Според мен играчите на Ливърпул съвсем скроиха шапката на Рафа. Жалко. Мисля, че ще го уволнят вече след тази загуба.
И имам един въпрос. Тези траверси от Диема, защо за пореден път не излъчват мач на Ливърпул? Миналата седмица в този час, ако не се лъжа, излъчваха супер ботушарите от Уигън и Сток.
Портсмут Ливърпул 19.12.2009 14:45
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Портсмут Ливърпул 19.12.2009 14:45
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Досена ляв халф , а Бенаюн на скамейката.Еми аз не знам вече к'во да кажа ....ако има и капка достойнство вече ще се махне да го е"а в "интелектуалеца"
- deepblue1963
Масчерано-червен картон!
Той отказа да преподпише с клуба и въобще не му дреме къде ще се класира Ливърпул в края на сезона.Какво още да очакваме от него-да си вкара автогол ли?А ако трябва да сме честни-доста посредствено представяне този полусезон от негова страна.Той е в правото си да подпише или не,но и треньорът трябва да реши:има ли такъв играч необходимата мотивация да защитава фанелката на клуба.Един такъв като него,Мъри го караше да гледа видео.Може и да е имал право.Между впрочем вижда се,че и Рейна не е кой знае какво(2 гола от нулев ъгъл-малеее).

Последна промяна от deepblue1963 на 20 дек 2009 09:44, променено общо 1 път.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
-
- Контакти:
На 99 процента бях сигурна, че Ливърпул ще победят Помпи, които се намиратв в зоната на изпадащите. Ето, че са все още в дълбока криза и играят доста зле. Все пак евала на домакините, че не се стъписаха срещу името ливърпул и взеха скъпоценни 3 точки.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
Х очаквах,ама чак загуба...Явно Пуул още са в криза,вчера нищо не играха 

- battlestar31
- Контакти:
ЛЕВСКАРКА написа:На 99 процента бях сигурна, че Ливърпул ще победят Помпи, които се намиратв в зоната на изпадащите. Ето, че са все още в дълбока криза и играят доста зле. Все пак евала на домакините, че не се стъписаха срещу името ливърпул и взеха скъпоценни 3 точки.
Слънце ти си била голям оптимист