Евентуални трансфери на Ходжсън

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Re: Евентуални трансфери на Ходжсън

Мнениеот d-o-d-o » 14 юли 2010 14:56

Gil-galad написа:
Mighty Reds написа:За Тайво, а и за повечето желани от 'Пуул играчи, мерак показва Хари Реднап с парите в ръка, егати кофтито ситуация.
Аз лично се радвам за Паул Шарнър (с доста богат опит за ВЛ от Уигън), ако подпише разбира се, слуха за Ашли Йънг от Вила,тревожа се от запитването за Щефан Кислинг от Леверкузен и за Алу Диара от Бордо, направо съм ужасен от интереса към оня Гаян ли беше от Рен (20 млн паунда) ...
Стивън Дефур - ОК, Жервиньо е в графата "надцакване", а там сме голи и боси.
Искрено се надявам на Рафа Ван Дер Ваарт, дори и само заради хубавата Силви :oops: , но се съмнявам много.

п.с.Апропо, за Дани Мърфи - мисля, че колкото и да е вехт, ще има место за него на Анфийлд, всички помним успешния престой на Гари МакАлистър, който беше в залеза на кариерата си

Чекакво те тревожи за Кислинг и Гиян....Кислинг направи супер сезон в Леверкузен, ръстов играч, може да играе с глава...верно пропуска му срещу Уругвай не говори много добре за него....а Гиян се представи супер на световното, с добра физика, добре играе с глава...ако стане някой от тея 2 трансфера, аз лично предпочитам Гиян, но няма да върна Кислинг....Но с парите които разполагаме е много трудно....

Рой Ходжсън разполага с 15мил. паунда за трансфери към този бюджет ще прибави печалбата от продажбите на Масчерано,Бабел,Риера,Лейва и Инсуа поне за тях има оферти и се говори че ще бъдат продадени
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 14 юли 2010 14:57

Gil-galad написа:Чекакво те тревожи за Кислинг и Гиян....Кислинг направи супер сезон в Леверкузен, ръстов играч, може да играе с глава...верно пропуска му срещу Уругвай не говори много добре за него....а Гиян се представи супер на световното, с добра физика, добре играе с глава...ако стане някой от тея 2 трансфера, аз лично предпочитам Гиян, но няма да върна Кислинг....Но с парите които разполагаме е много трудно....

Кислинг си е нападател тип "Пити Крауч"(нищо лично, харесвам си го Дългуча), но всяко 2-ро докосване на топката се свири фаул, верно, спретна забележително представяне, но първенство с първенство не си приличат, а и сезон със сезон също така, а за Гиан ме тревожи най-вече ... споменатата цена от 20 млн, което при всички случай е безкрайно много за почти прозрачния от тънкост бюджет на 'Пуул.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 14 юли 2010 15:03

Добре нека насоча разговора в една друга посока,за тези играчи разбрахме че някой стават,някой не,то е ясно тааа кой предпочитате да заиграе с фланелката на Ливърпул - Гиан , Кислинг или да се върне Крауч защото е ясно че ако Торес остане няма да може да е цял сезон здрав за жалост
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 14 юли 2010 15:03

Gil-galad написа:Ми Стивън Дефур е дефанзивен халф, който да замести Масчерано при евентуална продажба, и доколкото имам наблюдения върху него се представя доста добре....На Тайе Тайво аз лично много бих се зарадвал...играч тип Рийзе...млад и перспективен, добре се включва в атака и много силен ляв крак.....За жервиньо нямам почти никакви наблюдения така че не мога да дам мнение....На мен лично ми се иска да видя в отбора играчи като, ван дер Ваарт, Хамшик, Арда Туран, Раул Мейрелеш, можеби Подолски, Ромеу Лукаку, някой централен защитник от типа на Бруно Алвеш...а също така има перспекривни играчи като Мамаду Сакхо(централен защитник) от ПСЖ или Муса Сисоко(дефанзивен халф) от Тулуза...но това са играчи на по 20 години и има още да растат......Но това всичко е в сферата на фантазията с оглед на средствата с които разполага отбора в момента :) Но за в бъдеще кой знае :)

Говориш малко наизуст...
Тайво е на 30 години, може да е млад и перспективен играч само за отбори като Милан. За Жервиньо доста добър и нестандартен нападател, един от най-класните във Франция и наистина има интерес от Ливърпул. Сако от ПСЖ го водят като бъдещето на защитата на Франция, но всъщност е доста нестабилен защитник, прави елементарни грешки, тази година си беше отбелязал страшно левашки гол за купата срещу Гингам. Сисоко наистина е добър халф и много се шуми около него, искан от редица клубове в Европа.
Това ти го казвам като запален фен на тема френски футбол и Лига 1. ;)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 14 юли 2010 15:04

Mighty Reds написа:
Gil-galad написа:Чекакво те тревожи за Кислинг и Гиян....Кислинг направи супер сезон в Леверкузен, ръстов играч, може да играе с глава...верно пропуска му срещу Уругвай не говори много добре за него....а Гиян се представи супер на световното, с добра физика, добре играе с глава...ако стане някой от тея 2 трансфера, аз лично предпочитам Гиян, но няма да върна Кислинг....Но с парите които разполагаме е много трудно....

Кислинг си е нападател тип "Пити Крауч"(нищо лично, харесвам си го Дългуча), но всяко 2-ро докосване на топката се свири фаул, верно, спретна забележително представяне, но първенство с първенство не си приличат, а и сезон със сезон също така, а за Гиан ме тревожи най-вече ... споменатата цена от 20 млн, което при всички случай е безкрайно много за почти прозрачния от тънкост бюджет на 'Пуул.

И аз харесвам Робота.....но си прав...затова казах че Гиан по ми харесва, но проблема при него е само цената....иначе всички щесе съгласим че е добър нападател....Ние нямаме играч който да играе отляво....или сега Йванович ще играе там.....много ми се искаше да вземем Мата ама май няма да стане....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 14 юли 2010 15:05

Ха, ами Пити сякаш ми е на сърце най-много, а и цената за връщането му ще е най-малка :)

много ми се искаше да вземем Мата ама май няма да стане....

Мата - ядец, но пък се подновява интереса към Банега, поне така мернах в официалния.
А и онова алчно създание Джо Коул искало било 120 хилки на седмичка и не кандисало на 80-те предложени му така щедро от 'Пуул
Последна промяна от Mighty Reds на 14 юли 2010 15:07, променено общо 2 пъти.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 14 юли 2010 15:05

Gil-galad написа:
Mighty Reds написа:

И аз харесвам Робота.....но си прав...затова казах че Гиан по ми харесва, но проблема при него е само цената....иначе всички щесе съгласим че е добър нападател....Ние нямаме играч който да играе отляво....или сега Йванович ще играе там.....много ми се искаше да вземем Мата ама май няма да стане....

Мата до колкото знам е спазарен за Барселона

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 14 юли 2010 15:06

boys85 написа:
Gil-galad написа:Ми Стивън Дефур е дефанзивен халф, който да замести Масчерано при евентуална продажба, и доколкото имам наблюдения върху него се представя доста добре....На Тайе Тайво аз лично много бих се зарадвал...играч тип Рийзе...млад и перспективен, добре се включва в атака и много силен ляв крак.....За жервиньо нямам почти никакви наблюдения така че не мога да дам мнение....На мен лично ми се иска да видя в отбора играчи като, ван дер Ваарт, Хамшик, Арда Туран, Раул Мейрелеш, можеби Подолски, Ромеу Лукаку, някой централен защитник от типа на Бруно Алвеш...а също така има перспекривни играчи като Мамаду Сакхо(централен защитник) от ПСЖ или Муса Сисоко(дефанзивен халф) от Тулуза...но това са играчи на по 20 години и има още да растат......Но това всичко е в сферата на фантазията с оглед на средствата с които разполага отбора в момента :) Но за в бъдеще кой знае :)

Говориш малко наизуст...
Тайво е на 30 години, може да е млад и перспективен играч само за отбори като Милан. За Жервиньо доста добър и нестандартен нападател, един от най-класните във Франция и наистина има интерес от Ливърпул. Сако от ПСЖ го водят като бъдещето на защитата на Франция, но всъщност е доста нестабилен защитник, прави елементарни грешки, тази година си беше отбелязал страшно левашки гол за купата срещу Гингам. Сисоко наистина е добър халф и много се шуми около него, искан от редица клубове в Европа.
Това ти го казвам като запален фен на тема френски футбол и Лига 1. ;)

Ако си запален фен на френския футбол моля те да не се изказваш повече преди да се ограмотиш.....Тайво е максимум на 24 години ;) ;) ;) Иначе шегичката ти за Милан беше много добра.... :lol: :lol: :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 14 юли 2010 15:06

d-o-d-o написа:Мата до колкото знам е спазарен за Барселона

Е да де....затова ме е яд :D

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 14 юли 2010 15:07

Mighty Reds написа:Ха, ами Пити сякаш ми е на сърце най-много, а и цената за връщането му ще е най-малка :)

Ммм дааа като се замисля Питър Крауч е в сърцата на по-голямата част от феновете ;)

Върни се в “Ливърпул”