Мнениеот PeterForsberg » 22 сеп 2011 15:23
Според мен вероятния състав на РедМеджик е близо до този,с който ще излезем събота,но ще споделя и няколко мои разсъждения.
В защита мисля,че Шкъртел ще излезе титуляр и ще партнира на Кара/продължават подаръците му-срещу Болтън,Стоук и вчера с дейната асистенция на Джей Спиъринг,но счупеното ребро на Дагер ще го държи поне месец извън терена/,Коатес все още не е готов на 100% за Премиършип и лично аз съжалявам много за пропуснатия трансфер на Кейхил,който можеше да бъде взет за 12 млн. паунда в края на трансферния прозорец.След почивката срещу южняците от Брайтън Енрике ще излезе титуляр,а травмата на Джонсън,кошмара на Шкъртел срещу Спърс и възстановяването на Кели като че ли правят избора за десен бек също очевиден.
В полузащита мисля,че Адам ще стартира след принудителната пауза заради червения картон,както и Лукас,който за съжаление е експлоатиран постоянно и вчера си личеше,че беше доста уморен,надявам се да издържи в тежкия цикъл от мачове,които идват,но както съм споменавал-нямаме адекватен заместник на бразилеца.Даунинг също бе съхранен и според мен ще стартира,а Джерард не е готов за цял мач и си мисля,че ще остане на пейката,като ще влезе да поиграе за 30 минути,трупайки игрова практика.Суарез ще започне титуляр,макар че и той показа признаци на умора и не случайно бе сменен.Хендо също бе оставен да почива,както и Каръл,а играта на Белъми и Кайт според мен би трябвало да им даде шанса поне да стартират срещу Уулвс.Мисля,че ще играем с двама в атака,имам колебания само за единия от тях.
Все пак важното е не с какъв състав ще излезем,а да вземем така важните три точки след две загуби за първенство и тежки дербита след това с карамелите и манксовете.
Рейна-Кели-Карагър-Шкъртел-Енрике;
Кайт-Лукас-Адам-Даунинг;
Каръл/Белъми-Суарез;