liverpool96 написа:Лукас е спряган за трансфер и около него в скоро време няма нищо интересно. А и предвид отсъствието на Шкъртел е време да видим как стои в сърцето на отбраната нашата юноша Мартин Кели, който според мен ще има бляскаво бъдеще. На десния фланг се справяше великолепно, сега е наред да оценим и играта му на позицията, на която по принцип е.
Моята прогноза е : 2:2 ; 2:1
Победата може да е само при добра игра, но по-скоро бих заложил на едно добро равенство.
Престанете да слагате Мартин Кели като централен ! Силата му е на десния бек ,има голяма крачка ,добра скорост и добро центриране ,както и афинитет към атаката ,тия му качества трябва да се използват и както виждаме Кени го налага имено там като втори вариант на Джонсон.Явно не си гледал мача срещу турците, когато игра като централен ,но не се представи на ниво.За мача с Валенсия очаквам отново да имаме проблеми ,след като не взехме тая седмица никой за проблемните ни постове.Като изключим слабото ни представяне в защита,не може да не ни направи впечатление и това ,че вече трети мач подред за цяло първо полувреме имаме по един удар във противниковата врата ,даже срещу Хъл мисля ,че нямахме и един !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.