава ще разберете що за играч е. :twisted: ;)

Според ме би ви бил от ползва Тиоте.Спор няма много добър играч е.Друг е въпросът дали АВБ го иска защото Оби Микел е меко казано в дупка тоя сезон ..

YNWA

Върни се в “Ливърпул”