/Купа на лигата/Саутхямптън-Ливърпул-2.12.2015-21.45
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: /Купа на лигата/Саутхямптън-Ливърпул-2.12.2015-21.45
лесна победа за Пул. 0-2 или 1-3
- slash1912
- Контакти:
Aко не подценим мача е редно да бием.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
С оглед на съперника не мисля, че ще има много промени . Надявам се все пак Тейшейра да играе , че за него не остава къде да трупа минути почти . Сигурно и Клайн ще го сменят с Рандъл с оглед на броя мачове дето изигра досега . Не би трябвало това да е лесен мач . Мисля че ще вземем тактическа победа, но не и по атрактивен начин .
Този мач не ми е важен. Ако вземем победа и отидем на полуфинал - добре, но ако загубим няма да съжалявам.По-важно е да се опазим от контузии и да запазим някои основни футболисти. При равен ще преиграваме ли? Това ще е най-лошият вариант.
Hala Madrid
- lyubomir_v
- Контакти:
Мирише ми на преиграване - 2-2. Жоао Тейшейра е изключително талантлив, млад и креативен халф. Ще бъде много добро решение, да му се даде шанс, особено като атакуващ халф на мястото на Коутиньо. Дано Клопо пусне повече млади играчи, трябва да им се дава шанс. Джером Синклер не е по-слаб играч от Ориги, добро решение би било да се приберат от наемите Шей Оджо и бразилчето Алън, които постепенно да се включват в групите на първия състав. YNWA
- lyubomir_v
- Контакти:
Всъщност за купата на лигата май няма преигравания, при равен - продължения и дузпи. А на полуфиналите - два мача с разменено гостуване. Май такъв беше профилът на турнира. Така че - 2-2, и победа с дузпи ! YNWA
Liverpool FC @LFC 5m5 minutes ago
Confirmed #LFC team v @SouthamptonFC: Bogdan, Randall, Skrtel, Lovren, Moreno, Can, Lucas, Allen, Lallana, Origi, Sturridge
Confirmed #LFC subs v @SouthamptonFC: Mignolet, Smith, Milner, Benteke, Firmino, Henderson, Ibe

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Gil-galad написа:Liverpool FC @LFC 5m5 minutes ago
Confirmed #LFC team v @SouthamptonFC: Bogdan, Randall, Skrtel, Lovren, Moreno, Can, Lucas, Allen, Lallana, Origi, Sturridge
Confirmed #LFC subs v @SouthamptonFC: Mignolet, Smith, Milner, Benteke, Firmino, Henderson, Ibe
Бате имам чувството, че спиш в сайта на отбора. Как успяваш веднага да постнеш съставите. Не го казвам с лошо де

You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
-
Айде пак Емре и Лалана ??! Абе тоя Клоп кво ми се е влюбил в тия двамата бе ,бах му майката аз братче ? Ееее ,еми слаби са ся ,може ли пък всеки мач тях да гледам ? Дано поне това означава ,че няма да играят в неделя . Иначе ок съм за Стъридж ,Богдан и Алън .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.