Евентуален заместник на Керъл в Ливърпул?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Евентуален заместник на Керъл в Ливърпул?
Не желая заместник на Керъл.Фен съм му още от периода му в Нюкасъл и много го исках в Ливърпул,то пък взе че стана.Анди беше доста време контузен,кажи речи през втория полусезон нямаше как да влезне в оптимална форма.Сигурен съм обаче,че тази година ще е сред водещите голмайстори!
Дани Пачеко спокойно може да го замести , Дирк Каут може да играе и като нападател.А и без него се видя че има повече движение в играта ни , но от този сезон според мен Керъл ще мачка яко 

[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
- Контакти:
Никой в момента не може да го замести.Той е уникален. Не знам защо не го харесвате, но за мен той е единствен в момента и рано или късно ще го покаже. Все пак има 2 гола за Пул в 2 мача. Не знам какво не му харесвате
- Neftochimic1892
- Контакти:
Има едно 1 годишно момче в некъф немски отбор , може да го вземем и като Керъл се откаже , тъкмо ще е на 17-18 ... 

Neftochimic1892 написа:Има едно 1 годишно момче в некъф немски отбор , може да го вземем и като Керъл се откаже , тъкмо ще е на 17-18 ...
Еми идеално, вземаме го на 1 годинка, развиваме го, обучаваме го и Керъл като стане на 35-6 ще можем да го налагаме. Е това е далновидна политика за бъдещето. Вече от яслите трябва да ги трансферираме срещу един кашон памперси и няколко биберона

-
единсон кавани от наполи...със суарес ще къртят наред!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
- Контакти:
За хорицата от първата страница...
(Извинявам се за думите, които ще използвам ама вие си го заслужихте)
Ей, тъпанари, аз нали ви казах, че това си е лично мое мнение, който иска да пише нещо друго да го напише, а не да ме плюе, който ще ме плюе да върви на майната си!!! Написах ви, че това е мое мнение, и вие можете да изразявате своето в тази тема!!! Но защо ме обиждате?! Ами Керъл за мен е слаб играч!!! Казах, че ще е добър ако дойде Адам!!! И съм се постарал да напиша тема и идва някакъв педе**с и ми казва да си гледам работата! Ми кажи ми като човек, като ДжониУолкър! Той е единствения, който във всичките ми теми, колкото и безумни да са не ме обиждаше за разлика от някой дървета! Тегля ви една майна накрая и се махам! Айде отваряйте шампанското!!!
(Извинявам се за думите, които ще използвам ама вие си го заслужихте)
Ей, тъпанари, аз нали ви казах, че това си е лично мое мнение, който иска да пише нещо друго да го напише, а не да ме плюе, който ще ме плюе да върви на майната си!!! Написах ви, че това е мое мнение, и вие можете да изразявате своето в тази тема!!! Но защо ме обиждате?! Ами Керъл за мен е слаб играч!!! Казах, че ще е добър ако дойде Адам!!! И съм се постарал да напиша тема и идва някакъв педе**с и ми казва да си гледам работата! Ми кажи ми като човек, като ДжониУолкър! Той е единствения, който във всичките ми теми, колкото и безумни да са не ме обиждаше за разлика от някой дървета! Тегля ви една майна накрая и се махам! Айде отваряйте шампанското!!!
YNWA [offtopic]Фен съм на Ливърпул и Ювентус.[/offtopic] FORZA JUVE
The best there was, the best there is, the best there ever will be-
LIVERPOOL F.C.!!!
LIVERPOOL F.C.!!!
- liverpool96
- Контакти:
Според мен трябва да му се даде малко време. На мен лично не ми е много симпатичен и не го възприемам като играч, който може да реши даден двубой. Все пак, формата, която показваше в Някасъл беше много добра. Нормално е след тежка контузия, извадила те от терените за 3-4 месеца да свикваш в началото. Не може още в първият си мач да очакваме от него да направи хеттрик.
-
Заместник на Керъл на тоя етап ? Та той сега дойде ..нека да направи една добра подготовка момчето , да работи повече за подобряване на техниката и бързината си. А що се отнася за още един класен нападател за мен той е задължителен ..за да има конкуренция в атака и Кени да има по голям избор в офанзивен план.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
- Контакти:
Сега четох, че сме щели да вземаме Касано от Милан... Не знам за какво ни е, но както ти каза хубаво е да разполагаме с много футболисти на всеки пост...
YNWA [offtopic]Фен съм на Ливърпул и Ювентус.[/offtopic] FORZA JUVE
LIVERPOOL F.C.!!!
LIVERPOOL F.C.!!!