Liverpool_EC написа:gogovcite написа:От втория кръг едва ли можем да правим генерални заключения за сезона
Е как да не може

Тук във форума след първото полувреме ще изпадаме,след второто да ни дават титлата. Не визирам само мача с Арсенал,така си е от край време. Имам чувството,че като свърши мача на Ливърпул и веднага се превключва на латино сериали. Аз искам да видя дали с/у Бърнли ще покажем същата игра в нападение,както досега през лятото. Защото е ясно,че те няма да играят като Арсенал. Не знам някой обръща ли внимание,как вкарваме 80 процента от головете досега.Пролетта имаше наченки на този стил на Клоп от Борусия,а сега вече е почти нацяло избистрен. В защита обаче има още много работ и мнг неясноти. Дано бием,ще е мнг важно от психологическа гледна точка да направим един добър старт,за да си повярват.
Какво ти първо полувреме - още на 10-15 мин се седя на компа и се почва. Мачът, явно не е толкова интересен. После, най-наплютия вкарва гол или прави асистенция, замлъква се за малко и се търси друга жертва.
Топъл пример за последователност в мненията -
23.06.2016
dNelbandian написа:Много постни трансферни спекулации.
Играчите, с които ни свързват ми се виждат доста, доста по-нисък клас от този, който се предполага.
Нищо лично, но с Чиуел, Мане, Зилински топ 3 няма как да се атакува.
30 милиона паунда за Мане, това вече е върха.
Ще заменим Джо Алън със Зилински, нищо лично, но ще предпочета Алън пред този муфтьо всеки ден.
19.08.2016
dNelbandian написа:Този мач е много на кантар, ставали сме свидетели как мачкаме с 3,4 на 0 и следващия мач падаме.
Зависи много как ще подходим към мача и дали играчите ще оставят най-доброто от себе си на терена. Надявам се Мане да играе, защото е отличен играч, който има много индивидуална класа да реши мач, ако играта не потръгне.
Трудно 0:1 за нас
Без коментар.