Ливърпул-Арсенал (Официална тема)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул-Арсенал (Официална тема)
1:2 с 2 гола на вашата черна котка Аршавин 
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ
- Cesc Fabregas
- Контакти:
vrajdebec написа:Дано Ел Ниньо се отпуши срещу Арсенал 4е ве4е не се издържа...!
единствения вариант Ел Ниньо да се отпуши срещу Арсенал е, ако има запек, най-сетне да го пусне, докато гледа мача от ложата.
Най-вероятно няма да играе.
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Очаквам победа за Арсенал, при това лесна! Пул са с нов треньор и неговите виждания за играта се различават от тези на Рафа! Съответно на футболистите на отбора ще им трябва поне малко време, за да се адаптират към новият треньор и неговите изисквания. А и Пул загубиха няколко важни играча, докато Арсенал си запазаха отбора + капита си, който им е най-важният играч!
За капак като се сетя за кошмарната форма на Торес по време на световното (той изобщо ще играе ли в този мач, май пак беше контузен) и не виждам как мърсисайдци ще победят Арсенал!
Прогноза 2:4
За капак като се сетя за кошмарната форма на Торес по време на световното (той изобщо ще играе ли в този мач, май пак беше контузен) и не виждам как мърсисайдци ще победят Арсенал!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
megan fox написа:Очаквам победа за Арсенал, при това лесна! Пул са с нов треньор и неговите виждания за играта се различават от тези на Рафа! Съответно на футболистите на отбора ще им трябва поне малко време, за да се адаптират към новият треньор и неговите изисквания. А и Пул загубиха няколко важни играча, докато Арсенал си запазаха отбора + капита си, който им е най-важният играч!
За лесна победа може да си мечтаеш само
- Belov_sa6a
- Контакти:
Ливърпул - Арсенал 2:1
очаквам победа за Ливърпул . Арсенал има доста кадрови проблеми и нямат шанс за победа .
очаквам победа за Ливърпул . Арсенал има доста кадрови проблеми и нямат шанс за победа .
САМО ЦСКА И ЛИВЪРПУЛ !
В навечерието на това дерби нашият отбор е загадка - имаме нов треньор, неясна схема, недотам изяснен титулярен състав... лично на мен ми е интересно да видя как без значителни кадрови промени в защита (с изключение на Дани Уилсън) ще изглежда тя под ръководството на Ходжсън. Миналият сезон особено при статичните положения тя беше безобразна и оттам дойдоха и бедите ни. Освен това и в нападение не съм сигурен дали Торес и Каут ще играят и дали ще бъдат партньори в атака или Каут отново ще бъде по крилото.
От отговорите на тези въпроси ще зависи много изхода на неделния мач, но все пак заради суперформата на Капитана, кадровите проблеми на Арсенал и скептичното ми мнение относно стабилността на нашата защита, прогноза:
От отговорите на тези въпроси ще зависи много изхода на неделния мач, но все пак заради суперформата на Капитана, кадровите проблеми на Арсенал и скептичното ми мнение относно стабилността на нашата защита, прогноза:
[center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]
Наистина страхотно начало в Англия.....Арсенал имат проблеми с трима от своите играчи ,затова залагам твърдо за любимия отбор от Ливерпул 
Късмет на всички
Късмет на всички
http://bgprognozi.info/ - Най - добрите футболни прогнози
spoko ,pi4ove.6te im varnem za onova 4:4.jalna im maika na artileristite.no da imame predvid 4e s/u tqx naposledak igraem mn trudno.YNWA
Proteccao написа:За лесна победа може да си мечтаеш самоТорес не беше в кошмарна форма, а беше контузен.
Не мечтая за такива глупости - просто не ми пука! Дреме ми на к*ра за Арсенал! В интерес на истината от двата отбора Пул са ми далеч по-симпатични, но просто не вярвам да вземат нещо от този мач... - дано да греша!
А колкото до Торес... по време на световното той вече беше възстановен от контузията си и БЕ в кошмарна форма! Да, слабата му форма бе последствие от контузията му, но все пак си беше бездарно слаб!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]