ВЛ: Ливърпул - Улвърхямптън 29.12.2019 |18:30| 1-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Neo M
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Улвърхямптън 29.12.2019 |18:30|

Мнениеот Neo M » 28 дек 2019 18:12

LFC06 написа:Вълците надиграха Сити само заради червения картон.Иначе не мисля,че имаха шанс за точки...

Не съм много съгласен с тази част от мнението ти. Не помня дали преди или след мача на Етихад между двата отбора, Боби Борисов спомена, че Нуно Еспирито Санто е вторият мениджър след Клоп, който е взел най-много точки в преки двубои с Гуардиола. Тъй че, ако не бъркам с въпросната статистика, победата на Уулвз не е нито толкова неочаквана, нито се дължи основно на червения картон.

Потребителски аватар
umen
Контакти:

Мнениеот umen » 28 дек 2019 22:49

Труден мач. Надявам се да ги излъжем за Х.

Потребителски аватар
umen
Контакти:

Мнениеот umen » 28 дек 2019 22:50

slash1912 написа:Най ги обичам такива отбори от средата на таблицата-опитват се да играят футбол,без взимането на точки да им е супер належащо.
пето място не е баш в средата на таблицата и то не се стига ако точките не са ти "належащи." Преди 4 годинки 5-тото място беше недостижимо за Ливерпул друже :lol: За 2 сезона много ви пораснаха топките нещо... респект за успехите в ШЛ разбира се.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 28 дек 2019 23:46

umen написа:
slash1912 написа:Най ги обичам такива отбори от средата на таблицата-опитват се да играят футбол,без взимането на точки да им е супер належащо.
пето място не е баш в средата на таблицата и то не се стига ако точките не са ти "належащи." Преди 4 годинки 5-тото място беше недостижимо за Ливерпул друже :lol: За 2 сезона много ви пораснаха топките нещо... респект за успехите в ШЛ разбира се.

Ти си фен на Вълците? :?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 29 дек 2019 05:03

slash1912 написа:
umen написа:

Ти си фен на Вълците? :?

Много е трудно да се каже, след всичките лични местоимения и забележки, които събра само на 4 реда :lol: И респект извади накрая...Объркващо умен излезе :lol: :lol: :lol:

LFC06
Контакти:

Мнениеот LFC06 » 29 дек 2019 11:03

Neo M написа:
LFC06 написа:Вълците надиграха Сити само заради червения картон.Иначе не мисля,че имаха шанс за точки...

Не съм много съгласен с тази част от мнението ти. Не помня дали преди или след мача на Етихад между двата отбора, Боби Борисов спомена, че Нуно Еспирито Санто е вторият мениджър след Клоп, който е взел най-много точки в преки двубои с Гуардиола. Тъй че, ако не бъркам с въпросната статистика, победата на Уулвз не е нито толкова неочаквана, нито се дължи основно на червения картон.

Баш си беше заради картона,иначе си бяха заминали на 100%.А и,ако не беше изненада нямаше коефициента за 1-ца да е над 9.
Формата е временна,класата е вечна!

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 29 дек 2019 15:20

С горния си пост не исках да кажа, че вълците са били фаворити в мача, но ако има отбор в тази лига, извън нашия любим, за който мога да кажа преди мача, че има голяма вероятност да ушие Ман С, то това са Уулвз.
Коефициентите ги зарежи. Наскоро взех един подарък от бет 365 от 2. 37 или нещо подобно за домакинска победа на Уикъмб срещу някакви средняци. Да не говорим колко подобни "подаръци" има от букитата в турнирни мачове.
Иначе имаш право на своето си мнение и няма сега да тръгна насила да ти го променям. Моето виждане по въпроса обаче е друго.

JorkoByrborko69
Контакти:

Мнениеот JorkoByrborko69 » 29 дек 2019 15:58

Надявам се на победа и най-вече пак на хубавата игра от последния ни мач. Оттук нататък всеки следващ мач ще е все по-труден и дано само не ни се падат и само трудни съдии. Има двама, трима от тях в Англия от които ми се драйфа. Миналата година и заради съдии позагубихме и темпо и форма... Стига ни един два мача съдиите да ни ги съсипят, а отделно и ние сами да изпуснем толкова - и КРАЙ, отиваме на кантар за титлата!!! Не отписвайте все още Ман Сити, там са милиардите, там са големите пари , там са и големите далавери. Не, че са кой знае какъв велик отбор(защото извън Англия всеки ги е видял колко струват), но в Англия им се слуша думата и то как... Всички знаем поговорката: Който плаща(тоест налива милиарди в трансфери и заплати) , той поръчва и музиката(тоест звука от съдийската свирка :mrgreen: ).
Прогноза: 2:1 :roll: !

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 29 дек 2019 16:30

LFC06 написа:
Neo M написа:

Баш си беше заради картона,иначе си бяха заминали на 100%.А и,ако не беше изненада нямаше коефициента за 1-ца да е над 9.

Струва ми се, че спорите за нещо за което и двамата сте прави. НеоМ е прав, че преди началото на мача наистина Уулвърхямптън имаха добри шансове да вземат победа на база форма на двата отбора и предните им 3 мача помежду им, а 06 е прав, че с оглед развитието на мача и изоставането на вълците с 0:2, само това, че Сити играха 80 мин с човек по-малко помогна за обрата и тоталното им превъзходство второто полувреме. На мен поне, гледайки отсрани, така ми изглежда дискусията.

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 29 дек 2019 17:21

JorkoByrborko69 написа:Надявам се на победа и най-вече пак на хубавата игра от последния ни мач. Оттук нататък всеки следващ мач ще е все по-труден и дано само не ни се падат и само трудни съдии. Има двама, трима от тях в Англия от които ми се драйфа. Миналата година и заради съдии позагубихме и темпо и форма... Стига ни един два мача съдиите да ни ги съсипят, а отделно и ние сами да изпуснем толкова - и КРАЙ, отиваме на кантар за титлата!!! Не отписвайте все още Ман Сити, там са милиардите, там са големите пари , там са и големите далавери. Не, че са кой знае какъв велик отбор(защото извън Англия всеки ги е видял колко струват), но в Англия им се слуша думата и то как... Всички знаем поговорката: Който плаща(тоест налива милиарди в трансфери и заплати) , той поръчва и музиката(тоест звука от съдийската свирка :mrgreen: ).
Прогноза: 2:1 :roll: !

Улял си се......бая!
Изображение

Върни се в “Ливърпул”