Ливърпул привлече Стюърт Даунинг

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Awesome
Контакти:

Re: Ливърпул привлече Стюърт Даунинг

Мнениеот Awesome » 14 юли 2011 11:52

Е, явно се взима с основната за него задача да доставя центрирания на Керъл в наказателното поле.
Според мен 20 милиона паунда изглеждат твърде много за него в този момент.
Да Ви е честит...
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

solomon1kane
Контакти:

Мнениеот solomon1kane » 14 юли 2011 13:33

супер :lol:
до сега всички привлечени от Kenny са класни играчи
ако успеят да вземат
Gary CAHILL + Leighton BAINES + Adam JOHNSON :P

Fantasmagoriev
Контакти:

Мнениеот Fantasmagoriev » 14 юли 2011 14:08

Трябва ни само ляв бек, централен защитник не ни трябва, щото Агер е много добър за мене, а Карагър макар, че е на годинки все още може да играе добре. Има поне още 1 сезон игра...
YNWA [offtopic]Фен съм на Ливърпул и Ювентус.[/offtopic] FORZA JUVE
The best there was, the best there is, the best there ever will be-
LIVERPOOL F.C.!!!

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 14 юли 2011 14:55

Fantasmagoriev написа:Трябва ни само ляв бек, централен защитник не ни трябва, щото Агер е много добър за мене, а Карагър макар, че е на годинки все още може да играе добре. Има поне още 1 сезон игра...

Агер ми е голям любимец, но за съжаление много често се контузва и да разчитаме на него за целия сезон е малко рисковано.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 14 юли 2011 16:03

Честито , сега един ляв бек и сме твърдо в ТОП4 :!:
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Carragher
Контакти:

Мнениеот Carragher » 14 юли 2011 16:56

А бе,много съм доволен да ви кажа...сега само трябва да оправим защитата(най-вече отляво,че там куца доста работата.Друго,друго-няма да е лошо още един нападател...поне дълга скамейка да имаме,а някой знае ли нещо повече за Мата? :roll: :roll: :roll:
His name is Luis Suarez,
He wears the famous Red
I just can't get enough, I just can't get enough
He scores a goal and the Kop go wild
and I just can't seem to get enough SUAREZ
der der der der der der ... Luis Suarez

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 15 юли 2011 07:56

С такива играчи които купиха това лято единствения начин по който ще се опитват да стигат до гол е с изритани топко от Рейна или Карагър към Керъл пък каквото стане . :shock: :?

Fantasmagoriev
Контакти:

Мнениеот Fantasmagoriev » 15 юли 2011 08:53

Alexx написа:С такива играчи които купиха това лято единствения начин по който ще се опитват да стигат до гол е с изритани топко от Рейна или Карагър към Керъл пък каквото стане . :shock: :?

Айде да ми обясниш как ще стане тая работа? Ти гледал ли си мач на Блекпул с Чарли Адам... Гледал ли си мач на Ливърпул със Спиъринг, Сжерард, Суарез дори и Керъл, а и още хора...
Айде сега си задай въпроса кой би Ман Юнайтед с 3 на 1...
YNWA [offtopic]Фен съм на Ливърпул и Ювентус.[/offtopic] FORZA JUVE
The best there was, the best there is, the best there ever will be-
LIVERPOOL F.C.!!!

Потребителски аватар
npeckyy
Контакти:

Мнениеот npeckyy » 16 юли 2011 02:24

За какво винаги трябва да се намеси някой фен на друг отбор в нашите форуми особенно тези които се мислят за големи фенове на Ман Ю .. гледайте си вашите форуми какво коментирате нашите

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 16 юли 2011 15:07

Извинявай, но и в нашия пишат фенове на други отбори. Все пак това е общ форум, а не точно предназначен само за Ливърпул.

Просто не мога да ви разбера радоста от това,че сте взели играч като Даунинг който дори нашия Валенсия е по-техничен и има повече финтове.Валенсия поне има един финт - рязко бутане на топката напред, бърза крачка и центриране. Мога да изброя поне 10 крила които Ливърпул можеше да вземе и са по-добри от него и още повече които са по-добри от него, но Ливърпул не могат да ги вземат(скъпи са или не искат да напуснат отборите си).

Чарли Адам пък не виждам какво му е уникалното ? В Англия има по-добри атакуващи халфове от него - Сеск,Лампард,Туре,ВДВ,Модрич,Джерард. Сравни Адам с примерно Шави и Иниеста ? Или Кака ? Ми Кака струва 30 млн.(толкова поне се говори в медиите,че искат Реал),а Даунинг е 20 т.е. с какво Даунинг се доближава до класата на Кака ?

Хендерсън го исках в Юнайтед, но като видях как резервата на Барса и по - точно играча във втория отбор на Барса (Тиаго Кантара) му счупи кръста на няколко пъти се отказах от мнението,че е чак толкова добър. Е това ще е основен играч във вашия отбор,но този основен играч бе направен за смях от играч от резервния отбор на Барса ...

Върни се в “Ливърпул”