ВЛ: Ливърпул - Арсенал 29.12.2018 |19:30 | 5-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

plmar
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Арсенал 29.12.2018 |19:30 |

Мнениеот plmar » 28 дек 2018 09:58

HoUs4oOL написа:Срещу Брайтън бяха плачевни, особено в защита, буквално бяха плачевни, а втората им линия беше страшно изнесена напред, защо играят така при положение, че и тримата им полузащитници са бавни, не мога да разбера. Срещу нас обаче ще е много различно, мача е троен.

След като горе/долу си писал вместо мен къде го видя тоя троен мач? Среден вратар, боса защита, бавни средни и троен мач? Мача ще с доста голове, над 2.5 но е факт че ние сме, на практика във върхова форма в най - точния момент. Симпатяги са но с тази защита не мисля че имат някакъв шанс.
Изображение

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 28 дек 2018 10:37

Имаме по-класен отбор и трябва да ги победим. Имат проблеми с контузии, като Белярин и Мхитариян са трайно контузени. Предният мач Монреал беше извън състава и е под въпрос. Същото важи и за Мустафи. С оглед на проблемите им, не мисля че ще ни окажат голяма съпротива. Още повече, че техния стил ще пасне идеално на нашата игра. Не са отбор, който ще се затвори 90 мин.
Може би ще започнем с Фабиньо и Милнър като титуляри.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

JorkoByrborko69
Контакти:

Мнениеот JorkoByrborko69 » 28 дек 2018 14:23

cskarcheto92 написа:Имаме по-класен отбор и трябва да ги победим. Имат проблеми с контузии, като Белярин и Мхитариян са трайно контузени. Предният мач Монреал беше извън състава и е под въпрос. Същото важи и за Мустафи. С оглед на проблемите им, не мисля че ще ни окажат голяма съпротива. Още повече, че техния стил ще пасне идеално на нашата игра. Не са отбор, който ще се затвори 90 мин.

Мда, добре ще е с Фабиньо и Милнър, а пък ако е и Шакири пред тях в центъра.....ще бъде СУПЕР ! Ноооо, има едно НО ! Дали обаче така мисли нашия любимец и "неглижеобръснат" тренер Клопич :) !? неговите любимци Вайналдум и Стреса(лично за мен най-слабите ни 2играча в центъра) къде ще са тогаз ???? Опасявам се от труден мач, но дано за пореден път съм на грешно мнение !

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 28 дек 2018 15:13

JorkoByrborko69 написа:
cskarcheto92 написа:Имаме по-класен отбор и трябва да ги победим. Имат проблеми с контузии, като Белярин и Мхитариян са трайно контузени. Предният мач Монреал беше извън състава и е под въпрос. Същото важи и за Мустафи. С оглед на проблемите им, не мисля че ще ни окажат голяма съпротива. Още повече, че техния стил ще пасне идеално на нашата игра. Не са отбор, който ще се затвори 90 мин.

Мда, добре ще е с Фабиньо и Милнър, а пък ако е и Шакири пред тях в центъра.....ще бъде СУПЕР ! Ноооо, има едно НО ! Дали обаче така мисли нашия любимец и "неглижеобръснат" тренер Клопич :) !? неговите любимци Вайналдум и Стреса(лично за мен най-слабите ни 2играча в центъра) къде ще са тогаз ???? Опасявам се от труден мач, но дано за пореден път съм на грешно мнение !

Понко почна да дава прогнози за победа, ти почна да проглеждаш (и похвално да си признаваш). Има надежда ;)
Hala Madrid

mykacu
Контакти:

Мнениеот mykacu » 28 дек 2018 15:51

Alisson

TAA - Lovren - VvD - Robertson

Wajnaldum - Fabinho - Milner

Sallah - Firmino - Mane

Мисля, че така в средата ще имаме пълна доминация, а напред "въртележката", която Клоп опитва последните мачове съвсем ще обърка защитата им. Като добавим и атакуващите бекове, мисля че ще постигнем желания резултат. При липса на шанс, ще можем да реагираме със силни козове от пейката.

Потребителски аватар
equilibrum
Контакти:

Мнениеот equilibrum » 28 дек 2018 15:59

JorkoByrborko69 написа:
Ponko написа:Разбира се.... за два от най-важните мачове... тия от ФА съвсем изпушиха. На бас, че не разглеждат симулации на играчи от другите отбори...

Съвсем вярно е! Доскоро съдиите си правеха гъргара с нашите футболисти: При всяко единоборство на нападателите ни с противникови играчи или си затваряха очи за явно нарушения или просто свиреха обратни фалове !!! А и нашите - вместо да падат когато някой явно се опитва да ги фаулира.... те се дърпат и продължават да стоят да се борят да тичат .... Имахме много тежки мачове в това отношение - тогава когато съдията свири несправедливо и си набележи някой погрешно , че не пада от фаул а симулира, тогава мача става "тежък"..за този играч !!!.....
Не знам дали ви е направило впечатление как играят например халфове, защитници и дори нападателите на прехваления "Сити" - ми за тях е достатъчно и най-лекия контакт с тях, и те милите падат като подсечени дървета...., а когато атакуват противниковия играч след загубена топка -винаги извършват нарушение....ТОВА ИМ Е ПРАВИЛО НОМЕР 1 !!! Гледал съм оня с меките китки Рахимчо, той е толкова мръсен играч , че ме е срам , че е бивш наш играч ! Пада като цирков клоун , а когато атакува противник за топка е безкрайно груб, всяко негово влизане е за картон !!! Нашите е време да се поучат НА ТИЯ НЕЩА, трябва да умеят да играят твърдо но на границата на позволеното... , И ако има и най-малък опит за наръшение на правилата към тях, трябва да падат както и когато трябва... Не казвам , че трябва да играем извън правилата и да мамим, и всички да приличат на клоуна Неймар например, но едно "авторитетно" падане никога не е излишно. Харесва ми в това отношение как се държи на терена Шакири...Умее хем да създава впечатление за здрав борбен и чист футбол , хем пък винаги когато го фаулират пада "професионално" и си печели нарушението!!! Ето за това говоря... Клоп на тия неща май повечето играчи не ги учи , а трябва... , и вместо да дава луди пари за треньори по тъчове, да дава пари за треньори по "акробатично" и ефективно ,но безопасно падане...хехехе... както и за прилагане на твърда игра обаче на границата на позволеното.... ТОВА СИ Е ФАКТОР КОЙТО НА СЕЗОН МОЖЕ ДА ДОКАРВА ПОНЕ ОЩЕ 8-10 ТОЧКИ НА ОТБОРА ОТГОРЕ !!!

Ти с каква трева си се напушил? Кой изобщо взема на сериозно палячовските ти изцепки? Смятам, че Ливърпул ще победи с лекота отбора на Арсенал, защото сега са набрали инерция. Ще очаквам с интерес мача с МАНСИТИ. Тогава ще си проличи, дали заслужавате титлата тази година, въпреки, че има доста мачове и могат да се случат много "въртележки", защото и Тотнъм и МАНСИТИ, и Челси и мю, и да не забравяме Арсенал също са в "играта". Желая ви успех срещу Арсенал, и чакам 3 януари 2019 на Етихад!

JorkoByrborko69
Контакти:

Мнениеот JorkoByrborko69 » 28 дек 2018 16:13

gogovcite написа:
JorkoByrborko69 написа:

Понко почна да дава прогнози за победа, ти почна да проглеждаш (и похвално да си признаваш). Има надежда ;)

;) Ми... най-се нервим като се напъвам да мисля "на глас", а някои "веселяци-разбирачи" не оценяват напъните ми !!! Кат тоз къф е някъф nev3rm1nd(дето май нито е прочел ко съм писал нито е мислил ко е писал :) ) , или пък сирачетата(като тоя equilibrum) на измисления камиларски "отбор: Сити - дето си нямат къде да пишат и плюят тука... Иначе прогнозата ми е, 1-ца, но при положение , че хърватчето не е пак в състава комплект с любимата (на Клопо) двойка в центъра Стреса+Вайналдум ! Арсенал все пак не са Нюкясъл.... нали ???

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 28 дек 2018 16:56

Вайналдум е един от най-силните ни халфове в домакинските мачове. На него лошото му е, че няма психика за гостуванията и доста често се "крие" в мачовете навън.
Без Ловрен няма как да излезем в този мач, а за Данчо също нямам притеснения в последно време, защото играе като част от двойка дефанзивни полузащитници и се представя доста добре.
Дори да почнем мача с тримата, които си изредил пак трябва да ги бием.
Hala Madrid

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 28 дек 2018 17:08

plmar написа:След като горе/долу си писал вместо мен къде го видя тоя троен мач? Среден вратар, боса защита, бавни средни и троен мач? Мача ще с доста голове, над 2.5 но е факт че ние сме, на практика във върхова форма в най - точния момент. Симпатяги са но с тази защита не мисля че имат някакъв шанс.

Ако играят какво срещу Брайтън би трябвало да ги бием с разлика, ако излязат с идиотско изнесената си 2ра линия, също ще им е много трудно, ако Мустафи е контузен и излязат с Джака централен защитник и Лихтенщайнер на бека пак ще имаме огромно предимство, но има много "ако". Все пак е дерби, тези мачове винаги са тройни, Юнайтед ги сгънахме, но не е като мача да беше 4:0 без грам нерви, нали?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 28 дек 2018 17:10

gogovcite написа:Вайналдум е един от най-силните ни халфове в домакинските мачове. На него лошото му е, че няма психика за гостуванията и доста често се "крие" в мачовете навън.
Без Ловрен няма как да излезем в този мач, а за Данчо също нямам притеснения в последно време, защото играе като част от двойка дефанзивни полузащитници и се представя доста добре.
Дори да почнем мача с тримата, които си изредил пак трябва да ги бием.

Определено се представя добре, но не бих искал да играе само с Хендо...
Алисън, ТАА, Ловрен, ВВД, Робъртсън, Вайналдум, Хендо, Фабиньо и от пред 3мата обичайни, това трябва да е според мен, макар че Мане ми къса нервите напоследък, много пропуска.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”