Карлтън Коул в Ливърпул ?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Proteccao
Контакти:

Re: Карлтън Коул в Ливърпул ?

Мнениеот Proteccao » 12 авг 2010 14:06

styopa написа:Нали Броутън каза че имаме 15 млн паунда за харчене плюс парите от продажби.
Предвид че за сега сме горе долу на нулата би трябвало да има финансов ресурс за нападател.Още повече че Ходжсън скоро каза че иска нападател.
Иначе честно казано не ми се вярва да пристигне кой знае какво голямо име.По скоро нещо като Карлтън Коул...

Доста далеч сме от нулата. Играчите които Ливърпул закупиха са Шелви - 1.75 млн паунда, Дани Уилсън - 2 млн паунда и Кристиан Поулсен за 4.75 млн паунда. Общо са похарчени 8.5 млн. Играчите които сме продали са Риера - 5 млн паунда и Бенаюн - 5.5 млн паунда - Общо 10.5 млн. Тоест според моите изчисления в момента би трябвало Рой Ходжсън да разполага със 17 милиона за трансфери

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 12 авг 2010 14:10

Така би трябвало да е, но колко е истина, че Янките са дали 15 млн паунда за трансфери е друг въпрос.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 12 авг 2010 14:30

Proteccao
Идеята ми беше че за сега с трансферите сме горе долу на нулата и остават предварително обещаните 15 млн. паунда.Така че би трябвало да имаме пари за нападател. ;)
Щом Ходжсън си каза че сме на пазара за нападател явно има все някакъв финансов ресурс...

Proteccao
Контакти:

Мнениеот Proteccao » 12 авг 2010 14:37

Мисля, че освен нападател имаме нужда и от ляв бек, тъй като Инсуа най-вероятно ще бъде продаден. Също така и ще трябва да се привлече десен бек, защото Деген беше даден под наем и няма играч, който евентуално да замести Глен Джонсън

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 12 авг 2010 14:43

Фабио Аурелио остава, а като алтернатива и за десен, и за ляв защитник - Мартин Кели :) , мисля, че тази година Рой ще му даде на този момък шанс за изява.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 12 авг 2010 14:55

Аз залагам че Агер ще си е титуляр в ляво,а Аурелио,Кели или Уилсън ще са резервни варианти. ;)

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 12 авг 2010 15:08

styopa написа:Аз залагам че Агер ще си е титуляр в ляво,а Аурелио,Кели или Уилсън ще са резервни варианти. ;)

Има логика в словата ти, още Рафа правеше опити да го налага в последния сезон като ляв защитник, нищо чудно Рой да продължи тая тенденция.
Специално за Кели, мисля, че ще е опция за Джонсън, щото и той си пада малко или много fragile ;)
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 12 авг 2010 15:21

Определено опциите са много. Все пак да не забравяме, че Инсуа също не е продаден още. Сагата с Фиорентина пропадна, след нея имаше спекулации и за Дженоа, но и те пропаднаха. Определено има опции пред Ходжсън и то много. Точно за това ще е интересен новия сезон. На какъв отбор ще разчита, какъв ще е облика, какъв ще е стила, ще залага ли на млади... въпроси много...отговорите ще валят от неделя :)

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 12 авг 2010 15:33

За мен проблема е централния нападател.Прекалено много се разчита на Торес,а резервните опции са още прекалено млади футболисти.Иначе по другите линии горе-долу са добре нещата..

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 12 авг 2010 15:42

Ами и там опции има много. Вярно е, че никой от тях няма да се представя като Торес, но според мен Кайт, Бабел, Йованович и Нгог могат да се представят достойно там. Много зависи как ще се работи с тях. Лично за мен Карлтън Коул няма нужната класа и единственото което представя е физика. Мисля, че Ходжсън може да извади максимума от резервните нападатели както стори във Фулъм със Замора. Пък и сега нали пристигна австралийския гуру т.е. Торес вече ще се контузва по 1 път на 6 години :)

Върни се в “Ливърпул”