Ливърпул - Валенсия

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Re: Ливърпул - Валенсия

Мнениеот david_villa » 05 авг 2011 13:49

Liverpool forever_95 написа:Вия, може да седнем на една маса аз, ти и Кени и да си поговорим на тая тема :mrgreen:

Може, и без това тая тема не е от най-вълнуващите. :mrgreen:
Споделете кои ще са отстъстващите за "Пуул" в този мач. "Валенсия" излиза с най-доброто и вероятно ще има много смени, а вече са уредили и Каналес като играч на тима.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 05 авг 2011 13:57

Прогноза не мога да дам. Зависи с какъв състав ще излязат и двата отбора.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 05 авг 2011 15:21

david_villa написа: Споделете кои ще са отстъстващите за "Пуул" в този мач.

Шкъртел,Джерард,Лейва,Суарес и Пачеко.Други май няма.

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 05 авг 2011 15:55

Лукас не почна ли вече да тренира?

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 05 авг 2011 16:09

Лукас е спряган за трансфер и около него в скоро време няма нищо интересно. А и предвид отсъствието на Шкъртел е време да видим как стои в сърцето на отбраната нашата юноша Мартин Кели, който според мен ще има бляскаво бъдеще. На десния фланг се справяше великолепно, сега е наред да оценим и играта му на позицията, на която по принцип е.

Моята прогноза е : 2:2 ; 2:1

Победата може да е само при добра игра, но по-скоро бих заложил на едно добро равенство.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 05 авг 2011 16:22

liv_fc написа:Лукас не почна ли вече да тренира?

Би трябвало от понеделник да тренира.Според мен на 5 6 дни тренировки едва ли ще го видим в игра.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 05 авг 2011 16:45

liverpool96 написа:Лукас е спряган за трансфер и около него в скоро време няма нищо интересно. А и предвид отсъствието на Шкъртел е време да видим как стои в сърцето на отбраната нашата юноша Мартин Кели, който според мен ще има бляскаво бъдеще. На десния фланг се справяше великолепно, сега е наред да оценим и играта му на позицията, на която по принцип е.

Моята прогноза е : 2:2 ; 2:1

Победата може да е само при добра игра, но по-скоро бих заложил на едно добро равенство.

Престанете да слагате Мартин Кели като централен ! Силата му е на десния бек ,има голяма крачка ,добра скорост и добро центриране ,както и афинитет към атаката ,тия му качества трябва да се използват и както виждаме Кени го налага имено там като втори вариант на Джонсон.Явно не си гледал мача срещу турците, когато игра като централен ,но не се представи на ниво.За мача с Валенсия очаквам отново да имаме проблеми ,след като не взехме тая седмица никой за проблемните ни постове.Като изключим слабото ни представяне в защита,не може да не ни направи впечатление и това ,че вече трети мач подред за цяло първо полувреме имаме по един удар във противниковата врата ,даже срещу Хъл мисля ,че нямахме и един !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 05 авг 2011 16:52

styopa написа:Би трябвало от понеделник да тренира.Според мен на 5 6 дни тренировки едва ли ще го видим в игра.

Ами според мен ще започне титуляр и ще излезе на почивката примерно. За разлика от другите той лятото игра на Копа Америка и не би трябвало да е излязал толкова от форма ;)

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 05 авг 2011 17:39

liv_fc написа:
styopa написа:Би трябвало от понеделник да тренира.Според мен на 5 6 дни тренировки едва ли ще го видим в игра.

Ами според мен ще започне титуляр и ще излезе на почивката примерно. За разлика от другите той лятото игра на Копа Америка и не би трябвало да е излязал толкова от форма ;)

Да,но Бразилия рано отпадна.Ако не се лъжа е почивал две седмици и сега на няколко дни да го пуснем титуляр...
Ще видим,може пък да съм в грешка.

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 05 авг 2011 17:52

styopa написа:
liv_fc написа:

Да,но Бразилия рано отпадна.Ако не се лъжа е почивал две седмици и сега на няколко дни да го пуснем титуляр...
Ще видим,може пък да съм в грешка.

Зависи от доста неща. Според мен, тъй като ще е титуляр срещу котките, ако е здрав, Кени ще го пусне, за да натрупа някоя друга минута

Върни се в “Ливърпул”