Трудна работа е да ги привлечат "червените" !
Със сигурност и други мощни финансово отбори са им хвърлили око ...
Ливърпул се прицели в три френски звезди
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: Ливърпул се прицели в три френски звезди
Ako успеем да вземем Лорис ще е супер, но мисля че той ще остане в Лион още няколко сезона, което от една страна не е лошо защото съм фен и на Лион 
Сако за мен не си заслужава защото има по-добри играчи и мисля приоритет на Ливърпул трябва да са английските футболисти.
Yann M'Villa е добър футболист, но имайки предвид интереса на други големи клубове за него, не си заслужава да се хвърлят много пари. Не се знае дали ще се приспособи на стила на Премиершип и затова мисля е по-разумно да се направи трансфер на играч който вече играе в Англия.

Сако за мен не си заслужава защото има по-добри играчи и мисля приоритет на Ливърпул трябва да са английските футболисти.
Yann M'Villa е добър футболист, но имайки предвид интереса на други големи клубове за него, не си заслужава да се хвърлят много пари. Не се знае дали ще се приспособи на стила на Премиершип и затова мисля е по-разумно да се направи трансфер на играч който вече играе в Англия.
LIVERPOOL RULZZ
Би било доста добре ако ги вземем и тримата 
П.П.: ПСЖ са отказали 15 милиона евро от Арсенал, като искат около 20....очаква се скоро и Ливърпул да се намеси

П.П.: ПСЖ са отказали 15 милиона евро от Арсенал, като искат около 20....очаква се скоро и Ливърпул да се намеси

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
-
- Контакти:
Има тема за селекцията.
liverpool/viewtopic.php?f=24&t=77997
liverpool/viewtopic.php?f=24&t=77997
Феновете на Ливърпул бойкотират "Сън".
-
- Контакти:
първо:новината е от парцала сън,второ:къде пише,че рейна си заминава,за да вземем лорис? трето:ако не вземем кейхил и адам,тогава може да говорим за м'вила и сакхо.извод:поредната партенка...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Тази "новина" гледам вече е по всички медии, а всъщност произлиза от една класация на 10-те най-търсени играчи от Лига 1, като ние сме свързани със всичките!
Интересно е, че за единствения, който поне за мен беше неизвестен (БЛЕЗ МАТЮИДИ, ПОЛУЗАЩИТНИК, СЕНТ ЕТИЕН) имаше специално мнение от Комоли, който всъщност е причината и да ни набъркват като Арсенал покрай всичко френско.
Специално за центъра и/или лявата зона аз ще съм доволен да вземем континентален играч, защото все пак и прекаленото британизиране (което не е факт реално) не е на много хубаво.
Интересно е, че за единствения, който поне за мен беше неизвестен (БЛЕЗ МАТЮИДИ, ПОЛУЗАЩИТНИК, СЕНТ ЕТИЕН) имаше специално мнение от Комоли, който всъщност е причината и да ни набъркват като Арсенал покрай всичко френско.
Специално за центъра и/или лявата зона аз ще съм доволен да вземем континентален играч, защото все пак и прекаленото британизиране (което не е факт реално) не е на много хубаво.
Това са спекулации според мен големи! Ако трябва да избирам между френски халф и Чарли Адам предпочитам шотландеца!
Най-много искам Адам за другите нямам представа. Лятото ще видим какво ще се случи! Мисля,че ни чака едно много интересно лято! 

Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!!

Ако е истина , ще е зле.Стига с тези французи
Най добре да дадем пари за Иънг , Адам и Енрике.А франсетата на заден план.

[offtopic]
[/offtopic]
[offtopic]
[/offtopic]

[offtopic]