Харесвате ли трансферите на Ливърпул до момента

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

haha

Re: Харесвате ли трансферите на Ливърпул до момента

Мнениеот haha » 18 сеп 2011 22:03

Защото е ренде,не може да изиграе цял мач на пълни обороти-около 60-ата минута вече не може да тича,няма класата за отбор с претенциите на Ливърпул.Аз поне затова не го харесвам.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 18 сеп 2011 22:10

Като изключвам Суарес и Енрике ще ви кажа кратко, точно и ясно - НЕ!

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 18 сеп 2011 22:18

Gil-galad написа:
Liverpool forever_95 написа:Много ясно, че не...няма такива келеши...Краля не го знам какво прави, но доста сгреши. Ако следващите два мача във ВЛ не бъдат спечелени, не знам просто...

К'во ше направиш ако не бъдат спечелени :lol: :lol: Ще отидеш да му се скараш и да го уволниш ли? :lol: :lol: Хубаво, не харесваш трансферите, ама поне без закани ;)

Не, имам предвид, че не знам накъде ще продължим. Трябват ни две задължителни победи. Свалете си розовите очилца, не виждате ли, че отбора задълбава вече трети сезон ?!?!
Не виждате ли, че мениджъра в сянка е Кларк и ако не е той, прословутото мотивиране на Далглиш до никъде няма да доведе...не че сега води до нещо кой знае какво. Още преди началото на сезона бях сигурен, че от тези 5 мача няма да излезем с повече от 7-8 точки.
Много ме боли, че любимият ми отбор се мъчи и бива дърпан към пропастта от келеши като Даунинг, който пипне ли топката, все я връща назад, неможе да премине противников защитник, Адам е толкова бавен, че...Хендерсън е същия, 35-милионния днес ми хареса, постара се...ама тия тримата по-горе ни преебават халфовата линия...

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 18 сеп 2011 22:22

Да! Всички, с които се подписа през лятото, са по-добри от тези, с които се раздели Ливърпул, следователно ги харесвам! Меси ли очаквахте да купим? Айде стига с този негативизъм. Подкрепяйте отбора, дори и когато губи. Дори и днес, след тази трагична игра срещу Тотнъм!

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 18 сеп 2011 22:28

Pupper_ написа:Да! Всички, с които се подписа през лятото, са по-добри от тези, с които се раздели Ливърпул, следователно ги харесвам! Меси ли очаквахте да купим? Айде стига с този негативизъм. Подкрепяйте отбора, дори и когато губи. Дори и днес, след тази трагична игра срещу Тотнъм!

Това е само началото. Не ми се мисли като дойдат мачовете с Юнайтед, Сити и Челси, които играят страшно раздвижен футбол...тоя Даунинг за к'во дадохме 20 млн за него. Аз не помня да е излъгал защитник 1vs1 откакто е играч на Ливърпул. Нали го взехме да помогне на Керъл да бележи...5 мача, нито една асистенция, за гол да не говорим.

haha

Мнениеот haha » 18 сеп 2011 22:30

Pupper_ написа:Да! Всички, с които се подписа през лятото, са по-добри от тези, с които се раздели Ливърпул, следователно ги харесвам! Меси ли очаквахте да купим? Айде стига с този негативизъм. Подкрепяйте отбора, дори и когато губи. Дори и днес, след тази трагична игра срещу Тотнъм!

Адам по-добър от Мейрелеш и Акуилани?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 18 сеп 2011 22:34

haha написа:

Адам по-добър от Мейрелеш и Акуилани?

За мен да ;)

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 18 сеп 2011 22:36

Цялата трансферна политика до момента е насочена към "британизирането" на отбора.Засега според мен,с оглед на резултатите,това е по-скоро неуспешно.Което не значи непременно,че нещата в бъдеще няма да се оправят.Не трябваше да се продават Мейрелеш и Акуилани-за Челси и Милан стават,а за Ливърпул-не,странна логика.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 18 сеп 2011 22:47

Фен съм на Юнайтед, но не знам какво негодувате от новите в състава. Ливърпул разполага с доста добър отбор. 2 грешки в трансферната политика бих откроил на Кени - даването на 30+ млн. паунда за дървото Керъл и продажбата на Мейрелеш. Ливърпул има състав за 4-ката, обаче продължавам да си мисля, че като че ли и Кени не става :?

Върни се в “Ливърпул”