Ливърпул-Спарта Прага

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Ливърпул-Спарта Прага

Мнениеот metodito » 21 фев 2011 14:10

Пражани имаха супер добри положения в първият мач. Ако бяха били с 2 гола разлика... Като не се възползваш от шансовете си, няма начин да си победител. Моята прогноза: 3-0, да речем два на Джерард и един на Мейрейеш.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 21 фев 2011 14:13

Европа е сцената на Ливърпул. Ливърпул е най-опасен в Европа. Ние сме добър турнирен отбор и поради този факт ни обягва ВЛ. Все нещо не ни достига, докато в Европа сме в стихията си. И аз съм притеснен, и аз мисля, че може да отпаднем поради факта, че нищичко не играхме в Прага. За цял мач нямахме точен удар...за което си има и обясними причини като например Нгог, Аурелио, Лукас и Макси. Но мач с мач не си прилича. Сега играем в Англия, сцената е митичния Анфийлд. Ливърпул продължава.
Прогноза: 1, 1:0 (2:1)

YNWA
Последна промяна от Liverpool forever_95 на 21 фев 2011 14:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 21 фев 2011 14:14

Най - хубавото нещо, което може да се случи на Ливърпул е да отпаднат от Спарта и да се концентрират за борбата за топ 4...ясно е че с тези играчи нямат шанс в ЛЕ...Дори и Кени няма да ги спаси от погром ако попаднат на някой бързо играещ отбор от рода на Зенит, Порто, Леверкузен и безброй още подобни.....
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 фев 2011 14:19

Liverpool forever_95 написа:ЕЗа цял мач нямахме точен удар...за което си има и обясними причини като например Нгог, Аурелио, Лукас и Макси.

Един отбор играе, толкова, колкото му позволи противника. На Ливърпул в момента единственото здраво звено е полузащитата. В защита не стоят добре и добре, че беше Рейна и некадърните чехи. В нападение няма нищо. Явно са решили да я карат габровската (Торес за Суарез... кон за кокошка малко...).
Лично аз ги виждам до четвърт-финал.
Ако защитата и нападателите се представят така, както Рейна и халфовете, нито в Премиършип, нито в ШЛ или ЛЕ ще ги спре някой. ;)
Последна промяна от metodito на 21 фев 2011 14:25, променено общо 3 пъти.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 21 фев 2011 14:20

kingofpop написа:Най - хубавото нещо, което може да се случи на Ливърпул е да отпаднат от Спарта и да се концентрират за борбата за топ 4...ясно е че с тези играчи нямат шанс в ЛЕ...Дори и Кени няма да ги спаси от погром ако попаднат на някой бързо играещ отбор от рода на Зенит, Порто, Леверкузен и безброй още подобни.....

Дрънкаш глупости колега. Напротив. Шансът на Ливърпул е да стигне максимално далеч в ЛЕ. Всички отбори са от нашата черга, дори Порто и Леверкузен. Видяхме ги Леверкузен срещу Щутгарт, биха с 4:2. Не са нещо кой знае какво. Да, Порто в момента летят, но все пак всеки един полет си има своя край. Не са непобедими. Докато във ВЛ Ливърпул няма кой знае какъв шанс за Топ 4 с тези играчи. И все пак пред нас са Челси и Тотнъм. Няма време, кога ще ги гоним?

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 21 фев 2011 14:24

metodito написа:
Liverpool forever_95 написа:ЕЗа цял мач нямахме точен удар...за което си има и обясними причини като например Нгог, Аурелио, Лукас и Макси.

Един отбор играе, толкова, колкото му позволи противника. На Ливърпул в момента единственото здраво звено е полузащитата. В защита не стоят добре и добре, че беше Рейна и некадърните чехи. В нападение няма нищо. Явно са решили да я карат габровската (Торес за Суарез... кон за кокошка малко...).

Прав си, но друг е въпроса, че почти през целия мач играхме без централен нападател, който да поеме топката, да се обърне и да шутира или да се пробва да направи някакъв рейд. Такъв трябваше да е Нгог, но той до 25-тата минута нямаше точно отиграване. Специално се хванах да му броя точните отигравания. Аурелио беше същия. Опитваше се да даде дълъг пас, а всъщност риташе топката така, сякаш я мразеше и само ни пречеше.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 21 фев 2011 14:51

metodito написа:

Лично аз ги виждам до четвърт-финал.
Ако защитата и нападателите се представят така, както Рейна и халфовете, нито в Премиършип, нито в ШЛ или ЛЕ ще ги спре някой. ;)

Какви глупости говориш бе кон за кокошка. Само искам да ги сравниш
Суарез: 2 мача 1 гол 2 греди
Торес: 2 мача 0 гола 0 греди 0 хубави отигравания
Ако може да се каже кон за кокошка по точно за кокошка от тези със златните яйца драги

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 21 фев 2011 14:52

Пропуснах че Суарез за първи път играе на острова докато торес играе вече 3 години сащо има значение така че малко е странно това което пишеш

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 21 фев 2011 14:58

Почвате да гадаете, зоолози такива ;) , коне, кокошки и прочие добитък, показателите на стария ни No.9 са си доста добри, докато при Суарез трябва да поизчакаме да понатрупа мачове и голове (дай Боже - повечко). А и лекичко (всъщност доста :mrgreen: ) отклонявате темичката в посока кой-по-най.
Аз пък мисля, че ще ги треснем, въпреки симпатиите ми към Спарта !!!
2-0 ми се струва достатъчно, предполагам, че Стиви ще понатрупа игрови минутки, както и другите титуляри с оглед гостуването ни на "Ъптън парк" през уикенда.

п.с.Колегата с дългия ник, за теб два мача фундамент за класа на даден играч ли са ?!? :oops:
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”