Сравнете Фернандо Торес и Луис Суарес

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shomba14
Контакти:

Re: Сравнете Фернандо Торес и Луис Суарес

Мнениеот shomba14 » 05 юли 2011 13:09

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dFz4V-1Uies[/youtube]

Видеото казва всичко! ;)
Изображение

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 05 юли 2011 15:16

Торес направи много за Ливърпул, много ни радва,но начина по който ни напусна беше обиден... Сега имаме Суарез,който е по-млад има много бъдеще в него и сега се радваме на неговите голове,асистенции и т.н. След това което направи Торес съм притеснен за Суарез,че може да ме разочарова някой ден по същият начин... дано не е просто наемник и да се превърне в истинска легенда на ФК Ливърпул! :)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 юли 2011 15:28

Суарез е по-комплексен играч ;) и може да играе на повече постове,докато Торес освен на върха на атаката, не го виждам на друг пост ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Carragher
Контакти:

Мнениеот Carragher » 05 юли 2011 17:25

Вижте,няма какво да се лъжем-Суарез е просто класа,енергия,креативен със страхотна мисъл в играта си.Торес е готов,завършен нападател,уникален в игра 1 срещу 1 с перфектен завършващ удар...Това е от мене :roll:
His name is Luis Suarez,
He wears the famous Red
I just can't get enough, I just can't get enough
He scores a goal and the Kop go wild
and I just can't seem to get enough SUAREZ
der der der der der der ... Luis Suarez

Потребителски аватар
CFC
Контакти:

Мнениеот CFC » 05 юли 2011 17:30

shomba14 написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dFz4V-1Uies[/youtube]

Видеото казва всичко! ;)

Точно пък това видео не казва абсолютно нищо! Пост-нал си го като нещо, което най-добре отговаря на твоите виждания. Но до колко обективни са те? На практика сравняваш играта им през последния половин-един сезон, което лично за мен (без да се обиждаш), е крайно смехотворно.
Кариерите и на двамата ще траят много повече време. Има възможност нещата да се преобърнат в полза на по-слабия днес. Но аз не съм злопаметен - нека и двамата се скъсват да вкарват.
"John Terry is the captain of all team captains, he was born with the captain's armband on his arm." - Carlo Ancelotti.

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 05 юли 2011 20:34

Торес беше уникален преди операцията, тоест преди година и половина. От втората част на сезон 2009-2010 е повече от посредствен. Испания спечели световната титла ВЪПРЕКИ Торес, а не благодарение на него. Този футболист имаше доста надменни изказвания по отношение на Ливърпул. След РЮА каза, че сравнява нивото на футбола, който играе националния и клубния му отбор и че Ливърпул имал още много неща да подобрява. Тогава защо не сравни своето представяне с това на Вия? Може би защото ще види, че е петорно по-неефективен от сънародника си.

В момента Суарез е по-добрият футболист от двамата. Ако сравняваме Торес преди 2 години и уругваеца сега, нещата щяха да са по-различни. Все пак да не забравяме, че Суарез има изигран половин сезон с отбора на Ливърпул и самият факт, че е сравняван с най-добрия футболист на "мърсисайдци" за последните години е достатъчно красноречив.

Потребителски аватар
npeckyy
Контакти:

Мнениеот npeckyy » 05 юли 2011 20:58

Преди операцията и преди да напълнее Торес според мен беше най-добрия централен нападател,но сега не мисля ,че влиза и в топ 10 на най-добрите нападатели , доколкото Суарез - само хубави впечатления ми е оставил дано не направи същото като бившата деветка : ).Смятам,че в момента Суарез е с класи над Торес и е допринесъл мн повече за Ливърпул втория полу-сезон,отколкото Торес за Челси ..

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 05 юли 2011 21:55

На мен лично Суарес ми е по-симпатичен, тъй като когато топката е в краката му очаквам да стане всичко. Торес е по-завършен нападател и му трябва време, за да обработи топката както трябва, докато Суарес е по-пъргав и бърз. А и сравненията между двамата са доста нелепи. Торес беше другояче преди операцията си (мисля че на коляното). Наистина очаквах с нетърпение дуото Торес-Суарес, но явно съм си останал с очакванията. Двамата са съвсем различни типажи и си е просто безсмислено да ги сравняваш. Всеки изповядва различен стил игра. Нека изчакаме Суарес да направи три сезона както Торес, като тогава ще е по-удачно да ги сравняваме, предвид приноса им към отбора.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 юли 2011 22:03

На мен лично,Суарез ми е любимец.Следя му изявите от около 3 години насам,още когато отиде в Аякс и много исках да дойде в Челси,но уви не стана.Та относно Суарез мога да кажа,че е страхотен футболист и както писах и в по-горния си пост е по-комплексния играч от двамата.Вкарва много,но също така и изработва много голове.Може да играе на няколко позиции(по двете крила,на върха на атаката а така също и зад нападателите).Единствения му недостатък е че си изкарва много смешни картони(дано при вас не е така).Другото което е,Суарез дойде в много подходящ и добър момент както за Ливърпул,така и за самия футболист.Докато при Торес нещата се развиха по точно обратния сценарий.Първо започнаха проблемите между човека който го доведе на Анфийлд,Рафа Бенитез и старите собственици на клуба,след това му дойдоха и контузиите,последвани и от напускането на Бенитез от мениджърския пост в Ливърпул и назначаването на Рой Ходжсън.За спада на формата му или голям принос има и сагата около продажбата на клуба и неясното бъдеще на болшнството на футболистите.Всички си спомняме на кое място в класирането беше Ливърпул по това време и в каква форма бяха повечето футболисти на клуба.Е при така стеклите се обстоятелства е нормално да иска да напусне.Може би нямаше доверие и на новото ръководство :roll: незнам,но сам си направи избора,а и от тази сделка Ливърпул спечелиха немалко пари ;) До тук добре,уж всички лоши събития от последните 6-8 месеца от престоя му на Анфийлд бяха зад гърба му,само че като дойде в Челси,хвана отбора в най-голямата си криза от 10-15 години насам и вместо да си подобри формата,която до този момент беше трагична,той влезе в още по-голяма дупка.Та в общи линии това е приликата и разликата между двамата :) Дано през новия сезон и двамата радват феновете на клубовете ,в които играят и да вкарват много голове,АМА МНООООООООГО :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 05 юли 2011 22:11

CTAHKO написа:На мен лично,Суарез ми е любимец.Следя му изявите от около 3 години насам,още когато отиде в Аякс и много исках да дойде в Челси,но уви не стана.Та относно Суарез мога да кажа,че е страхотен футболист и както писах и в по-горния си пост е по-комплексния играч от двамата.Вкарва много,но също така и изработва много голове.Може да играе на няколко позиции(по двете крила,на върха на атаката а така също и зад нападателите).Единствения му недостатък е че си изкарва много смешни картони(дано при вас не е така).Другото което е,Суарез дойде в много подходящ и добър момент както за Ливърпул,така и за самия футболист.Докато при Торес нещата се развиха по точно обратния сценарий.Първо започнаха проблемите между човека който го доведе на Анфийлд,Рафа Бенитез и старите собственици на клуба,след това му дойдоха и контузиите,последвани и от напускането на Бенитез от мениджърския пост в Ливърпул и назначаването на Рой Ходжсън.За спада на формата му или голям принос има и сагата около продажбата на клуба и неясното бъдеще на болшнството на футболистите.Всички си спомняме на кое място в класирането беше Ливърпул по това време и в каква форма бяха повечето футболисти на клуба.Е при така стеклите се обстоятелства е нормално да иска да напусне.Може би нямаше доверие и на новото ръководство :roll: незнам,но сам си направи избора,а и от тази сделка Ливърпул спечелиха немалко пари ;) До тук добре,уж всички лоши събития от последните 6-8 месеца от престоя му на Анфийлд бяха зад гърба му,само че като дойде в Челси,хвана отбора в най-голямата си криза от 10-15 години насам и вместо да си подобри формата,която до този момент беше трагична,той влезе в още по-голяма дупка.Та в общи линии това е приликата и разликата между двамата :) Дано през новия сезон и двамата радват феновете на клубовете ,в които играят и да вкарват много голове,АМА МНООООООООГО :)

Не знаеш колко много си прав. Аз също следя изявите на Суарес от доста време и на Световното в ЮАР направи фурор. Един Неймар, Пасторе или Агуеро ще Ви решат проблемите в нападение. Наистина, дано да радват феновете и двамата нека бележат много.

Върни се в “Ливърпул”