daredevil написа:Liverpool forever_95 написа:daredevil написа:Ми не беше ли късметлийски пак ве ? Рикушет който попадна на главата на стиви мамин сладин. Нормално е в края на мача малък отбор на Съндерланд да се нас*ре, но вие и без тва не вкарахте, в тактично пуснатото ви 8-минутно продължение.
Бил отбор за трофей - СМЯХ
През 80-те може и да е бил, сега обаче не е и няма да бъде никога, отбор на миналото.
ОМГ!!! Ще бъде и още как. И не е бил само до 80те. Не забравяй 2005 и малко по-рано взехме Лига Европа(бивша УЕФА). Така че само трябва да се махнат янките, Рой скоро може да бъде уволнен и да бъде назначен по-добър треньор и малко пари за трансфери и всичко ще се оправи.
1 Голяма титла за 20 години - be my guest.
Карайте я все така.
И кой ще е тоя по-добър треньор, на пазара в момента няма нищо качествено, О'Нийл ли ?
Че той Бенитез е по-добър и от двамата.
1 голяма титла за 20 години ли...

Ми какво ще кажеш за Реал , който от незнам си кога неможе да прескочи 1/8 финалите и Челси, който няма титла на Европейските шампиони все още... голем финансор ресурс ама.... на нас просто ни трябват нови собвственици, които поне да построят стадиона новия и да дават пари поне за 3 добри трансфера и може би по-добър тренер! Съгласен съм с колегите,че май си голям комлексар... Там където е текло,пак ще тече!
LIVERPOOL FOREVER!!!