Ливърпул - Шампионска лига | Сезон 2025/26г.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Шампионска лига сезон 2025/26г.
Гакпо бе готов за Байерн. Уго ще играе ляво крило, няма да е смяна на Исак. Самият Гакпо ще поиска да напусне, защото няма да получава достатъчно игрови минути. Същото се отнася и за Мака. Къртис и Ендо нямат нищо обшо с Гакпо, но ти как да го разбереш. Вие двамата сте доказани "разбирачи" и царе в плюнките. По-добре не се обаждайте неподготвени. Понкага е цар на грешните прогнози, а Стефчо е просто един чобанин кълнящ в нета. Далече сте от тая игра
- slash1912
- Контакти:
Браво,Сашко титуляр.В събота на обед играем дерби с Евертън,малко ротации са дебре дошли.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
slash1912 написа:Браво,Сашко титуляр.В събота на обед играем дерби с Евертън,малко ротации са дебре дошли.
С неградските очаквам Уго и Конър титуляри и може би Къртис, който от вчера тренира наравно с отбора. Не мисля, че ще има други промени, освен ако Арне не избухне с Леони вместо Конате. Би било перфектен дебют за него, да ги мачка тея гниди
Ливърпул - Атлетико Мадрид | 17.09.2025 | 22:00ч.
Сезона във ВЛ го започнахме успешно, но днес ще трявба да превключим на по-вискои обороти ако искаме да вземем нещо от мача. Ателити и Симеоне са доста опитни в турнира и могат да ни затруднят много сериозно.
Надявам се Исак, да запише успешен дебют!
YNWA
Надявам се Исак, да запише успешен дебют!
YNWA

-
- Контакти:
О , засегнах чуВтсителната душа , на Некое тъпо админче ли е... Ай паднем , ай съм ти **** мамата , познаваче ...
Чака ни тежка битка, Чоло и неговите ръгачи са ми отврат за гледане. Браздата е дълга, така че май най-важното ще е да приключим здрави. Успешен старт е важен, но на мен ми е по-интересен дебюта на Исак. Големи са ми очакванията за тва момче.

Салах си пазел гола и асистенцията за ШЛ. Дано не се отпуснем. Старта е повече от добър.
Значи можело да играем нормален футбол
wolf написа:Значи можело да играем нормален футбол
Към момента, по-скоро доминиращ.

Е, разбира се няма да сме ние ако не ги реанимираме...