"Би Би Си": Юрген Клоп заменя Рой Ходжсън в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Re: "Би Би Си": Юрген Клоп заменя Рой Ходжсън в Ливърпул

Мнениеот Love_ » 02 яну 2011 14:28

Ballancee написа:Склонен съм по-скоро да не повярвам на тази новина ти ,ако си на мястото на Клоп би ли загърбил отбор , добре функциониращ като Борусия при това зимен първенец , горе доло почти шампион и да отиде в Ливърпул макар и за повече пари ? Пък и той едвали ще издържи на Английската действителност , по-скоро назначете Кени Далглийш.

Разбира се, че няма да отиде освен ако Ливърпул не му е мечтаната длъжност. Добър треньор ще намерят лятото, зимата едва ли (освен О'Нийл)
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 яну 2011 14:33

Liverpool forever_95 написа:
Tommi написа:Този вече окончатело ще ви довърши, това го запомнете :mrgreen: Вчера писах кои треньори биха се справили в Ливърпул, но в медиите не се споменават техните имена за възможни заместници на Ходжсън, така че ви чакат тежки времена :)

И кои биха се справили? Я ми кажи. ;)

Нали ти казах, че съм ги написал черно на бяло, но явно не ти се търси в другата тема :lol: Мартин Йол, Марсело Биелса, Жан Тигана, а сега се сещам и за още двама подходящи треньори - Франк Рийкард и Луис Арагонес. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 02 яну 2011 14:33

Тази мечтана длъжност може да се превърне във пълен кошмар , понеже нали се сещаш ,че всички ще креснат ,че искат мигновенни резултати а, той дали ще ги донесе моментално е под въпрос. В момента който и треньор да отиде там ще се чувства под огромно напрежение , едно е да тренираш юноши и да ги налагаш както прави във Борусия пък съвсем друго е да вдигнеш самочувствието на звезди като Джерард , Торес , Рейна , Карагър , Коул и останалите и да ги накара да си повярват.

Потребителски аватар
SteveG-8
Контакти:

Мнениеот SteveG-8 » 02 яну 2011 14:53

Поне изчакайте края на сезона!
Liverpool - since 1892

Потребителски аватар
gushtera
Контакти:

Мнениеот gushtera » 02 яну 2011 14:57

Лично за мен на Ливърпул му трябва мениджър, не само треньор, човек като САФ или Венгер, който да може да мотивира и да ротира състава и да може да подбира правилните играчи за отбора.Искрено се надявах това да е Бенитес, но не се получи...

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 02 яну 2011 15:02

Ballancee написа:Тази мечтана длъжност може да се превърне във пълен кошмар , понеже нали се сещаш ,че всички ще креснат ,че искат мигновенни резултати а, той дали ще ги донесе моментално е под въпрос. В момента който и треньор да отиде там ще се чувства под огромно напрежение , едно е да тренираш юноши и да ги налагаш както прави във Борусия пък съвсем друго е да вдигнеш самочувствието на звезди като Джерард , Торес , Рейна , Карагър , Коул и останалите и да ги накара да си повярват.

Да така е.Обаче в момента пък има други плюсове.Състава ни не е кой знае колко лош.Ако се подреди като хората предвид и програмата можем да влезем в добър ритам.Няколко поредни победи могат да променят доста неща(най-малкото от към самочувствие).Другото което е при нас харесат ли те хората си бетонираш поста от всякъде.

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 02 яну 2011 15:44

тоя смешник не го понасям вече .... за клоп не съм сигурен ,че ще успее да постигне не6то във В.Л. :?

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 02 яну 2011 16:02

АБСУРДНО Е ДОРИ ДА СИ МИСЛИТЕ МОМЧЕТА ЧЕ КЛОП ЩЕ НАПУСНЕ ЛИДЕРА В БУНДЕСЛИГАТА НА ПОЛУСЕЗОНА!
Ако спечели титлата може и да смени клуба под предлог ново предизвикателство, чужда култура ала бала (общо взето става дума винаги за повече пари, но такива са обосновките нали). А специално за Дортмунд Клоп има уникалния шанс тази година да ги направи шампиони, отбор който не е ставал такъв от доста години мисля. А и публиката на Борусия не е за подценяване, определено най-великата в Германия а със сигурност и една от най-великите в Европа въобще. Затова не вярвам да пропусне такъв шанс и да тръгне към пълния с проблеми в момента Ливърпул, който ако изпусне евроучастието до края на сезона (което е доста вероятно с оглед на сегашното състояние) така или иначе ще го изгони още лятото.
А иначе вие този проблем с мениджъра си го имате от доста време. Най-големия смешник и надценен треньор Рафа Бенитез, който където и да иде ще бъде изритан за няколко месеца просто защото е некадърен, успя да ви измъчи само и единствено благодарение на един финал на Лигата спечелен само и единствено със огромен късмет след най-абсурдния обрат в историята на футбола. И просто Рафа си използва този подарак от съдбата нищо повече... По време на престоя му Ливърпул си остана посредствен отбор без нито една спечелена друга купа и с един финал пак за Лигата след доста съмнителни голове срещу Челси тогава мисля ако не бъркам. Но както и да е.... Дано най-накрая си намерите точния човек да ви вдигне на крака защото е кофти да гледаш един от грандовете на английския футбол в такава агония. Мисля ако на Рийкард му се даде време ще ви пасне идеално.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 02 яну 2011 16:14

Еми принципно всичко е възможно.Ако има реален интерес(което малко ме съмнява де) няма да е кой знае колко учудващо пък и да дойде.Да наистина титлата в Германия е почти готова,но все пак парите винаги променят ситуацията.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 02 яну 2011 16:43

Няма да стане тази работа...особено сега!!!А на нас ни трябва нов мениджър незабавно!!!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Ливърпул”