Какво ще се случи с Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Re: Какво ще се случи с Ливърпул

Мнениеот gilento93 » 02 май 2010 13:22

T.Henry14 написа:
gilento93 написа:нали когато ливърпул спечели ШЛ през 2005 бяха 5ти.обаче играха в ШЛ на мястото на евертън.сега няма логика фулъм да са извън ШЛ и да играят там само защото са спечелили ЛЕ.ама един приятел ми каза,че шахтьор като са спечелили купата на уефа миналата година и са играли в ШЛ.но те бяха шампиони на страната си и май директно се класираха за групите :roll:

И Ливърпул и Евертън играха в ШЛ през 2005 в кфалификацийте, Евертън отпадна, а Пуул влезнаха в групите!
Шахтьор бяха шампиони на страната си, затова играха в ШЛ

евертън май не играха.федерацията по футбол в англия направи същото като БФС с левски,като отстрани Цска от ШЛ.и аз бях сигурен,че шахтьор бяха шампиони и заради това бяха в групите на ШЛ

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 02 май 2010 13:25

Love_ написа:
gilento93 написа:нали когато ливърпул спечели ШЛ през 2005 бяха 5ти.обаче играха в ШЛ на мястото на евертън.сега няма логика фулъм да са извън ШЛ и да играят там само защото са спечелили ЛЕ.ама един приятел ми каза,че шахтьор като са спечелили купата на уефа миналата година и са играли в ШЛ.но те бяха шампиони на страната си и май директно се класираха за групите :roll:

Това, което аз знам е, че спечелиш ли УЕФА отиваш в групите на ШЛ дирекно. Ако това е така 4тия в Англия няма да играе в ШЛ !

Мнодо си зле! Никога победителя в Лига Европа (Купа на УЕФА както му беше по-старото име или купа на панаирните градове ако щеш) не е влизал директно в групите на ШЛ, даже не се е класирал в турнира на ШЛ само защото е спечелил Лига Европа!!! :) :) :) Друг е въпросът ако носителя на Лига Европа се класира в ШЛ като завърши на място в шампионата даващо му това право! Анадъмо!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 май 2010 13:28

gilento93 написа:
T.Henry14 написа:

И Ливърпул и Евертън играха в ШЛ през 2005 в кфалификацийте, Евертън отпадна, а Пуул влезнаха в групите!
Шахтьор бяха шампиони на страната си, затова играха в ШЛ

евертън май не играха.федерацията по футбол в англия направи същото като БФС с левски,като отстрани Цска от ШЛ.и аз бях сигурен,че шахтьор бяха шампиони и заради това бяха в групите на ШЛ

На предишната страница съм ви написал защо Ливърпул играха в ШЛ, затова няма смисъл да спорите. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 02 май 2010 13:29

pehopeho написа:
Love_ написа:

Това, което аз знам е, че спечелиш ли УЕФА отиваш в групите на ШЛ дирекно. Ако това е така 4тия в Англия няма да играе в ШЛ !

Мнодо си зле! Никога победителя в Лига Европа (Купа на УЕФА както му беше по-старото име или купа на панаирните градове ако щеш) не е влизал директно в групите на ШЛ, даже не се е класирал в турнира на ШЛ само защото е спечелил Лига Европа!!! :) :) :) Друг е въпросът ако носителя на Лига Европа се класира в ШЛ като завърши на място в шампионата даващо му това право! Анадъмо!

Не знам "умнико" може и да си прав. Това аз помня, като са говорили по ТВ. Възможно и да съм разбрал нещо грешно. Но за мене това е естествено, като победиш в Лига Европа да ти се даде шанс в ШЛ ! Изглежда според УЕФА не е !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 02 май 2010 13:29

Tommi написа:Ако спечелиш ЛЕ мисля, че не се класираш за ШЛ. Когато Ливърпул спечелиха ШЛ, следващия сезон играха в турнира на мястото на шампиона на Ейре, защото ирландците сами им отстъпиха това право. Затова започнаха квалификациите от първи кръг (защото ирландците са с малък коефициент), а в групите бяха с Челси. След това УЕФА прие правило, че шампионът в ШЛ, ако не се класира за следващия сезон, играе на мястото на последния отбор от своята държава ( в Англия това е четвъртият отбор).

Това вече ще означава, че ако Фулъм спечели Лига Европа и не си осигури участие в турнира посредством шампионата, или ФА къп, или Карлинг къп, което и ще стане трябва да участват в Лига Европа на мястото на последния имащ право от шампионата! Така ли да го разбирам?
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!

vladimir0v
Контакти:

Мнениеот vladimir0v » 02 май 2010 13:31

не

ебати глупендерите са някои хора.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 02 май 2010 13:31

Иначе по-принцип е добра идея победителят от ЛЕ да участва следващия цикъл директно в групите на Шампионската лига :lol: така повечето големи отбори които не са се класирали в четворката на първенствата си,ще имат стимул да не подценяват турнира и да се хвърлят със всички сили в мачовете

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 02 май 2010 13:32

И като гледам класирането, кой ще е пре...ия отбор-Ливерпул или Евертън? Пул е 7-ми, а карамелите са 8-и? Естествено ако крайното класиране е токова.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 май 2010 13:33

pehopeho написа:
Tommi написа:Ако спечелиш ЛЕ мисля, че не се класираш за ШЛ. Когато Ливърпул спечелиха ШЛ, следващия сезон играха в турнира на мястото на шампиона на Ейре, защото ирландците сами им отстъпиха това право. Затова започнаха квалификациите от първи кръг (защото ирландците са с малък коефициент), а в групите бяха с Челси. След това УЕФА прие правило, че шампионът в ШЛ, ако не се класира за следващия сезон, играе на мястото на последния отбор от своята държава ( в Англия това е четвъртият отбор).

Това вече ще означава, че ако Фулъм спечели Лига Европа и не си осигури участие в турнира посредством шампионата, или ФА къп, или Карлинг къп, което и ще стане трябва да участват в Лига Европа на мястото на последния имащ право от шампионата! Така ли да го разбирам?

Това го знам със сигурност за ШЛ, а не знам дали УЕФА приеха такова правило и за Купата на УЕФА ( вече Лига Европа).
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

vladimir0v
Контакти:

Мнениеот vladimir0v » 02 май 2010 13:33

НЯМА ПРЕЕБАН МОМЧЕТА.
НАУЧЕТЕ СЕ ДА ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ.

П.П. Има, Портсмут.

Върни се в “Ливърпул”