Мач без значение. Играчите в предния мач с Тотнъм показаха, че не искат 5-тото място и съответно не им се играе в ЛЕ. Наистина ще е интересно да видим, ако Тотнъм сгреши, дали "Мърсисайдци" ще потърсят победата. За мен нашите ще играят ганкиното.
Прогноза: 0:0
Астън Вила-Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
- SuperSpurs
- Контакти:
Re: Астън Вила-Ливърпул
Liverpool forever_95 написа:Мач без значение. Играчите в предния мач с Тотнъм показаха, че не искат 5-тото място и съответно не им се играе в ЛЕ. Наистина ще е интересно да видим, ако Тотнъм сгреши, дали "Мърсисайдци" ще потърсят победата. За мен нашите ще играят ганкиното.
Вероятността Тотнъм да сгреши е 90%. Те така играят срещу изпадащите отбори....примери много от този сезон. Мисля имат 1 победа от 10 мача срещу подобни съперници. Но и да сгрешат 99% ще играят за ЛЕ защото са водачи в листата за Феър Плей а Англия има допълнително отпуснато място. И на Тотнъм не им се играе в ЛЕ след като вкусиха от ШЛ, но за мен би било полезно там да обиграват млади футболисти и да държат щастливи такива, които не са титуляри. Пък и да свикват да се борят на няколко фронта, че тази година тази им неопитност (както и некадърността на нападателите) им коства 4-тото място.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you
-
- Контакти:
SuperSpurs написа:Liverpool forever_95 написа:Мач без значение. Играчите в предния мач с Тотнъм показаха, че не искат 5-тото място и съответно не им се играе в ЛЕ. Наистина ще е интересно да видим, ако Тотнъм сгреши, дали "Мърсисайдци" ще потърсят победата. За мен нашите ще играят ганкиното.
Вероятността Тотнъм да сгреши е 90%. Те така играят срещу изпадащите отбори....примери много от този сезон. Мисля имат 1 победа от 10 мача срещу подобни съперници. Но и да сгрешат 99% ще играят за ЛЕ защото са водачи в листата за Феър Плей а Англия има допълнително отпуснато място. И на Тотнъм не им се играе в ЛЕ след като вкусиха от ШЛ, но за мен би било полезно там да обиграват млади футболисти и да държат щастливи такива, които не са титуляри. Пък и да свикват да се борят на няколко фронта, че тази година тази им неопитност (както и некадърността на нападателите) им коства 4-тото място.
Не им се играе в ЛЕ

Но все пак от толкова години само веднъж сте участвали там. Така че, напротив, хвърляйте всичко в ЛЕ, за да имате шанс да спечелите трофей, защото имате само 2 трофея на Уефа. Предвид, че не сте от този тип отбори (Ливърпул, Юнайтед и т.н), които редовно си играят ШЛ, ЛЕ е невероятна сцена за изява за вас.

Всички прогнозират 2-ка този мач
Аз ще кажа 1-ца поне да е по интересно.Арсенал си го отнесоха от Вила , така,че се надявам и Ливърпул да си го отнесе

Deluxx написа:Всички прогнозират 2-ка този мачАз ще кажа 1-ца поне да е по интересно.Арсенал си го отнесоха от Вила , така,че се надявам и Ливърпул да си го отнесе
Aз прогнозирах X

P.S. SuperSpurs, мисля че все още класацията по fairplay се води от Челси пред Фулам и после Тотнъм, но може да бъркам.
LIVERPOOL RULZZ
- SuperSpurs
- Контакти:
Вероятността Тотнъм да сгреши е 90%. Те така играят срещу изпадащите отбори....примери много от този сезон. Мисля имат 1 победа от 10 мача срещу подобни съперници. Но и да сгрешат 99% ще играят за ЛЕ защото са водачи в листата за Феър Плей а Англия има допълнително отпуснато място. И на Тотнъм не им се играе в ЛЕ след като вкусиха от ШЛ, но за мен би било полезно там да обиграват млади футболисти и да държат щастливи такива, които не са титуляри. Пък и да свикват да се борят на няколко фронта, че тази година тази им неопитност (както и некадърността на нападателите) им коства 4-тото място.[/quote]
Не им се играе в ЛЕ
Да не би всяка година да са редовни участници в ШЛ, както Ливърпул? Тази година за сефте вкусихте ШЛ, хареса ви закачката, да се борите с големите, това ми е ясно.
Но все пак от толкова години само веднъж сте участвали там. Така че, напротив, хвърляйте всичко в ЛЕ, за да имате шанс да спечелите трофей, защото имате само 2 трофея на Уефа. Предвид, че не сте от този тип отбори (Ливърпул, Юнайтед и т.н), които редовно си играят ШЛ, ЛЕ е невероятна сцена за изява за вас.
[/quote]
Неее, не сме всяка година в ШЛ за мое съжаление. И да, имаме 2 купи на УЕФА и 1 на КНК. Имаме и един загубен финал. Но чета изказвания и на мениджъра и на футболисти и на фенове и никой не държи на ЛЕ за да може да се съсредоточат в борбата в първенството догодина. Та вярвай ми ЛЕ не е невероятна сцена за изява. Аз лично бих искал да играем и да я спечелим, макар не колкото ФА къп например. Както и да е - догодина чудо трябва да стане за да може Ливърпул или Тотнъм да се намеша в 4-ката. И шанса е Арсенал да се издъни. Казвам го със съжаление, защото твоя отбор ми е къде къде по-симпатичен от тези в настоящата 4-ка.
Не им се играе в ЛЕ

Неее, не сме всяка година в ШЛ за мое съжаление. И да, имаме 2 купи на УЕФА и 1 на КНК. Имаме и един загубен финал. Но чета изказвания и на мениджъра и на футболисти и на фенове и никой не държи на ЛЕ за да може да се съсредоточат в борбата в първенството догодина. Та вярвай ми ЛЕ не е невероятна сцена за изява. Аз лично бих искал да играем и да я спечелим, макар не колкото ФА къп например. Както и да е - догодина чудо трябва да стане за да може Ливърпул или Тотнъм да се намеша в 4-ката. И шанса е Арсенал да се издъни. Казвам го със съжаление, защото твоя отбор ми е къде къде по-симпатичен от тези в настоящата 4-ка.
- SuperSpurs
- Контакти:
crazy_one написа:Deluxx написа:Всички прогнозират 2-ка този мачАз ще кажа 1-ца поне да е по интересно.Арсенал си го отнесоха от Вила , така,че се надявам и Ливърпул да си го отнесе
Aз прогнозирах Xи така с твоята 1-ца мачът стана троен, както повечето на Ливърпул
P.S. SuperSpurs, мисля че все още класацията по fairplay се води от Челси пред Фулам и после Тотнъм, но може да бъркам.
Ето линка към инфото от Sky Sports - http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 51,00.html
Ето и част от текста:
Uefa have confirmed that England have been awarded an extra Europa League place.
At the moment Spurs top this league, with Fulham and Blackpool also in close contention.
But as it stands Mark Hughes' side would be the beneficiaries as Tottenham would already qualify for the Europa League from finishing in fifth.
- Mighty Reds
- Контакти:
Мисля, че Ливърпул ще завършат сезона с победа, независимо от "двойката" на Вила над силно демотивирания Арсенал през уикенда.
А за (не)участието в ЛЕ - пак казвам, Ливърпул не е място за кръчмарски сметки, Краля не е ханджия, за да минава по тънката лайсна относно кой турнир е важен и кой - второстепенен. Където и да играе Ливърпул под негово ръководство, сигурен съм, че излезлите на терена ще се раздават на max. Има млади момчета, резерви, излизащи от контузии, които могат да носят тежестта от евентуалното (илюзиорно на този етап) евроучастие.
Но всеки си има мнение по този въпрос.
А за (не)участието в ЛЕ - пак казвам, Ливърпул не е място за кръчмарски сметки, Краля не е ханджия, за да минава по тънката лайсна относно кой турнир е важен и кой - второстепенен. Където и да играе Ливърпул под негово ръководство, сигурен съм, че излезлите на терена ще се раздават на max. Има млади момчета, резерви, излизащи от контузии, които могат да носят тежестта от евентуалното (илюзиорно на този етап) евроучастие.
Но всеки си има мнение по този въпрос.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
SuperSpurs, защо да е много трудно Ливърпул да влязат отново в четворката догодина? Виж, Ман Сити ще дебютират в ШЛ и ще им е доста натоварена програмата. Ние ще си играем за първенството и домашните купи и всичко се оправя. Иначе пожелавам ви все пак успех в ЛЕ догодина, защото срещу Бирмингам няма да сгрешите, а и дори да сгрешите, не се знае дали Ливърпул ще спечели. 

4:4 като и четирите за Вила са на Бент и той става голмайстор