Бърнли - Ливърпул, 20.08.2016, 17:00ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pzahariev
Контакти:

Re: Бърнли - Ливърпул, 20.08.2016, 17:00ч.

Мнениеот pzahariev » 18 авг 2016 15:30

an4o_321 написа:Хора вие луди ли сте, какви са тия сухи мрежи??? :lol: :lol: :lol:
Играем с "непретенциозен" отбор (ако въобще има такива) което значи, че задължително ще си направим живота труден. Няма да се изненадам ама никак на едно 2:2 ... Дано бием все пак.

Да ти кажа и на мен ми се върти нещо такова. Бием ли, за мен, това ще е знак, че тази година можем да влезнем в четворката, а защо не и по-напред в класирането.
LOREM IPSUM

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 18 авг 2016 15:51

pzahariev написа:
an4o_321 написа:Хора вие луди ли сте, какви са тия сухи мрежи??? :lol: :lol: :lol:
Играем с "непретенциозен" отбор (ако въобще има такива) което значи, че задължително ще си направим живота труден. Няма да се изненадам ама никак на едно 2:2 ... Дано бием все пак.

Да ти кажа и на мен ми се върти нещо такова. Бием ли, за мен, това ще е знак, че тази година можем да влезнем в четворката, а защо не и по-напред в класирането.

Не е сигурно, миналата година преспокойно можехме да влезем в серия от 3 поредни победи на старта, но видяхме после какво се случи... Осланяхме се на ЛЕ, която в крайна сметка загубихме от отбора, който Барса разпиля в двата мача за Суперкупата на Испания... :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 18 авг 2016 16:23

pzahariev написа:

pzahariev написа:

От втория кръг едва ли можем да правим генерални заключения за сезона, но винаги е по-добре да почнем с победи и минимална загуба на точки, които после да не се налага да наваксваме.
Hala Madrid

Потребителски аватар
pzahariev
Контакти:

Мнениеот pzahariev » 18 авг 2016 17:05

gogovcite написа:
pzahariev написа:

pzahariev написа:

От втория кръг едва ли можем да правим генерални заключения за сезона, но винаги е по-добре да почнем с победи и минимална загуба на точки, които после да не се налага да наваксваме.

Казвам го във връзка с това, че почнем ли да си бием малките отбори ще е доказателство за развитието ни и възможността да влезнем в четворката. Но да, няма как от първите 2-3 кръга да е ясно къде ще сме накрая на сезона.
LOREM IPSUM

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 18 авг 2016 18:25

KOPScousers написа:Осланяхме се на ЛЕ, която в крайна сметка загубихме от отбора, който Барса разпиля в двата мача за Суперкупата на Испания... :)

Отборът, който Барса разпиля е доста променен от този през миналия сезон. Няма го Емери, няма го Гамейро, няма го Банега, няма го Коке, няма го Криховяк, няма го Рейес, няма го Имобиле, а дори и Йоренте. На тяхно място са все нови хора, които тепърва трябва да се сработват един с друг, а и с треньора. Също така мач с мач не си прилича. В първенството Гранада ги би 4:1, но това не им попречи да надвият нас и Барса.

За да не съм съвсем в офтопик биете 3:1. 8-)
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 18 авг 2016 18:26

gogovcite написа:От втория кръг едва ли можем да правим генерални заключения за сезона

Е как да не може :lol: Тук във форума след първото полувреме ще изпадаме,след второто да ни дават титлата. Не визирам само мача с Арсенал,така си е от край време. Имам чувството,че като свърши мача на Ливърпул и веднага се превключва на латино сериали. Аз искам да видя дали с/у Бърнли ще покажем същата игра в нападение,както досега през лятото. Защото е ясно,че те няма да играят като Арсенал. Не знам някой обръща ли внимание,как вкарваме 80 процента от головете досега.Пролетта имаше наченки на този стил на Клоп от Борусия,а сега вече е почти нацяло избистрен. В защита обаче има още много работ и мнг неясноти. Дано бием,ще е мнг важно от психологическа гледна точка да направим един добър старт,за да си повярват.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 18 авг 2016 18:28

sapio0o написа:
KOPScousers написа:Осланяхме се на ЛЕ, която в крайна сметка загубихме от отбора, който Барса разпиля в двата мача за Суперкупата на Испания... :)

Отборът, който Барса разпиля е доста променен от този през миналия сезон. Няма го Емери, няма го Гамейро, няма го Банега, няма го Коке, няма го Криховяк, няма го Рейес, няма го Имобиле, а дори и Йоренте. На тяхно място са все нови хора, които тепърва трябва да се сработват един с друг, а и с треньора. Също така мач с мач не си прилича. В първенството Гранада ги би 4:1, но това не им попречи да надвият нас и Барса.

За да не съм съвсем в офтопик биете 3:1. 8-)

И това си мислех да обеснявам,ама е загубена кауза. Като пише Севиля,те четат Севиля,а ти после варви обеснявай,че нямаш сестра :lol:
Още повече,че нали паднахме от Севиля,апък бихме Барса,те пък сега бият Севиля...ама как така :roll: Пълен мат и суматоха :lol:

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 18 авг 2016 20:07

Този мач е много на кантар, ставали сме свидетели как мачкаме с 3,4 на 0 и следващия мач падаме.
Зависи много как ще подходим към мача и дали играчите ще оставят най-доброто от себе си на терена. Надявам се Мане да играе, защото е отличен играч, който има много индивидуална класа да реши мач, ако играта не потръгне.
Трудно 0:1 за нас

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 18 авг 2016 22:29

Последния път като играхме с тях като гости ги бихме едвам едвам с 0-1 след гол на малкия лайнар Стърлинг, но си мисля, че в момента манталитета и мисленето, които Клопи е предал вече на играчите са съвсем различни и такива отбори от ранга на Бърнли тоя сезон трябва да се мачкат иначе, ако ще да бием цялата първа 10-ка по 2 пъти, файда няма.
В крайна сметка комфортно 0-2 без много блясък :)
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 19 авг 2016 02:20

Liverpool_EC написа:
gogovcite написа:От втория кръг едва ли можем да правим генерални заключения за сезона

Е как да не може :lol: Тук във форума след първото полувреме ще изпадаме,след второто да ни дават титлата. Не визирам само мача с Арсенал,така си е от край време. Имам чувството,че като свърши мача на Ливърпул и веднага се превключва на латино сериали. Аз искам да видя дали с/у Бърнли ще покажем същата игра в нападение,както досега през лятото. Защото е ясно,че те няма да играят като Арсенал. Не знам някой обръща ли внимание,как вкарваме 80 процента от головете досега.Пролетта имаше наченки на този стил на Клоп от Борусия,а сега вече е почти нацяло избистрен. В защита обаче има още много работ и мнг неясноти. Дано бием,ще е мнг важно от психологическа гледна точка да направим един добър старт,за да си повярват.

Какво ти първо полувреме - още на 10-15 мин се седя на компа и се почва. Мачът, явно не е толкова интересен. После, най-наплютия вкарва гол или прави асистенция, замлъква се за малко и се търси друга жертва.

Топъл пример за последователност в мненията -

23.06.2016
dNelbandian написа:Много постни трансферни спекулации.
Играчите, с които ни свързват ми се виждат доста, доста по-нисък клас от този, който се предполага.
Нищо лично, но с Чиуел, Мане, Зилински топ 3 няма как да се атакува.
30 милиона паунда за Мане, това вече е върха.
Ще заменим Джо Алън със Зилински, нищо лично, но ще предпочета Алън пред този муфтьо всеки ден.

19.08.2016
dNelbandian написа:Този мач е много на кантар, ставали сме свидетели как мачкаме с 3,4 на 0 и следващия мач падаме.
Зависи много как ще подходим към мача и дали играчите ще оставят най-доброто от себе си на терена. Надявам се Мане да играе, защото е отличен играч, който има много индивидуална класа да реши мач, ако играта не потръгне.
Трудно 0:1 за нас

Без коментар.

Върни се в “Ливърпул”