Пускане на теми(анкета)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- slash1912
- Контакти:
Re: Пускане на теми(анкета)
Гласувам за fearbless !
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- chepishev73
- Контакти:
Rofles написа:[center][/center]
[center]Прогноза:Блекпул 0:3 Манчестър Юнайтед[/center]
Ей така се пуска тема
- chepishev73
- Контакти:
не знам за кой да гласувам - май май е все тая
Успех на Ливърпул - сичко друго е бошлаф
Успех на Ливърпул - сичко друго е бошлаф
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
chepishev73 написа:Rofles написа:[center][/center]
[center]Прогноза:Блекпул 0:3 Манчестър Юнайтед[/center]
Ей така се пуска тема
Така сме свикнали и така ще продължаваме и за напред.
Последна промяна от Liverpool forever_95 на 24 яну 2011 11:18, променено общо 1 път.
- chepishev73
- Контакти:
Момко, от Ливърпул съм откакто Брус Гробелар пазеше на вратата. Тва, че те боли Големия ханш, говори лошо за теб. Щом ти е се тая как ша пускаш темите, що са напъваш тогава? Примера е много добър - що не искаш да си повишиш качеството? За тва казах, че е се тая кой ще ги пуска. Ай сиктир от пишман-фенове
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
chepishev73 написа:Момко, от Ливърпул съм откакто Брус Гробелар пазеше на вратата. Тва, че те боли Големия ханш, говори лошо за теб. Щом ти е се тая как ша пускаш темите, що са напъваш тогава? Примера е много добър - що не искаш да си повишиш качеството? За тва казах, че е се тая кой ще ги пуска. Ай сиктир от пишман-фенове
Момчето си се справя добре и ще продължава така. Поне на мен не ми пука как ще бъде направена темата. И като искаш да направиш образец защо показа как феновете на МЮ си правят темите. Поне да беше на някой друг отбор, а не на тези смешници МЮ. Аз само заради това, че си показал как те си правят темите избухнах така с този израз. Иначе не съм искал да засегна никого. Извинявам се, но изключително много ме подразни това, което стори.
- chepishev73
- Контакти:
Какво като е примера от подфорума на Ман юнайтед? А ако беше от на Челси по-добре ли е? Просто ми хареса как са пуснали темата - тва е. За мен е се тая - аз искам Ливърпул да е на върха
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
chepishev73 написа:Какво като е примера от подфорума на Ман юнайтед? А ако беше от на Челси по-добре ли е? Просто ми хареса как са пуснали темата - тва е. За мен е се тая - аз искам Ливърпул да е на върха
Е и аз това искам. Искам Ливърпул да мачка, естествено. НО просто ако беше от подфорума на Челси или на Реал Мадрид например или на Арсенал. Да, добре. По-нормално щях да го приема. Но при положение че показваш от подфорума на Юнайтед, няма как да не се подразня, още повече, след като техните фенчета идват в нашия форум и злорадстват. И просто не искам да има нищо в нашия форум, свързано с МЮ.
- chepishev73
- Контакти:
И тая омраза ще ни закопае - ОБИЧАЙ ТВОЯ ОТБОР - НЕДЕЙ ДА МРАЗИШ ДРУГИТЕ
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
chepishev73 написа:И тая омраза ще ни закопае - ОБИЧАЙ ТВОЯ ОТБОР - НЕДЕЙ ДА МРАЗИШ ДРУГИТЕ
Аз не мразя толкова МЮ, колкото техните фенове. Отбора на МЮ не ми е приятен, но нищо не ми е сторил на практика и просто няма как да ми стори. Разбираш ли? НО просто феновете им са под всякаква критика. И затова избухнах така в този момент. Аз малко кибритлия си падам и мога лесно да се подразня за нещо.